161

времето ще покаже

преди 5 години

това кое то ще напиша е самата истина а тя баба ми ще ме гледа или чува сега съм на 64 години а това което ще кажа е когато бях на 12 тя ми каза че червените ще си отидат и ще дойде времето на жълтата раса.

160

bai Danio

преди 5 години

bulgarite kakto vinagi sa izgubeni v golemiq i promenqst se svqt vijda se ot tiq koito se radvat na kitaiskiq vyzhod bez da sa naqsno che kitaicite adski mrazqt vsqkakvi beli hora .Tova go znam ot sobstven opit kato vyrvish v Shanhai te gledat kato da ti zabiqt edin v mutrata... Ot druga strana za dobro ili losho Amerika e edinstvenata nadejda na zapadnata zivilizaciq na belite hora ... ta na koq strana sme!? I da kolkoto i da e neveroqtno za nqkoi syvsem obudaleni BYGARIA E OT ZAPADNIQ SVQT!

159

Стамат

преди 5 години

Това ще е векът на Китай... Ако изобщо успее да завърши (векът).А Китай и сега е номер 1 във всичко.

158

преди 5 години

Историята не познава държава в която е имало или има комунизъм и социализъм и тя да преуспява. За капитализма това не е вярно.

157

А ?

преди 5 години

Сега разбрахте ли какво означава да ти помага Америка ?? НЕЗАМЕНИМО !

156

Анонимен

преди 5 години

Много отдавна.Са пред Америка.И останалият свят!-:) Ще им го признаят всички !

155

Жоро

преди 5 години

До 1ъ Те и никога не били номер 1.Ако слушаш *** Василева,по-добре си завържи камък на врата и скочи в реката.

154

Жоро

преди 5 години

До браво 175 Само за комунистите-с две думи само за провалените икономически кочини-като Куба,Русия,Венецуела и няколко др.-Сев.Корея.

153

Анонимен

преди 5 години

Силни са тези държави които имат по малко корумпирани държавници .

152

Иван Митев

преди 5 години

Поради неправилната работа на Китайската централна банка, Китай е с нарастваща заплаха за катастрофална национална криза. Спасението на Китай от катастрофална национална криза е възможно само с прилагане на защита срещу щети от работата на Китайската централна банка.

151

браво

преди 5 години

Китай е номер едно в света.

150

Анонимен

преди 5 години

До 162 (MEMEDALI_TURK)Тоя ПРЕТЕНЦИЙ, за който говориш да не би да е някакъв римски легионер? Поредните мисли на жалък ***...

149

Анонимен

преди 5 години

"външния дълг на Пекин е два пъти по- висок от щатския"Какво пушите, че му давате на този плюсове? Толкова ли необразован си бе ***?

148

преди 5 години

Китайците скоро няма да са номер едно. Прекалено са зависими от САЩ.

147

Сандо

преди 5 години

Нека нека ...

146

Анонимен

преди 5 години

КИТАЙ И РУСИЯ СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ УНИЩОЖАТ ЦИОНИСТКАТА ГОВЕЖДА ИМПЕРИЯ И КАТО ПРАТЯТ В ПЪКЪЛА СВЕТОВНИЯ *** ПОДНЕБЕСНАТА И МАГУЧАЯ ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ БОГАТСТВАТА НА ЗАГИНАЛАТА ЮДЕО-МАСОНСКА ИМПЕРИЯ.ТАКА Е БИЛО С ВСИЧКИ ИМПЕРИИ,-ВЪЗХОД,ПАДЕНИЕ И ИДВАТ ВАРВАРИТЕ И Я РАЗГРАБВАТ И ПРИКЛЮЧАТ,ТАКА СТАВА И СЕГА С УМИРАЩАТА ИМПЕРИЯ НА МАСОНИТЕ И ЦИОНИСТИТЕ-САЩ

145

Анонимен

преди 5 години

Не става дума за цвят на кожата, а за икономически, политически и културни възможности. Само Китай има заявка за ново световно лидерство. Други ще мислят за 20 км зони покрай границите си и за други дреболии.

144

Анонимен

преди 5 години

Повечко обмитяване на китайските дрънкулки във всяка държава и нещата ще си дойдат на мястото.Гадно ми е да си купувам български боб,опакован в Китай и китайски мартеници,уж ръчно произведени в България.Трябва да се взимат мерки,защото по Великден ще хапваме китайски козунак и ще се борим с яйца от китайски социалистически свободни кокошки.

143

Анонимен

преди 5 години

През 80- те и Япония мислеше, че ще глътне икономически света, сега е същото с Китай. В последните години все повече се забавя растежа на китайската икономика, а външния дълг на Пекин е два пъти по- висок от щатския! Още повече, както всички виждаме митата се завърнаха с гръм и трясък и хич не са в полза на китайците. Така че, много е относително и спорно да се възхвалява Китай, или да се охлюва. Ами ако утре започне война с Тайван, как ще се справи Китай? Ето ви още една " прогноза"- ЛОШО!

142

Анонимен

преди 5 години

Няма защо да се страхуваме от Китай, напротив може само да се радваме че има страни които водят света напред, естествено че си имат и недостатъци, все пак и те са хора :Д.. Пътят на коприната е бъдещето и можем само да се възползваме, смсл този който населява територията ни след 30 40 години хах