41

Йорд Симов

преди 4 години

Пичове, ако ви съдят за насилие - имам страхотен адвокат и връзки в СРС. Подкупите се дават на определени лица, има си канал. Ако се интересувате, моята комисиона е само 10%. Мен още ме съдят, но знам на кого да будна и ще изляза чист като сълзица

40

Бай Иван

преди 5 години

Жените си избират дебеловрати имитатори на "бизнесмени " от зората на светлата демокрация ,после реват като почне боя и тормоза ,ама си дигна краката като те качиха на 30-годишния Мерцедес с газова уредба ,нали ;) ???

39

до 18

преди 5 години

До Анонимен Ами след като ви тормози ИЗНЕСЕТЕ СЕ! ЗАРЕЖЕТЕ ГО! Защо трябва да живеете с насилника?!

38

Анонимен

преди 5 години

Драги Алек, никой не толерира поведението, описано в статията. Въпроса е там, че от поне 50 години нещата са точно обратното - жените тероризират мъжете. Аз лично, за всичките си 50 години живот не съм видял една единствена тормозена жена, а съм видял много тормозени мъже.Никога в МОЯ род или МОЕТО обкръжение не е имало тормозена жена. Никога не съм виждал на живо. Само съм чувал по медиите за такива случаи. А на тормозени мъже съм се нагледал. И това е заради несправедливи феминистки закони.

37

Пострадал

преди 5 години

А жените защо не се пише как ни убиват с психо тормоз, пропиване, болести, проказа!В изблик на безсилие ние трепем жените си, разберете!

36

Халил

преди 5 години

Българските неверни жени го заслужават!

35

До Истанбулска

преди 5 години

Ако на управляващите от ГЕРБ им пускаше за насилието и престъпността над жените , биха копирали часта с правата на жените от Истанбулаката конвенция директно да я приложат в законодателството и не им да трябва да приемат останалото с джендърите.

34

М, да ...

преди 5 години

До АлекОсвен физическо насилие има и още психическо и емоционално! Как да наречем онези дето се пробват да наложат волята си и разбирането си над по-голяма част от обществото с тази Истамб. конвенция освен Насилници, м? пп. Гадост! Отварям вестника и на първа стр. Насилие над ... /при това едностранчиво и тенденциозно/! Защо трябва да чета/ем за насилие и да се упражнява по този начин насилие над четателите?

33

Алек

преди 5 години

Защо когато се пише по тази в коментарите винаги се измества фокуса на проблематиката? Толкова ли е трудно да се застане зад тезата, че подобно поведение не може да бъде толерирано? Че е нечовешко и трябва да бъде осъдено от обществото, а не с насмешка да се обяснява кой какво си търсел. Няма оправдание за подобни прояви! Само един комплексиран и нереализиран мъж доказва мъжеството си чрез насилие над някой, който не може да се защити. С такива *** ли се идентифицирате?

32

Анонимен

преди 5 години

Няма равенство между половете.Не е имало никога.Няма и да има.Всеки пол е създаден с конкретна цел.Който не го е разбрал, е само за негова сметка.

31

Просто питам

преди 5 години

Темата се повдига без никаква обосновка. Насилието над мъже е точно толкова важно, колкото и насилието над жени.Кривосъдието в държавата защитава жените, а не мъжете.Някой да е чувал жена да плаща издръжка?Дори да е чувал, колко са такива сличаи?

30

Анонимен

преди 5 години

И каква може да е тази ПЪРВОПРИЧИНА, заради която да убиеш човек?!! Ако ти изневерява, не те обича, не се грижи за теб .... защо просто не я зарежеш вместо да я биеш или убиваш?

29

Анонимен

преди 5 години

Жените все са жертви, понеже като родят едно и станат на 30 се сещат, че можело и по-добре да живеят. Не оправдавам насилието над жени и съм сигурен, че никой не го оправдава, но обществото ни има нужда от адекватни закони, балансиращи правата и на двете страни.С какво един мъж е заслужил да не вижда детето си, само защото някоя гарга е решила, че е по-хитра от него?Медалът има винаги две страни.

28

Шерше ла фам

преди 5 години

Всяко действие си има ПЪРВОПРИЧИНА.НИКОЙ не прави нищо БЕЗ ПРИЧИНА, просто така.Или?

27

Анонимен

преди 5 години

Бате, ти още не си се научил да пишеш правилно, кой се е излъгал да ти даде 6000 лв заплата?

26

До27

преди 5 години

Ти сериозна жена в дискотека ли си търсиш? Пробвай в градската библиотека

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Що лъжеш *** нищо не сте ми преписвали не стига че ви издържам не стига че ви мързи да шетате ами и злословите по мой адрес....

24

до 22

преди 5 години

Не знам какво да ви посъветвам, но да предпишеш апартамента под заплахи? Такива хора се усещат от рано и се действа адекватно, пред нотариуса не можахте ли да кажете, че сте насилени да подпишете? Какво може да направи.. по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Търсите си правата и като полицията във вашия край са му познати (което е малко вероятно целия участък да са му познати) отивате в друго управление областно примерно. Има и телефони за домашно насилие на които може да се сигнализира

23

много едностранчиво

преди 5 години

Не забелязах в статията да се споменава за насилието над мъже.Щото аз съм и свидетел и жертва.

22

хитри са

преди 5 години

БХК се сети за насилието над жени за да отклони въпроса от насилието над 77 годишния старец от Панагюрище.Хитро а?