15

Анонимен

преди 5 години

Първата вноска за Данък МПС и имотния данък е до 30 юни, а не до 1 юли, както погрешно е написано в новината.

14

Анонимен

преди 5 години

До 30 април имотния данък и данък МПС са с 5% намаление.

13

Шенол

преди 5 години

Кола 200 коня, 2001 год. ми търсят 400 лв. Ам няма, сега ша я пререгистрирам на бабата инвалид. Можех да плащам по 200 кинта, ама двойно, да на дамата за щепсъла

12

Истината

преди 5 години

Истината е, че данъците за МПС и имотите се вдигнаха за много хора, а данък МПС за някои леко падна. Лично на мен Данък МПС ми скочи нагоре 16 пъти.

11

Анонимен

преди 5 години

До 5858Да. В Германия. Ама живеят от по 25 години там и се научиха на езика и на работата. Заминаха преди "социалната справедливост" и набързо се научиха на порядки.

10

дам

преди 5 години

Не може да се отрече на София, че за последните 10 години не е вдигала данъците , даже се оказа , че с промените за данъка на автомобилите, тази година ще платя с 50 лева по-малкоБраво

9

Анонимен

преди 5 години

Ся и данаци ша им плаштами!

8

House M.D.

преди 5 години

Колега #2, откакто ГТП беше обвързан с документа за платен данък, рушветът в пунктовете скочи.

7

5858

преди 5 години

Някой да е виждал ром да плаща данъци? За един приятел питам.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Ама разбира се ... едни 15% от помощите идвали от Европа. Ами ако бях премиер, щях да им ги върна ба европата да стегна малко мааалите.

5

Неук

преди 5 години

Някой ***.а.нар от приелите промените ще ми каже ли как аз от чужбина да дойда до София да си извадя ПИК от Общината, за да мога да си видя дължимия данък? Не ползвам имота и съм го декларирал. Сега според ***.л.о.умниците трябва да взема самолет да дойда до София, за да ми дадат ПИК, по който да си проверя дължимото, защото в чужбина писмо не получавам за размера му, и да се върна да си преведа парите както последните 7-8 години. Направо съм потресен.

4

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!На теб колко пъти ти бе съобщено официално от медиите, че помощите за ро.мите НЕ са от твоите данъци, а се отпускат от ЕС по проекти за интеграция?Или от Централата на Партията ти плащат за брой коментари против ро.мите?!

3

!!

преди 5 години

Какви 5% отстъпка от данък МПС. Това беше до миналата година. От тази година няма отстъпки

2

Анонимен

преди 5 години

Живея в кв. Княжево. За първи път в живота си няма да си платя данък МПС. Докато не оправят бул. Цар Борис III пари от мен няма да видят ! Крайно време е да заменят СОЦ паветата и асфалт. Изпочупиха си хората колите.

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Плащайте бързо, че братята роли чакат парите от вашите данъци под формата на помощи.