50

Анонимен

преди 5 години

БГ Е БЕДНА ДЪРЖАВА И НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ПРАВИМ ОЛИМПИАДИ ЗА 50 МИЛИАРДА И ДА ДАВАМЕ 80 МИЛИОНА ЕВРО ЗА БЕЗВРЕДНИ РЕАКТИВИ- ТЕ СИ ИМАТ И ОРКЕСТРАНТИ И ПЕВЦИ МИЛИОНЕРИ- НЯМА КАКВО ДА ГИ МИСЛИМ- Я ВИЖТЕ МИНИМАЛНАТА ИМ ЗАПЛАТА- РОССТАТ ОТ ЯНУАРИ 2019г- 280лв.

49

...............МЕНЕ

преди 5 години

МНОГО Е СТРАНО ЧЕ СОФИЯ НЕ СЕ ЧИСТИ ТЕКА И ЗАВИЖДАТ НА МОСКВА ЗАТОВА И ПИШАТ ТАЗИ ПРОПАГАНДА ПА ОКЪДЕ ВЗЕХТЕ ЧЕ МОСКВА 12 МИЛ.НАСЕЛЕНИЕ НЕ СА ЛИ ОКОЛО 18 МИЛ.

48

Анонимен

преди 5 години

Нищо им е.Щом могат да пият антифриз нищо им няма.

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23F-16 за нищо няма да ни послужат. Това е просто васалски данък към господарите. Понеже им е малко това което смучат с ТЕЦ-овете и с посдтавената си канадска фирма Дънди Прешъс.Ф16 ще са страшилище за руските варели.ТЕЦ-овете са руски офшорки регистрирани в САЩ, а Дънди е наистина подставена фирма, която също е офшорка на родни и руски олигарси.

46

Анонимен

преди 5 години

До Русия е вeликаКойто е ходил в Коми знае там си или със руска кола или закъсваш, западните бракми там не могат дори да запалят.Пожелавам ти да живееш в Коми и да караш руска кола до края на живота си.

45

Анонимен

преди 5 години

До F-162 милиарда за осем 50 годишни реактивни самолета! А ефективни ли са, или напълно безполезни?Най-ефективните самолети са това.Не са 50 годишни а чисто нови, дори още не са произведени и ще бъдат оборудвани е радар от пето поколение самолет Ф35 какъвто изостаналите с 50 години рашки нямат и няма да имат.Нашите Ф16 блок70 ще бъдат страшилище за руските варели, които ще бъдат безпомощни пред нашите самолети.За това така ревете червените ***.

44

Анонимен

преди 5 години

Това са много полезни за организма вещества, които допълват укрепващите имунната система свойства от радиацията изпускана от авариите в ядрените централи и хранилища на бившия СССР.Не са като джендърските кемтрейли, които увреждат йонните инджикипляктори на атмосферата.

43

Анонимен

преди 5 години

Що, ползваните у нас реактиви да не са по-малко безвредни? Само тъй наречената техническа морска сол що бели прави, а е най-безвредната. Ефектът от изполвзането й се проявява след време, но за сметка на това почистването на засолените площи като процедура не е от евтините.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА!"---Абе, България на три морета не знам кога ще стане, ама БЪЛГАРИЯ НА ТРИ РАКИИ си е нещо реално...Е, ако може да спре на третата, де. :)

41

Анонимен

преди 5 години

Абе, защо само в "БГ Тудей" има раздел "Още от Русия"?

40

Анонимен

преди 5 години

Нямат пари ли?

39

Мнение

преди 5 години

Доста глупости са изписани в коментарите, но никой не е обърнал внимание на заетите в тая дейност. При такъв климат няма друг избор,ако искаш всичко да функционира. И.... снегът там се извозва,а не си избутва встрани.Топи се в специални топилки и водата се пречиства,а не се излива в канализацията...никой не си позволява лукса транспортът да е блокиран заради сняг.

38

Анонимен

преди 5 години

До До 39Е ! Сега сме колония на Империята на Сатаната -ФАЩ !

37

Анонимен

преди 5 години

Russia e велика!Само там може да се види мужик да чупи бутилка от бира в главата си, хора да бутат танк и да дрифтят с него.

36

До 39

преди 5 години

Русофилите са руско-съветски продажници. В България няма място за руски мишки. Същите искаха да направят България 16-та република в Империята на злото.

35

Градски

преди 5 години

съветЦките реактиви са най-реактивните реактиви в света . как ще са опасни , ъпсурт . на банско мерака им е за водохващане за оръдията за сняг , за да удължат сезона . я да обяснят как се задържа сняг от оръдие на плюсови температури :))) и ще дават ли да пият децата им вода от стопения сняг дето правят оръдията :))) ... мизе.рници до.лни , и след тех потоп ... така разсъждават цекоминевците ...

34

до 38

преди 5 години

Русофобите са американски продажници. В България няма място за англосаксонски мишки.

33

Анонимен

преди 5 години

Накой по-долу призова България на 3 морета и веднага русофил му каза че не трябва така. Целият свят за Русия, за България нищо - това е мотото на русофила.Русофилите са най-долните, продажни и гнусни българомрази.

32

Анонимен

преди 5 години

Реактивите приложени в Москва са полезни за хората, но същите реактиви приложени някъде на Запад са смъртонъсно отровни за населението, това е голямата разлика между руския свят и останалия свят.

31

Василев

преди 5 години

И каква е разликата между руските и западните реактиви???Агент Арън Бримбридж!ЦРУ!!!