38

ognyanz

преди 5 години

Тръмп действа като бизнесмен. В краткосрочен план ще спечели, но в дългосрочен - не е сигурно. Протекционизмът е път назад.

37

Анонимен

преди 5 години

ФРИ ТРЕЙДА Е САТАНИНСКО ЗЛО, ТЪРГОВИЯТА МОЖЕ ДА Я ИМА САМО, АКО Е ИЗГОДНА И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ СЛЕД ОМИТЯВАНЕ! АКО НЕ ТИ Е ИЗГОДНО ДА ТЪРГУВАШ С НЯКОЙ МУ ТЕГЛИШ СИКТЕРА И ДА ОДИ У К...ЕЦ! ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВА СВОИТЕ РАБОТНИЦИ, А НЕ ДА УГАЖДАТ НА РАЗНИ НИКАКЪВЦИ ТАМ- РУСНАЦИ, КИТАЙЦИ, ТУРЦИ ИЛИ НЕЗНАМ СИ КАКВИ.ПЕРЕСТРОЙКАТА ОТМИНА, ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА СИ ПАЗИМ КОНТИНЕНТА И ГРАЖДАНИТЕ

36

За 38

преди 5 години

Началото на края за терорашкаИ стоманта им замина Тръм ще спре северен паток две и ще ядат нефт намазан на приклади

35

Европа за

преди 5 години

Европейците и европейските фирми!Другите да охлаждат таратораВенсеремос!

34

Анонимен

преди 5 години

До анинимен 32А нашите ЕС цености какви са ?Европа е толкова слаба ... скоро сигурно ще сме парк да се разхождат хората тука.Пълнят ни с мигранти за какво да си пазим границите!В България сме само по документи пред ЕС добре, а каква е действителността ?Голямата игра на Американците от колко години вече и Европа гъзолизеца им подчинена и предана. Русия поне си пази границата и няма да позволи пак да я сцепят и разграбят ... което накрая щото сме роби ще го изядем и ние

33

Анонимен

преди 5 години

Това е заради Индия и техните трошливи стомани.

32

Калеко Алеко

преди 5 години

Нормално е, държавите изброени горе са членки на БРИКС, не на ЕС, не членуват и в НАТО, а като изключим Китай, останалите членки на БРИКС, в т.ч. раССия, Индия и Бразилия, са си страни от третия свят и трябва да бъдат третирани като такива ... !!!

31

Докога ?

преди 5 години

Пак наказаха бедната Путинова Русия...Докога ?

30

Какво да прави ЕС?

преди 5 години

Това са държави директно заявяващи че не споделят европейски ценности, имат си собствени азиатски идеологии! Да ги толерират ли?

29

1515

преди 5 години

На това се казва свободен пазар.

28

Анонимен

преди 5 години

Русия не се плаши от НИЩО.

27

Анонимен

преди 5 години

ЕС добре изнасяше за САЩ, но сега не е добре да му внасят от Китай и Русия. Не е добре това. Пак вечните интереси са важни и всеки гледа да измами другия в "свободния пазар", "свободната конкуренция". ЕС отново се изхрачи върху идеологията си.

26

Комунизъмъ

преди 5 години

беше период, който исторически отпадана! Но комунисти има бол, чак сега се сещам за думите на покойния д-р Петър Дертлиев в аулата на Софийския Университет, август 1990 та-,,Комунизмът не е само система, той е манталитет!" Колко прав е бил!!!

25

ПЕНКО

преди 5 години

СЪВСЕМ НОРМАЛНА И ЕДИНСТВЕННА ИКОНОМИЧЕСКА ЗАЩИТА НА ОРГАНИЗИРАНИ ОБЩЕСТВА ОТ ДРУГИ ТАКИВА - ПРИ ПАЗАРЕН МЕХАНИЗЪМ /НА ВЛАСТ В СВЕТА/ . УВЕЛИЧЕНИ МИТА И " ДЕМОС КРАТОС " НЯМАТ ОБЩО .

24

Анонимен

преди 5 години

Е, драги фенове на Ко.му..ни..ЗЪМЪ , разбархте ли защо бай Дончо натискаше ЕС за мита , за да не си подлагаме ду..***..та..та и под предлог за "демократични" връзки с горепосочените страни продажни европолитици да си гушкат дивиденти за сметка на европейските народи ..така се защитава продукция ,работни места и заплати , ако се пишеш цивилизован човек ,а не лицемерен "демократ" или псевдолиберал ,който в свой интерес да е за "добри" отношения с тоталитарни играчи

23

Как ще се амбицира?

преди 5 години

Ще покажат тенекия от 70та година по Звезда ТВ ли? Или ще направят средната заплата 700 лева?

22

Анонимен

преди 5 години

С една дума-простотии! Сега Русия ще се амбицира повече! Да не си мислят, че ще почнат да им се молят? ХА!!!

21

Политикономисти

преди 5 години

Колкото тез бяха икономисти, толкоз и ЗКПЧтата в армията ни бяха военни! Военния съд е като военната музика- колкото това е музика, толкоз и това е съд!

20

Не се излагайте

преди 5 години

Очевидно е че не разбирате от икономика поне на ниво квартален магазин за хранителни стоки и тоалетна хартия! Седнахте да бистрите и международни икономически отношения! И все с политика- политикономисти, кат Маркс и Иван Костов!

19

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

И Тръмп и Путин с цената на големи лъжи и измами, прокарват своите политики, само Меркел (сега пак я слушам) разчита на дебати, консултации и разговори. ЕС в сегашния му вид е с много тромав механизъм на взимане на решения, поради постоянният диалог и противопоставянето на част от държавите в него на взетите от него решения.Да става на две скорости и който иска силно и бързо интегриране на едно другите да рупат унгарски и полски зарзават!