19

Само питам

преди 5 години

Що така, ве бра'чед?

18

2

преди 5 години

Оценката за Фандъкова е 2

17

ШибиРиби

преди 5 години

Една прекрасна история за кореняци софеанци. Орлов мост. Орел до лauнo

16

Анонимен

преди 5 години

Fandakova da doide i da gi po4isti saedno s dr obschtinati milionerkata u4itelja po ruski do koga e kmet na vunhaschta mrasna sofia ami dokato boiko kaje dam4e odi s ve4e sofianzi 4akat taja da se maha

15

Анонимен

преди 5 години

Фekaлиите на демокрацията, по-точно на мутродемокрацията. При соца ги нямаше.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "целия център за бутане".99,9 % от сградите в центъра са в някакъв режим на съсобственост, било то кооперация със етажна съсобственост или дори отделните апартаменти са разпределени в идеални части.Много трудно, направо невъзможно е всички собственици да дойдат до общата идея за срутване на сградата си и построяване наново, а и по-голямата част реално едва ли имат финансова и организационна възможност.Така че това, което казваш дори и да е вярно на практика няма как да стане.

13

Анонимен

преди 5 години

В държавата на Боко от Банкя всичко е във фекалий.Пожарнакирска му работа.

12

Анонимен

преди 5 години

Всички сме почти удавени в комунистически фекалии. Така е от 1944 до днес.

11

Анонимен

преди 5 години

нищо, плати си данъците от днес, да могат да се хранят за "свършената" работа в общината

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7В частния си имот чаках Общината 4 години да ми разреши да си построя гараж, по всички наредби за отстояние от съседния имот, височина, материали, технически надзор, актове и прочие. Съседите цъкаха и се чудеха - брей, колко бързо и с колко малко разправии, чакане и блюдокрация сме се били разминали!

9

dsdasda

преди 5 години

До АнонименТи глупав ли си, какво като е частен имот?Като е частен имот, не можеш да си правиш, каквото си решиш в него....

8

Адм

преди 5 години

Да чакаш от администрацията да свърши полезна работа е като от умрял писмо. Виж друга работа е ако си платиш под масата, най добре на някой началник и той да прати да тормозят и рекетират.

7

Анонимен

преди 5 години

Ама това е частен имот.... Какви институции могат да му свършат работа. Да си заведе дело, а не да очаква някаква администрация да му свърши работа

6

Анонимен

преди 5 години

Целият център на София е за бутане. Има сгради на над 150 години които се крепят на честна пионерска. На прадядо къщата която се намираше до пазара я сринах до основи и направих къща която е по последна дума на техниката. Тези на какво се надяват къщата сама да се ремонтира и обнови. При едно земетресение от 5 степен живи ще ги погребе. Нито стабилни основи има нито колони а вярвам че е с гредоред и каратаван. А и с тая вода която тече по стената и в основите е въпрос на време е да се срине.

5

xxx

преди 5 години

Фекалиите ни заливат всички, ежедневно:Интернет, телевизия, радио и що е останало вестник - всички *** бълват.

4

vlady

преди 5 години

Да сезира компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.

3

Анонимен

преди 5 години

Какво се оплаква? Лукс имот в центъра на Софето

2

Анонимен

преди 5 години

Кореняци :)

1

...тъжно...

преди 5 години

За съжаление, в България всички сме безсмъртни, а усещането за безнаказаност и недосегаемост е повсеместно. Примери има не само в София, но и в цялата страна. Аз съм почти сигурен, че тази постройка внезапно ще бъде узаконена срещу определена сума (под масата)