57

здравословно

преди 5 години

Яжте здравословно.Това, което бабите ви са яли.Без пакетирани.

56

Анонимен

преди 5 години

Тази диета и другите подобни на нея са адски вредни и супер много ще си прецакате здравето. Преценете дали си струва заради едната суета да се влачите хронично болни с години след това.

55

aa

преди 5 години

само няколко месеца са нужни да си ликвидирате бъбреците, черния дроб и стомаха от плюскане само на месо и тогава ще почнете да виете

54

aa

преди 5 години

я този индивид на тази диета да каже дали тялото му вони на ацетон. В последно време се рекламира няккаъв американец дето пише книги че точно тази диета е чудодейна, да не е и тоя от тази кампания.

53

Анонимен

преди 5 години

да изключиш въглехидратите? Луди ли сте, с какво според вас се храни мозъка .. или той не е от значение. За да качваш кила (както казаха по-долу) са "виновни" хормоните и по-точно веществата, които влизат в организма и които той приема за естроген, за това и със съвременната храна някой момчета са с по-големи д*пета. За да се избавите от това е нужно да спрете всякаква преработена храна (вкл. консервиана). С малко спорт тялото само ще върне баланса.

52

Нонстрадамус

преди 5 години

Стига с тази КЕТО диета. Това е глупост. Слаб и задръстен със сланина - не благодаря!След едни 10-15 години на тази диета, ще разберете какво сте си причинили.

51

Нонстрадамус

преди 5 години

Стига с тази което диета. Това е глупост. Слаб и задръстен със сланина - не благодаря!

50

БЕЗ ЗАХАР

преди 5 години

Аз ще го каза по-лесно, не е нужно да имате здравословен проблем или наднормено тегло за да изключите захарта и захарните изделия напълно от хранителния си режим. Ако се здрави и с нормално тегло, консумацията на въглехидтатите от хляба, ориза, картофите, плодовете не е никакъв проблем, стига това да не е основната ми храна. И като казвам БЕЗ ЗАХАР, нямам предвид захарта да се замести от синтетичен подсладител като аспартам (т.е вместо кола да пием диетична кола, понеже била без захар).

49

Анонимен

преди 5 години

Животниските мазнини се усвояват от организма и лесно се превръщат във енергия. Поради тази причина и лесно се изгарят със спорт.А като набивате наситени растителни мазнини като палмовото масло, това няма изгаряне! Трудно се чисти. Тези мазнини са толкова наситени че даже съпуна трудно ги разтваря а какво остава за стомаха!Може да пробвате. Вземете чисто палмово масло намажете си ръцете и после пробвайте да ги измиете.....И тоя *** го ръгат във всичко! От десерти и сирене до колбаси.

48

Анонимен

преди 5 години

В България има много затлъстели хора не защото ядат много ами защото ядат малко и то най големите ***.Масово се тъпчат със палмово масло, слънчогледово и рапично илио. Най вредните мазнини! Особенно след като преминат термична обработка.Ако ядете животински мазнини няма да имате проблеми. Например свинската мас е много по полезна от всяка разтителна мазнина! Едно време хората са готвили само със животински мазнини и по селата са живели по 100г. Затлъстели не е имало както сега.

47

Анонимен

преди 5 години

Затлъстяването се дължи преди всичко на генетични промени или хормонален дисбаланс.Иначе казано ако лесно пълнеете и трудно сваляте килограми това е сигнал че имате някакъв друг проблем. Яденето не единствен фактор.Здравия човешки организъм се самобалансира и усвоява толкова хранителни вещества и калории колкото му е необходимо. Останалото се изхвърля.Но има значение и качетвото на храната. Например наситените мазнини от растителен произход може да се натрупат и организма трудно ги чисти.

46

Виждал съм това

преди 5 години

Напълно възможно е!Изобщо не е Чудо това.Самият потърпевш го казва по-горе.И с пържоли става, АМА трябва да вдигнеш енергийният преразход на организма си с бягане ,тичане, упражнения и да изключиш Въглехидратите -от Захар и Хляб,че до мед и ориз и картофи.Инак си хапвай пържолки- пилешки, Риба на скара и по нетлъсто свинско.Накарай черният си дроб да работи за теб!

45

BigAl

преди 5 години

Режима наистина е добър. И при мен работеше и се чувствах прекрасно. Изчезнаха и мускулните спазми и болки в кръста. За съжаление развалих режима преди няколко месеца, но смятам да започна пак. Най-трудното е съпротивата на близките, които непрекъснато те гледат странно защо не искаш баничка, пица или пържен картоф. Много бързо се свиква с храненето. Има един период на загуба на енергия, трае около седмица, две, тъй като тялото се адаптира. щом премине този преходен период-БИНГО!

44

смок

преди 5 години

Не требва воля. И пържоли не е добре. Само мазни свински ребърца на скара - пробвано, няма глад.

43

Анонимен

преди 5 години

Аз ги свалих пък на шоколади и вафли. Точно с въглехидрати. Преди 20 години и задържах килограмите. С всякаква монодиета може да се отслабне. Може и с балансирана такава. Не е нужно нищо да се изключва от менюто. Въпросът е просто в калориите и движението.Иначе монодиетите са винаги вредни. Нищо, че са модерни.

42

Тео

преди 5 години

Има един ключ към успеха - нарича се воля. Останалото е алабала. А пътища много. Редуциране на порциите, балансирано хранене, кардио и анаеробни упражнения, алкохол само по повод или най -добре без, елиминиране на нощните закуски и мнооого други!

41

PoPolina

преди 5 години

Диетата работи. От личен опит. Но важното е след това да не си върнете старите навици!!! Групата във Фейсбук се казва: Оригинал - Отслабвай и бъди здрав с мен Атанас Узунов. Има и книжка по темата, която е издал господина. Цената й е около 28 лв. Успех на всички!

40

Анонимен

преди 5 години

Отговорът е: фитнес клуб, тюмбели азиатски!

39

Анонимен

преди 5 години

Препоръчвам "Зоната", защото е за спортисти, от спортен лекар, подхожда се индивидуално, не се лишавашот нищо, храниш се от 8 до 11 пъти на малки порции.Резултатът е отличен - минус 20 за 10 месеца.И ги поддържаш. Не мога да гладувам, обичам месо, не обичам марули.Месо и зеленчуци е това, което сваля холестерола, ако изобщо е необходимо.От опит.

38

Стоко

преди 5 години

Да оставим настрана простотата в изказа на гостите, който е далеч от професионален. Беше наложително да се спомене задължителната нужда от завишен прием на течности и въвеждането на равномерно балансирана диета, като почивка, на всеки 2-3 месеца прекарани в кетоза. Изключването на спорта в този режим е пълна глупост, тои има метаболитен и психологичен ефект върху спортуващия. Периодичното гладуване пък е познато като фастинг и е нужно да се информирате по темата преди да експериментирате.