24

Уцьуйьк

преди 5 години

Е това сега държава ли е?! Кандидат за Евродепотат от затвора?! Чудеса!!!

23

разбира се

преди 5 години

Разбира се, че ще успее. Всеки знае отговорът на този въпрос. В България такива като нея успяват във всичко, а не осталите съвестни и добри хора. Тук път и предимство имат точни такива мотреси като тази. Срещу солидна пачка пари ще излезе със 100, чиста и неопетнена. Даже може да спечели и в Страсбург ако заведе дело. Това е държавата на абсурдите, на безаконието и хипер-мега-ултра корупцията.

22

Анонимен

преди 5 години

Защо пък Банева,а не Банев ще пращат за евродепутат,кой от двамата съдружници се представил по-добре при приватизацията като частник предприемач,по предприемчив у братството частници за длъжноста аристократ на издръжка на пролетаризираната маса като нов аристократ кандидат към масата аристократи на маси.

21

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоМайсторе, а Баце ще върне ли парите ? А Роската - ще върне ли паричките и виличката в Гръцко ? Я кажи има ли поне 1 герой , от съвременната ни "демокрация" , който да няма връзка с партията майка ?

20

G

преди 5 години

Този целия шум дано не е само за да им се узаконят парите и кражбите, както стана с масларова, бисеров, а. петров, р.овч и т.н. Защото ще полежат в ареста няколко месеца, ще си платят където и колко е необходимо и ще излязат чисти бизнесмени, т.е. ще им се узакони краденото. И на въпроса дали са крали, отговорът ще бъде, че съдът се е произнесъл.

19

Калеко Алеко

преди 5 години

Какъв е проблема имуществото раздавано на някои в куфарчета, да се преразпредели в полза на държавата, в крайна сметка в тези куфарчета се раздаваха държавни пари, на партийни другари и техните протежета ... Ако делата минат успешно имуществата конфискувани от такива, като Баневи, би било редно да се върнат в държавната хазна ... Татяна Дончева има ли проблем с това ... ???

18

Анонимен

преди 5 години

Нищо учудващо. Панаирите са възпято мероприятие в РБ. Следва нова версия"Баневири". Само дето има малко затруднение с организиране на поредно олиго парти в сакралното боянско леговище надвамцата сладури.

17

Перо

преди 5 години

Като Баневи са няколко хиляди семейства, разграбили България с политически протекции. Или трябва да забравим и простим, или да занулим прехода, да национализираме награбеното и отново да го приватизираме по нормален и сравнително честен начин.

16

Lll

преди 5 години

Тъпо телеДаже не може да говори правилно

15

Анонимен

преди 5 години

Фундаменталният въпрос е не дали са виновни,а защо само те и Арабаджиеви.Защо другите престъпници ограбили България спокойно си живеят в разкош.Кой лапна на Ветко хотел Маринела?Едните разбойници,които управляват и притежават съд,прокуратура и полиция искат да заграбят на другите разбойници имуществото.

14

УМЕН

преди 5 години

"Ще успее ли да излезе Банева от ареста?"А трябва ли?

13

Анонимен

преди 5 години

Аз ще кандидатствам за нея, само за да видя, докъде ще я докараме ;)

12

Анонимен

преди 5 години

значи - влезеш ли в ареста, кандидатираш се -я за наш парламент, я за европейски. получаваш имунитет и тръгваш за брюксел! БГ арестите били мечта за мошениците !

11

Анонимен

преди 5 години

БАНЕВИ СА МНОООООГО ЧЕСНИ- НЕ СА РАЗГЛОБИЛИ,РИТНАЛИ РАЗКОСТИЛИ ФАЛИРАЛИ НАД 100 ПРЕПРИЯТИЯ, ИЗОБЩО ДЪРЖАВАТЕ НЕ ПЛАТИ 4/5 МИЛИОНА ЗА ДА ИМ ИЗНЕСАТ ТОНОВЕТЕ ОТРОВИ ОТ ПОЛИМЕРИ- ДА ТРЪГНЕШ ОТ КОМ СЕКРЕТАР И ДА СИ ИГРАЕШ/БУКВАЛНО/С МИЛИОНИ/- НЕМА ВТОРИ ЧЕСНИ КАТУ ТИА ДВАМЦАТА И ЧЕРВЕНИТЕ РАЗКОСТИЛИ РОДИНАТА МИ.

10

Анонимен

преди 5 години

Татяна Дончева е спец,нали тя промени закон за да излезе от затвора Ванко 1.Сега е много морална!

9

Анонимен

преди 5 години

Тая е много простта и така и не се научи да говори правилно.

8

Жиб.

преди 5 години

Банева е инак честна жена,замесена в тъмни игри от руската прислуга около нея но като нищо ще се намерят изглупели русофили,които да я набутат в Европарламента. И на нас Русия да ни падне за 70 години в ръчичките там ще се появят хора,готови да продадат Путин за паница леща а целия Кремъл- за печена кокошка.

7

Анонимен

преди 5 години

Да, съдийте ще се изпокарат, кой за ги "осъди" тези. Златна мина

6

хаха

преди 5 години

Не клиент а мечта е Банев за магистратите !!!

5

хаха

преди 5 години

Не клиент а мечта е Банев за магистратите !!!