24

Анонимен

преди 5 години

Какво означава "само един загинал", г-жо? Ако ви беше близък човек "сомо" ли щяхте да използвате...

23

Щирлиц

преди 5 години

При почти нулева видимост ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ШОФИРА БАВНО!!!Аман от експерти,всеки ден се боря с тях по пътищата,та чак и акъл дават.

22

Шофиор, не джегит

преди 5 години

Видимоста - разбрахме. Я напишете и каква е била скороста при сблъсъка.

21

Анонимен

преди 5 години

Като чета какви са нараняванията, явно никой не е карал много бързо, т.е. хората са се съобразили с мъглата, но навсякъде по света, стане ли катастрофа в такава мъгла, то тя веднага става верижна катастрофа. Първопричината за верижната катастрофа най-вероятно е някой, който е шофирал прекалено бавно на магистрлата или е спрял насред магистралата. Разследването би трябвало да го покаже.

20

Анонимен

преди 5 години

При такава видимост, магистралата се затваря за движение. Попаднеш ли в такава мъгла, трябва да спреш, но на магистралата не се спира. Патова ситуация, защото калинките на ГЕРБ не затвориха магистралата. Отделно, въпрос има и защо точно там минава трасето на магистралата, след като се зане, че там често има големи мъгли.

19

чичо Любо

преди 5 години

Като цяло проблема е в регистрациите на колите. Повечето с регистрация Е не спазват закона, секат пътя, спират на средата на пътя да се разправят и све бързат за някъде. Ако някой пред тях се влачи с 80 (щото ограничението е 90) правят всичко възможно да го притиснат и после дават газ да изпреваряти пак секат пътя. всеки път като се минава надолу към Гърция съм 8 заради такива убийци

18

додо

преди 5 години

Магистралите трябва да са вечно сухи и слънчеви за да се кара поне с 200км/ч

17

гост

преди 5 години

До Анонимен 11 Ти карай ,като *** ,пък Бойко да ти е виновен -4 м видимост , а трябва да режат ламарини да ги вадят !!

16

Анонимен

преди 5 години

Вторатао чевАдна причина за катастрофата е, че ГЕРБ избраха трасе за магистралата, по което има много мъгли. Можеше магистралата да мине малко по-встрани, където мъглите са по-малко и по-малки. Е, ББ щеше да закъснее с месец-два рязането на лентичката, но по-добре така, отколкото верижни катастрофи заради мъглите.

15

Анонимен

преди 5 години

ОчевАдната причина за катастрофата е, че магистралата не е била затворена заради мъглата.

14

tarsa4 na sakrovisht

преди 5 години

shofior da si - ne e samo da mozesh da ypravlavash aftomobila -triabva i opit i vnimanie - za sazalenie v balgaria ostavat vse po malko savesni shofiori - apak mladite deto se napyshvat vopshte i ne mislat kogato karat - krivo razbrana demokracia e v bg....

13

Анонимен

преди 5 години

Такива тежки травми не могат да бъдат причинени от автомибили движещи се с ниска скорост, съобразена с намалената видимост. По пътищата е пълно с откровенно глуповати хора достигнали в своето интелектуално развитие до нивото на едноклетъчно. Жалко за пострадалите хора.

12

шматка

преди 5 години

До ДртПрчТе много доб е знаят че магистралата не е виновна но от Позитано така са наредили.Ко да ги прайш.Пионерчета.Рапорт даден.Рапорт приет

11

Анонимен

преди 5 години

Ти защо не ги строил по билата на върховете да ни покажеш?

10

Анонимен

преди 5 години

Така са новите магистрали... в коритата на реките! Там винаги има мъгла! Тази кръв да е на съвестта на Бойко Борисов!

9

ДртПрч

преди 5 години

Магистралата не е виновна, нито тези, които са я построили. Виновни са шофьорите, че са карали, все едно е ясен слънчев ден. Това е истината.

8

шматка

преди 5 години

До ЕВРО МАГИСТРАЛАСега пак магистралата ти виновна.На червената шапчица вълка и виновен

7

Анонимен

преди 5 години

При така видимост да караш не предпазливо и без светлини внимание е лудост. Водачите са си съучастници в щетите.

6

Кукуруку

преди 5 години

За къде бързате бе амсалаци!?

5

Анонимен

преди 5 години

Русофилииии Кримваш !...няма страшно за Мадуро, ножо е дръвен !