39

Анонимен

преди 5 години

ДО 39Аз па съм!

38

Анонимен

преди 5 години

Аз лично не съм расист, сексист или каквото и да е било. Обаче никой не може да ме накара да пренебрегна личния си опит. А ако някой нарече личния ми опит по какъвто и да е начин, може да си завре каквото иска където иска и аз удоволствие ще му го донабутам с личния си опит и други лични работи накуп. Опитвам се да бъда културен. И смятам, че го постигам максимално ;)))

37

В България ...

преди 5 години

... всички подкрепят расизъма, докато някой не им каже, че не са бели хора ... Тогава почват с обяснения и прочие.

36

Диабло

преди 5 години

Там където интелекта е водещ има расизъм!

35

Тъпанар

преди 5 години

Винаги съм бил против расизма! Но защо няма дискриминация срещу жълтите хора, а само срещу черните? Бруталната истина - ако на света останат само черни хора, ще се случат 2 неща:1. Ще се появи дискриминация, срещу малкото представители на расата, които са умни и образовани и ще бъдат отстранени.2. За по-малко от 100 г., човечеството ще се върне 3000 г. назад...

34

71897

преди 5 години

Или иначе казано, когато се цели запушване на устата на някого думата расизъм влиза в действие.

33

71897

преди 5 години

Алгоритмите започват началнто си състояние с входни данни и след n на брой стъпки без да навлизаме в подробности достигат до крайното си състояние т.е. извеждане на крайния резултат. За да бъде един алогоритъм расист, трябва или входните данни да съдържат расистко съдържание или автора на алгоритъма било той човек или друга програма да вложат елемент на расизъм.

32

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да се приеме закон за криминално наказание за хора, подкрепящи истамбулската конвенция. 10 години ефективно за пасивна поддръжка, 20 години до доживотна за активна. Смятам справедливо ще е. В сравнение с това, което се опитват да ни причинят дори е малко. А като се замисля, че дори за малко да успеят... Мисля, трябва да върнем смъртното наказание...

31

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ми каже още веднъж, че личния ми опит и преживявания са предразсъдък, ще го пратя в детската градина. Защото интелектуалното му развитие е за там. Ако изобщо е за някъде. Има си световни статистики и от съвсем скоро някои хора се опитват да превърнат публикуването им в престъпление. Това няма да промени нещата. Само ще направи света и хората неадекватни. Което ще ги направи слаби и лесни за побеждаване. Което е и крайната цел на всички тези феминистки излияния и истамбулски конвенции.

30

Анонимен

преди 5 години

Тази 29 годишна латино американка е явно, че никога не е виждала и ред код. Защо пускате коментари на лаици по силно професионални теми? Или пак сте преписали статия от някой американски средношколски вестник?

29

Анонимен

преди 5 години

"Затова експертите съветват да бъдем внимателни що се касае до изкуствения интелект. Да"Слувайни хора, гледали Терминатор 2, ви приказват глупсоти ;)

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Така е! Аз съм на теб. На колеенеееее, робееее! :)Ко? Нали не бяхме равни?

27

Анонимен

преди 5 години

До BARABATAОкди-какво?

26

BARABATA

преди 5 години

БЪЛГАРИ И БЕЛИ ХАХАХА ДУМИ ОКДИМОРОН

25

Бай Иван

преди 5 години

Престъпленията в световен мащаб се извършват на 90% от хора с повишени нива на меланин в кожата ,всеки човек трезво мислещ ,трябва да има предразсъдъци ;) !!!

24

съвет

преди 5 години

Расизъм съществува и той е породен от предубежденията на тъмнокожите.Така те опавдават своето невежество, недисциплинираност или просто зла умисъл.Така че като бели хора, трябва много да внимаваме при взаимоотношенията си с цветнокожи.

23

House M.D.

преди 5 години

Джеси, в преведената от теб статия няма нито един верен факт. Напр. ако алгоритъмът свързва инженера с мъжа, това е защото жените по-рядко кандидатстват за инж. специалности.

22

Анонимен

преди 5 години

Значи трябва да се промени човешката природа, или ората да изчезнат, то така или инначе вървим на затриванне.

21

Трудовакъ

преди 5 години

Компютърът не е расист, със сигурност. Прочел е разказа "Неизбежният бял" от Джек Лондон, някои от трудовете и речите на д-р Хендрик Фервурд, заинтересувал се е от развитието на Родезия след ерата на Ян Смит и "чудесата", които е натворил "гениалният" президент Робърт Мугабе и колегата му от ЮАР - комунистическият терорист Нелсън Мандела, и си е направил надлежните за целта изводи! А за това, защо са такива - въпросът трябва да се адресира другаде! Повод за размисъл има, особено за някои НПО-та.

20

Поручик Ржевски

преди 5 години

Предразсъдъците са другото име на обществената памет.Няма как ако в софтуерната индустрия съм видял 1000 гениални мъже и 2 гениални жени, да не ми се оформи известен предразсъдък.Но аз не смея да го кажа на глас, защото може да ме уволнят.Но на ИИ му дреме на полупроводниците...