104

до Гербер

преди 5 години

1. Училища направени, като онова затвореното във Варна2. Детски градини, де ги бе, ще се избият софиянци да се класират.3. Модерни болници, ама частни. 4. Градинки, хранилки са това за наши хора.5.20000 върнати в учикище ама на хартия само . 6. Метро , с еври парички на готово7. За 10 г само учителите ли заслужиха заплати ..и т.н

103

Изнервен

преди 5 години

До 116. Айде ти кажи бе, тарикат, за кой тогава да гласуват хората. Дай имена - на партии, лица, имаш ли идея или само си чешеш клавиатурата.

102

Винету

преди 5 години

До 113. И какво мислиш, че ще се случи като си го написал това? Ами нищо. Защото ти си никой. Тази работа не става с ялови драсканици по сайтовете.

101

Анонимен

преди 5 години

Защо да не са за българите, два пъти в седмицата пътувам до Бургас по тези магистрали и не само аз. Целият трафик се отпуши, докато вие от БСП умишлено не искахте да строите магистрали за да може да загиват повече млади хора по двулентови пътища, защото и без това младите не гласуват за вас.

100

Анонимен

преди 5 години

Защо да не са равни на върха, след като сме на дъното на всички класации и пак продължавате да гласувате за тях. Или както е казал Айнщаин, само *** може да се надява, че при един и същ експеримен резултатите ще са различни.

99

Анонимен

преди 5 години

Алоооу трола на Боко!Я напиши една ода за Вожда :)))))

98

Гербер

преди 5 години

До 106. Ами ето ти 10 неща направени, макар че са много повече. Детски градини, училища, църкви, метро, 20 000 деца върнати в училище, рекорден БВП, паркове, модернизирани болнични сектори, икономически растеж, спрян мигрантски поток, увеличени заплати на учителите и др., решен проблем на хората с увреждания и т. н. Само не ми пиши глу.пости от рода, че някъде в метрото имало изкривена плочка.

97

Анонимен

преди 5 години

Абе никога повече герб, напатихме се много

96

до 110

преди 5 години

точно така, вместо да фалират две, спасиха едната и ни опазиха от ефекта на доминото...

95

до 102

преди 5 години

точно така, тези сегашните магистрали не са за българите, те обслужват бизнеса на ЕС към турция и близкия изток е и някой Софиянец да иде до Истанбул за локум. Щото те до Бургас не ходят на Черно море.

94

Анонимен

преди 5 години

Орешарски и БСП които бяха на власт тогава,можеха да спасят КТБ но не го направиха, спасиха една друга банка, а тази не я подкрепиха умишлено, за да фалира.

93

1

преди 5 години

Те по всичко са равни, и по гласове, и по далавери, и по "кадри". Като сиамски близнаци са. Имат си и братчета и сестричета. А баща, и майка им е БКП!

92

Анонимен

преди 5 години

До 92. Червеният дявол чете евангелието. А то е ясно, че на червен пар.цал като теб България ще изглежда така, когато вие не сте на власт, нищо че когато сте, точно тогава цари хаос и настъпва катастрофа.

91

до 102

преди 5 години

казах ти защо не влизат магистралите, правени са избирателно за наши хора, севера не са от нашите, но хайде пиши още девет поне кажи....

90

Анонимен

преди 5 години

Вземи снимката от доклада на щатите за България - " повсеместна корупция от долните до горните етажи на управление..."

89

Анонимен

преди 5 години

част от интервю с Цв. Василев за фалита на КТБЦветан Василев: Два са клановете единият е на Пеевски, другият на премиера. Борисов не е от тия, които не си искат. Не можеш да правиш голям бизнес, ако не се отчиташ. България има мафия на власт, която се опитва да контролира всичко и да печели от всичко.Действително КТБ фалира на 20.6.14 но за една година новодошло пр во на Ореш. няма как да я разбие, вс е подготвяно още от 2013 та

88

Барса плюс

преди 5 години

И два милиона и четеристотин хиляди по сметка

87

Анонимен

преди 5 години

И защо да не влизат магистралите, защото вие от БСП не ядете асфалт.

86

Анонимен

преди 5 години

И как фалира. КТБ като вие от БСП бяхте тогава на власт?

85

Анонимен

преди 5 години

*** дай снимка на барселонската къща