17

Democrazy

преди 3 месеца

Така е.
А в Американският рай пък имат излишък от демокрация и даже предозират с нея.
По улиците в гетата гледаш само предозирали от демокрация...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Я па тия!
Всички държави,които не са на подчиниение на чужди,външни сили не били демократични?
Айде,бе?!
Дайте малко свобода на хората и държавите,стига окови,нека и те да имат право на самостоятелни решения в собствените си държави,света се умори,от много началник и малко маймун на клона,накрая ще се счупи клона!

15

Демокрацията е:

преди 3 месеца

Всички правят това което каже най-главния демократ!

Понеже вече има и други силни- е на "Това е векът на Китай. Скоро той ще е номер 1 - във всичко"

Явно "демокрацията" е в опасност.

Виж ти ко нещо!

14

V

преди 3 месеца

Според мен западната демокрация е убила повече хора от всеки тоталитарен режим . Те просто пречат на закона да преследва така наречените душмани .Това са престъпниците облечени с власт извършители на най тежки престъпления .Не говорим за кражби ,а за предумишлени убийства на политическа основа . Като съда в хага служи за реабилитиране то им . И наказване на потърпевшите народи .Ето това е западната демокрация. Извръщение с всичко човешко за да дебелее поредния хрантутник прокурор

13

Анонимен

преди 3 месеца

Демокрацията умира. Нейните принципи са в несъответствие със закона на капитализма за максималната печалба, а да не говорим и за съответствието й с ислямските закони и шариата. Оказва се,че в Русия има повече демокрация от запада. Все повече руснаци от Израел и Германия се връщат. За миналата година по официални данни 50 000 висококвалифицирани специалисти са отишли на работа в Русия. От Германия, Франция и Англия са по 1 000. Твърдят,че в Русия се работи по-добре и по-спокойно.

12

V

преди 3 месеца

Тия нищо не разбират от демокрация .А къде бяха тия когато България влезе без референдум в ЕС и НАТО ??? А ,,президента ,, Стоянов получи скъпи лекции в замяна ?А къде са при най- важните документи чрез които се убиват хора с двойни стандарти за сметка на ченгеджисти и роми ?Няма нито един в затвора.А същите тия хора трябва да работят за вишите кетапи на душманите си вместо за себе си.Америка например е страна в която живеят една четвърт от затворниците в света.А в бг що душманите не са в затвор

11

Анонимен

преди 3 месеца

Дотом я докараха демокрадите ,да предизвикват отвращение .

10

Ушанка

преди 3 месеца

Аз мразим демокрацията, искам диктатура на пролетариата и да ходя на манифестация

9

Анонимен

преди 3 месеца

Верно Унгария е "частично звободна" щото май натири някого! Еваси демагогията и чудото,.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До нонсенс
Ще почнат след това и санкции да налгат ! Има такъв прецедент. В османската империя, християните са облагани с данъка "Диш-хакъ". Това е налог за това, че турците си търкали зъбите като ядяли християнска храна, в християнските домове , където трябвало да бъдат угощавани безплатно.....

7

нонсенс

преди 3 месеца

Не е ли безпардонен цинизъм това ?
Поробителите да оценяват "свободата" в поробени от тях страни ?!

6

ТHE Патриот

преди 3 месеца

истината е че Ес е една тоталитарна структура с параванни демократични институции имитиращи дейност на европейска пара искарана от наште джобове ,един голям фарс е всичко!

5

Край

преди 3 месеца

Унгария била частично свободна страна. Боже прибери си верисиите. Унгарците са свободен горд народ. Имат си желан от мнозинството лидер - Орбан. Човек женен с 5 /пет/ деца. Нищо общо с меркел или макрон.

4

Край

преди 3 месеца

Демокрация значи управление на народа. И сега: В Русия и в Турция народа ПРЯКО И МАЖОРИТАРНО избира най-овластения човек в държавата си. И Путин и Ердоган са желани от мнозинството в държавите си.
Юнкер кой и кога го е избирал. У нас мажоритарно и пряко се избира президента - фигура без власт а премиера е рожба на олигархията чрез партиите.
Та къде е демокрацията???? А? А?АААА?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Според същите сме едниот най-своодните в света. :-)

2

ТHE Патриот

преди 3 месеца

демокрацията наистина е в опасност ,от ФАЩ!

1

това е гротеска !?

преди 3 месеца

Какво ще кажат "Freedom house" за агресията и преврата във Венецуела ?
А нещо за Сирия, за Украйна, Либия, Ирак....
...за Израел не смея да политам !