22

До 5858

преди 5 години

Същия като теб

21

Статистика

преди 5 години

А жените както са я подкарали повече от мъжете по цигари и твърд алкохол колко години им давате? От колкото мъжете?

20

Анонимен

преди 5 години

От подрипване и реване като мага рета по площадите, сега 30 години по-късно демократите започнаха да боледуват на по 50-60 години. Най-много тогава подрипваха и ревяха хората на възраст 40-50 години, които сега са на 70-80 години и гоялма част от тях останаха привърженици на СДС.

19

Реалист

преди 5 години

Забелязвате ли, че тези години са прогнозни, а не реални. Средна продължителност на живота е колко години се очаква да живеят сегашните живи хора, вкл. бебетата, а не каква е средната възраст на починалите през да кажем 2018 година. Реалността е, че живеем много по-малко от официалната средна продължителност на живота, примерно с 10 години по-малко. Същото е и с средните години, в които сме здрави - това е прогноза, а не реалност. Българинът е здрав до 50 години, а българката до към 53 години.

18

СТАТИСТИКА+РАЗМИСЛИ

преди 5 години

"Българинът живее в добро здраве и средно до 64 г. за мъжете и 67,5 г. за жените, показват данни от анализ на Евростат"Статистическите данни за средната продължителност на живота в България за периода 2005-2010 годиан са 69,2 г. за мъжете и 76,2 за жените. Чудя се как тези данни се връзват с по-горните (които не са статистически, а на база на анкета, доколкото разбирам). Та в тази връзка си мисля, особено за мъжете, че в момента пенсионната възраст е 65 години, с тенденция да се увеличи до 67.

17

Наблюдател

преди 5 години

"Швеция - 73,3 години за жените и 73 за мъжете" -- в тази страна имаме абсолютна равнопоставеност на половете във всички сфери на живота и както виждаме здравният им статус е също еднакъв. На повечето други места въпреки проказките жените все още имат привилегировано отношение в много отношения.

16

Кви години

преди 5 години

Къв живот. Пенсионери умират на 80г от ромите. Умишлено убийство. Ми цялата планета ще е затрупана от плочи. Имаше една книга гробищен свят. В нея се разказва как цялата планета е залята от гробища от бели мраморни плочи и че човечеството го няма. Всички сме мъртви само животните са живи и пикят върху гробовете ни. И това е. За това се разказва в книгата. Споко скоро ще умрем. Все пак идва третата световна. Готови се за краят.

15

Анонимен

преди 5 години

"To вече дърти са не комунистите, а псевдо демократите от 90 - те! Минаха 30 години псевдо демокрация, държавата загива, а за щастие псевдо демократите одъртяха! Някои се нагушиха за сметка на народа, ама и те одъртяха! Биологията не можеш да излъжеш, ако ще да имаш и милиони"Ами да де то аз под "дъpти кoмунисти" имах предвид и тия пceвдодемократи от 90-те включително. Пък и те нали са бивши членове на БКП, никакви демократи не са.

14

Анонимен

преди 5 години

До със сигурностЯ глътни шкембето и обратно в строя

13

АНТИ

преди 5 години

Много се пие в България.Алкохола за пиещия много българин, е лош съветник и неверен приятел.

12

със сигурност

преди 5 години

Според вас този нарисуван като карикатура човек ли е Герба на България не му е мястото на *** на този младеж и България няма да цъфне от неговата рисунка Господ ни е дал кожа да дишаме с нея а не да драскаме по него

11

Анонимен

преди 5 години

2001-ва мисля че беше в 100 хиляден БГ град живеех, "престраших" се да ходя да тичам след като съм завършил училище и както очаквах след това ми се смееха в лицето и ме одумваха зад гърба че съм чалнат за дето тичам за здраве. Вместо да се начегърткам с кафета и цигари нали..чак вече 2006/7-*** като дойдоха тея здравни вълни нещата се промениха. Те естествено не помнят *** или не им пука. "На къв се правиш с тва търчане ве??" като ти го каже навъпреки някой 100% фалшив БГ ***.загубеняци

10

бай х

преди 5 години

всеки доктор в по тежките отделения работи на % със погребална агенция ...има ли интерес да ви лекува или да си вземе комисионната ???това е тъжната истина

9

АНТИ

преди 5 години

Вижте некролзите по улиците - млади и относително млади хора предимно.Господ да пази от Геноцида над българите !!

8

Анонимен

преди 5 години

Вижте колко живее българският работещ мъж, а не разни комунисти и ченгета, които цял живот са лежали и не могат да умрат, защото са изпаднали в летаргия.

7

Анонимен

преди 5 години

е има paзни дърти кoмуниcти - доживяват до 90-95 години. Те така са свикнали цял живот на гърба на другите.

6

Анонимен

преди 5 години

Че кой живее до посочените години, бреОще на 60 като посетиш българска болница и излизаш през задния изход

5

ахаааа....

преди 5 години

.....затова направихте пенсионирането на 65 години ,та мъжете да не могат да се класират, а жените да взимат година две и....хайде към крематориума.

4

Анонимен

преди 5 години

В България те лекуват, ако имаш пари да си позволиш лечение.

3

Анонимен

преди 5 години

Затова ли млади мъже под 40 год.вече получават инфаркт,защото здравето им е добро?