11

Лесно, ясно и просто

преди 5 години

1. Гласува се правило - ако в някоя екзотична махала бъде нападнат екип на Спешна помощ или лице от тази махала нападне медик в здравно заведение, през следващите 5 години линейки няма да посещават тази махала, а всички неосигурени жители на махалата няма да бъдат допускани в здравни заведения.2. Това решение се огласява чрез Държавен вестник. Никой не е длъжен да тръгне да го съобщава от къща на къща. Живеем в ЕС и в 21-и век, а не в Бантустан преди векове.Да видите как ще кротнат.

10

До 1

преди 5 години

В " пробремен" квартал- без спешна помощТова е решениетоЗакривай филиал Г.Оряховица

9

Анонимен

преди 5 години

Ти ли ще казваш как да бъде ***, оди си на село да копаш компири светът е широк вазирай на някъде.

8

Анонимен

преди 5 години

Тазимного я бива да плямпа от екрана, да се качва на една линейка и да ходи да лекува хората не да пръска мозък.

7

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости. В САЩ например, където бях на студентска бригада, като се обадиш, че някъде има пожар, не идва само пожарната, ами идват и линейка (линейки) и полицията. И ако си излъгал, те карат да плащаш не само за едното, ами и за трите. А ако буйстваш и направиш някакво сбиване с медик или полицай, спукана ти е работата. Почти подобно беше и с обажданията за полиция или за бърза помощ. Доста често идваха не само полиция или линейка, ами и двете заедно. И ако направиш мизерия, спукват те.

6

Сикрет Сървиз Еър 1

преди 5 години

Пред всяка линейка автомобил с 5-6 яки бабанки вътре и зад всяка линейка автомобил с 5-6 яки бабанки вътре. Дори Папата ходи с охрана, медиците не са по-големи от Папата и те ще ходЯт с охрана.

5

Край

преди 5 години

Права е докторката. Законът трябва да е по-строг. Е те точно това госпожо е забранено в ЕС. По закон тия ги вкарваш в затвор или глобяваш и двете наказания не плашат този тип хора въобще.При такъв тип хора в много страни има наказание бой, принудителн труд, режат ръце, смъртно наказание има. Тук е ЕС тук - не може. Така си плащаме магистралите.

4

Анонимен

преди 5 години

До 1. Идеята ти е хубава, но тези 10 здрави, на тренирани мъжаги ще искат по 1500-2000 лв за да изпълняват тези функции, в реалността обаче по болниците са дядовци, които взимат по 400 лв за да си докарат допълнително към пенсията.

3

Анонимен

преди 5 години

Ще ходят с охрана и ще бачкат няма не искам, никакво напускане. Hа всеки доктор да се даде и каска ако трябва и танкове ще се турят, това е европейско и демократично.

2

Анонимен

преди 5 години

Живата охрана е точно толкова решение, колкото е и паник-бутонът, и полицейското присъствие, и камерите и тем подобни. Институционални решения няма как да проработят срещу неинституционални хора.

1

Анонимен

преди 5 години

Еми трябва да има охрана винаги.В болницата 10 броя яки мъже в черни униформи,кубинки,тазери и белезници.Да си личи че са мускулести и тренирани.С линейката трябва да пътува още един автомобил с минимум 3 броя пак такива яки и респектиращо изглеждащи типове.Ако линейката е към проблемен квартал освен автомобил и бус с още 10бр такива здравеняци. И така след 10-20г малко по-малко етноса ще почне да свиква да не бие докторите.Големите наказания са малко безмислени защото ония са афектирани.