44

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се въведе данък за всички коли над 150 коня.За всеки кон над това по 10 лева. Това ще спре доста джигити и ще подобри екологията. Пиша това и се радвам,че съм жив със семейството ми, защата наскоро по пътя за Плевен карах с около 90 и един ме изпревари със скорост над 200, като едва не ме удари отзад.

43

Милица

преди 5 години

Досъдебно производство срещу неизвестен извършил!Записа е сведение, с което ще се съберат други доказателства!

42

ЧАСТНА ИНСТИТУЦИЯ

преди 5 години

Видеоклипът не е доказателство. Ако при разпита шофьора и свидетелят отричат деянието ще е трудно да го подведат под отговорност. Такива са законите...На джигита може и да му се размине. И тогава журналистите ще яхнат следващата евтина сензация и угодно ще пропуснат да ни информират за развръзката по делото... Така е, то и журналистината е частна инститиция..

41

Анонимен

преди 5 години

Вие забележете как новините тука от година са едни и същи цял ден и са пълни с разни кокошкарски изпълнения, кой карал бързо, кой пресякъл неправилно, и ако има някоя буря или бедствие! Пълно политическо затъмнение, нищо подробно за работата на Парламента, за корупцията, за безобразията....нищо!!!Отвличане на внимание и "риболов" в мътни води!

40

Анонимен

преди 5 години

"По случая ще бъде образувано досъдебно производство"За какво и срещу кого бе, другарю старши? Боб ли метна да разбереш кой кара колата?

39

Анонимен

преди 5 години

Законите и паричните глоби са само за бедните :) Аз не разбирам изобщо какъв е смисъла. Много му е зор, че ще има 1000лв глоба.

38

Анонимен

преди 5 години

Ако хване добър адвокат ще го хванат за пожарния ***! Това видео абсолютно никакво доказателство не е! Освен да си признае или приятеля му да го изпее!

37

115

преди 5 години

Хората с пари не ги ловят законите, и в властта, и на улицата, те си плащат!

36

Анонимен

преди 5 години

Ако така бързо хващаха и депутатите като крадат, брачедите дето пребиват старци и телефонните измамници щях сега да викам ура, ама нейсе!

35

Анонимен

преди 5 години

"След като бъдат събрани достатъчно доказателства за скоростта,"Ми то доказателства няма, клипче в интернет не е доказателство.

34

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа станало, нали няма пострадали!! Ония горе опапаха еврофондове за милиони, сега станаха много загрижени за скоростта! Айде у лево!

33

Анонимен

преди 5 години

Навярно и той не е искал да мъчи двигателя с 50км на 6та, като кретеноида от вчера. От къде се пръкнаха толкова много безмозъчни и прости мекотели. Тъжно и жалко

32

ЕЙ ОНЗИ

преди 5 години

Нищо не могат да му направят - нито е снимано с тяхна сертифицирана и калибрирана камера нито е засечен от автопатрул и т.н. Пълна парлама и залъгване на жадните за сеир ... *** пример - запис от камера в частен имот да речем на кражба - не било доказателство в съда... е тогава с този клип от колата ко праим...

31

Анонимен

преди 5 години

Единственото разумно нещо което могат да направят ушевите сега, е да се разходят ду хаскуву.

30

--

преди 5 години

Трябваше просто да го арестуват щото това поведение е можело да убие доста хора. А сега го канят... Ако и кафе го почерпят ще е както в рекламата- ай лов май кънтри!

29

Комисар

преди 5 години

Вътре чалгата на макс, без нея най-много 220 да вдигне. Нямало как да разберат с колко се е движил? Да бе да, хората изпратиха толкова спътници в орбитата, че могат да ти кажат точно къде е бил и с каква скорост се е движил. А иначе с по два шамара и първо возещия ще си каже и майченото мляко. Много лесен случай за разрешаване. Тук службите са много меки. За да се стигне до това видео в чалгарника, имало е и други много преди това. Сега малко рев и сополи и до следващия път.

28

Честен човек

преди 5 години

Всички с нетърпение очакваме да разберем от полицията, че това е било монтаж :)

27

Горан

преди 5 години

Ам'чи мноу спира, е чуек! Е, как няма да спира, бе! Това, ако нямаше добри спирачки, кой ще му даде сертификат за движение по които и да е пътища, бре!? Ей, тва простотията граници, няма! Много добре, вика! Хахахаха! Леле, леле!

26

учител

преди 5 години

Ако можеше поне едно квадратно уравнение да реши, равен нямаше да има на него... :)

25

Честен човек

преди 5 години

Че аз с колелото редовно си ги прая 280.... В нас... В ХОЛА! :D