25

...............МЕНЕ

преди 5 години

СЕКС СЕКС СЕКС ДЕВИЗА НА ЕВРО...ЕВРО ЦЕНОСТИ ГОНИМ ЕВРОПА ДА ГИ СТИГНЕМ И ГО НАПРАВИХМЕ БРАВО НА НАС БЪЛГАРИТЕ НИЕ СМЕ ЮНАЦИ .ОПРАВЕТЕ СИ ЗАКОНИТЕ ВСИЧКИ КОРУПЦИРНЕРИ И ПРОДАЖНИЦИ НА СЪД И БЕСИЛОТО

24

...............

преди 5 години

ВИНОВНО Е ПРАВИТЕЛСТВОТО ЧЕ В БГ СЕКС РЕКЛАМИТЕ СА МНОГО ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ В ТУРСКИТЕ ГАЗЕТИ ПИШАТ АКО ИСКАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА ЖИВО ЕРОТИКА ИДЕТЕ В БГ НА КОНЦЕРТ ВСИЧКИ ПЕВИЦИ СА ОГОЛЕНИ ПРЕД ПУБЛИКАТА..А СЕГА ПЛАЧЕТЕ ОТ САМИТЕ ВАС

23

Малина

преди 5 години

До ДОКОГА ЩЕ ГИ НОСИМГосподин министър ,няма ранни бракове, има ранни раждания от малолетни, а вие ги толерирате по най нагъл начин, детски ,присъдена издръжка,която е най-голямата глупост и т.н.

22

Анонимен

преди 5 години

нема виновни бате - разлика в културите,то нали сме тругнали назад и надолу, скоро ще требе да се съобразим с великата ромска колтура и да женим децата си на по 12-14 годинки.

21

До Анонимен 12

преди 5 години

Това изискване за девственост е бошлаф. Ако вече не е девствена за нея плащат по-малко пари. Ако се знае кой е "обезчестителят", изнудват го да плати обезщетение.Всичко е за пари.Щом някоя роди, счита се, че се е "подсигурила" - абонирала се е за готови пари от бюджета ежемесечно. Затова ги подстрекават да се "женят" колкото е възможно по-рано. Гражданският брак се счита за противопоказен, защото ако е самотна майка, ще носи в домакинството повече пари.Намерили са на баницата мекото.

20

До Анонимен 10

преди 5 години

Не е нужно да се чака раждането, за да арестуват цялата рода.Всеки уикенд в маалите има "сватби", гюрултията се чува отдалеч. Да се правят проверки. Има ли маскирано като булка момиче под 18 г. - арест на всички присъстващи и подвеждане под отговорност за съучастничество в две тежки престъпления (продажба на жив човек и поощряване на секс с непълнолетна).Ще има месец-два дандании, но после ще мирясат, ако се уверят, че прошка няма да има и ще се плащат или отработват тежки глоби.

19

Анонимен

преди 5 години

До тяТочно така. Но не само да не се дават пари за дете, родено от непълнолетна, а да се отнемат и детските надбавки, които нейните родители получават за нея самата! Щом ражда, значи вече не е дете.Защо не се вземе пример от САЩ? Там държавата отнема децата от родители, които са под 18 г. Ние не сме богати като САЩ, затова за издръжката на това дете родителите му ще работят! БПФ е прав - щом българчетата от 14 г. тръгват на бригада, и практикуващите секс ромчета могат да работят.

18

БПФ

преди 5 години

Решението е просто - принудителен труд за заплодителя. Щом келeшът може да прави чaaвета, значи може и да работи. Ние като ученици - от 8 клас тръгвахме по бригади и работехме, без да сме нарушили законите... а тия цял живот работят безработни. Камшик и принудителен труд, ако не им харесва, вън от държавата ни.

17

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е на такива асоциални индивиди да се отнема гражданството. Те НЕ СА българското общество.Ако искат да са част от него да започнат да работят и да си ПЛАЩАТ данъците.

16

Анонимен

преди 5 години

Виновен е миллета, не родителите. За миллета е нормално кръвосмешението. Убиецът на Виктория е резултат на кръвосмешение.

15

отговорност

преди 5 години

Ай стига де кога ви е удобно родителите носят отговорност Га ви е удобно децата имат права - айсиктир на палачинковчината искайте отговорност кога и рофдителите имат права върху децата . Това са закони създадени от 99% .....

14

Анонимен

преди 5 години

Това е измиване на ръцете!!! Прости и диви хора не могат да носят отговорност за децата си, децата повтарят техния модел. Но нали има закони, защо държавата допуска узаконена педофилия???

13

До 33

преди 5 години

Точно си е в неговия ресор - това са деца които трябва да учат, имат родители които по закон носят отоворност за тях. Вместо да учат, те раждат. Родителската отговорност се свежда до подстрекаване за ранен секс. Някой размива картинката и затова Министърът свежда нещата до базовите факти: родител-дете и носенето на отговорност!Да построят повече затвори и финансови наказателни мерки също трябват.

12

33

преди 5 години

Сега пък и специалист по ранни бракове , след като оправи кадровия дефицит на частните фирми !? Абе , ти не беше ли м-р на образованието ! Има ли у нас някой да е специалист в областта в която работи ?

11

Анонимен

преди 5 години

За пореден път доказваме, че не познаваме този етнос наречени роми, те са друг вид и ранните бракове са с цел момичето да е девствено! За ромите само строги закони които трябва да бъдат принудени да спазват, а не разни пожелания родителите да не дават да се женят млади! Трябват здрави закони , нооо какво ще кажат евреите , хмм

10

Анонимен

преди 5 години

Драстични мерки бе Вълчев.И да се изпълняват.Иначе само локуми разтягате,празни приказки.

9

Анонимен

преди 5 години

Министър Вълчев и тези горе пак не са в час. Г-н министър, няма ранни бракове, защото въобще не се сключват такива по смисъла на българското законодателство. Вдига се един - два дни аларма в махалата, иху-аху и до тук. На 14 раждат, баща неизвестен, защото той е на 15, а и брак нямат. Когато има случаи на деца родилки, трябва да се арестува цялата рода, яки глоби и минимум 2 години затвор за всички. За тези общества не е нормално дори да се омъжат на 16, защото булката вече е стара.

8

Много

преди 5 години

Много хубава идея - родителите в затвор. Бащата - плаща издръжка. Ако и той е непълнолетен - неговите родители също в затвор. Да построят повече затвори и да организират там работа.

7

тя

преди 5 години

Българите гледат да опазят децата си от преждевременен полов живот , а тия им се радват като ги виждат да се --------------

6

тя

преди 5 години

Никакви пари на родила непълнолетна, да си го гледат щом са го направили , а не учили!