14

нотариално заверено

преди 5 години

Ще прощавате - ама от тия снимки НИТО ЕДНИЧКА не е правена в Рибарица.... вЕрвайте ми ! ! ! ! !

13

Батман

преди 5 години

В Рибарица съм ходил преди повече от 10 години и беше една зима. Наистина беше много много хубаво, имаше и много къщи който се отдаваха под наем. Лично аз имам много добро впечатление от там, но сега не знам как е.

12

granik

преди 5 години

Рибарица, Априлци, Черни Осъм и т.н. се засилиха 2006-2008 по време на кредитния бум. Тогава всички строяха там. После дойде кризата и балона се спука. Повечето хотели и къщи останаха недостроени ,а собствениците фалираха. Този регион не може да се съревновава с Банско,Пампорово и Боровец. Но от всичко това естествено спечелиха чуждите банки.

11

Анонимен

преди 5 години

За 30 години демократите унищожиха повечето села в България

10

Анонимен

преди 5 години

В Рибарица тротоари никога не е имало, а за окаяното състояние на пътната мрежа и некачествените ремонти е отговорно местното ръководство на ГЕРБ и техните обръчи от фирми.

9

AZ

преди 5 години

До Православен патриот---------------------------------------------Извод-немедлено напускане на цивилизования ЕС и бухване в евразийската средновековна путинова ***,където моментално ще цъфнем и вържем.

8

анонимен

преди 5 години

Като не ви харесва Рибарица си стойте в най мръсната столица на Европа

7

анонимен

преди 5 години

Тоя СОФИЯНЕЦ е най големия *** Има селско мислене Ако в България всички села бяха като Рибарица щяхме да сме рай Селото е красота

6

Анонимен

преди 5 години

Гледам на снимките - малко китно градче.И тук-таме изплякани соцпанелки на метеното.

5

Анонимен

преди 5 години

Ей преди 10 години какви хубави тротоари имаше в Рибарица.Дойдоха ГЕРБ и вече няма тротоари.

4

Един

преди 5 години

До МапуткаДемокрацията отне тротоарите по селата!

3

Софиянец

преди 5 години

"Докато преди десет години беше привлекателно място за почивка, сега се чудя от кой проблем да започна. Никъде няма изградени пешеходни тротоари"След като се!ляните пристигнаха в големите градове, и започнаха да дават акъл как трябва да си разхождаме кучетата, колко не им харесвало това или онова, сега гражданите започнаха да намират косури на селата. Затова винаги съм казвал, нека селяните да си седят на село, а гражданите в града. Ако искат, могат да си правят екскурзии, но да се съобразяват

2

Анонимен

преди 5 години

До МапуткаЩот преди ГЕРБ, Рибарица направо цъфтеше нали :)

1

Мапутка

преди 5 години

10 години ГЕРБ-честито