32

Анонимен

преди 5 години

Продължителността на живота спрямо 1989-та е по-ниска и все пак имаме повече заболели от рак. Така че този доктор да ходи да се прегледа за рак в главата.Грубата истина е, че диагностичните методи са много по-добри и затова имаме увеличение в статистиката. Бич на века, дрън дрън. При изследване на кости на средновековни рицари са устанвоени сходни(!!) нива на заболяваемост от рак. Само дето кръстоносеца е умирал по-често от пневмония и рака не е имал време да "поработи" достатъчно.

31

Читател

преди 5 години

До nedevbs84ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ НАЙ ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ.Вие единствен можете реално да осъзнаете нивото на микробиологична некомпетентност,на реалното непознаване на процесите и на приччините на протичане на болеста. ИСКРЕНО ВИ СЪЧУВСТВАМ.

30

НАУКАТА ИЗОСТАВА

преди 5 години

Ненужна и некомпетентна статия.РЕАЛНО НЕ СЪЩЕСТВУВАТ ТЕСТОВЕ ОПРЕДЕЛЯЩИ НАЛИЧИЕ НА РАКТУМОРНИТЕ МАРКЕРИ СА СИГНАЛ И НИЩО ПОВЕЧЕПРАКТИЧЕСКИ СА РЕДКИ СЛУЧАЙТЕ НА КОНСТАТИРАН РАК В НАЧАЛЕН СТАДИИ ПРИ КОЙТО СЕ ПРАВИ ХИРУРГИЧЕСКА ИНТЕРВЕНЦИЯ.МЕХАНИЗЪМЪТ НА РАКОВИТЕ РАЗСЕЙКИ ПРАКТИЧЕСКИ НЕЯСЕН ПОВЕЧЕТО ПАЦИЕНТИ СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ В ЕТАПИ 2,3,4 -т.е.НЕИЗЛЕЧИМИ.ПРОБЛЕМИТЕ В ИЗСЛЕДВАНЕТО НА РАКА НАДХВЪРЛЯТ СЪВРЕМЕНИТЕ ПОЗНАНИЯ И СЪЩЕСТВУВАЩИ ТЕХНОЛОГИИ.

29

Anonimen

преди 5 години

Говори се че Рокфелер има анти вирус патентован бил ако е така защо не се помага на хората по света или всичко е за пари

28

нн

преди 5 години

Ракът е гъбично заболяване. Причината е в имунната ни система която не ги разпознава и убива. Околната среда, храните, хигиената на живота и други фактори оказват негативно влияние върху имунната ни система и идва болестта. Всичко е късмет.

27

nedevbs84

преди 5 години

Стараем се да направим рака хронично заболяване.Ще падна, за какво хронично заболяване ми говорите?Жена ми почина за девет месеца, при това в страшни болки.Смешни нещастници.

26

Лекарствена мафия

преди 5 години

И как по точно се грижите за пациентите???? Нали се тръби много и всички знаем, че профилактиката е на първо място. Да но, как точно една профилактика би ти помогнала, като нито туморните маркери, нито изследването на кръвта, нито дори скенерите вече показват нещо. А за лекарите-бялата мафия да не говоря. Не всички попадат под общ знаменател, но като цяло системата в България е такава-всичко си заплащаш, отделно те си усвояват от касата. Да ни пази Бог и това е. Как пък не измислиха лекарство???

25

хахо

преди 5 години

Абе що сички забравиха за един радиоактивен облак минал преди 30-ина години през България,и мълчание....мълчание ....на агнетата.В районите на Хирошима и Нагасаки все още има нагледни примери за резултатите от радиоактивното облъчване върху поколенията.Общото е раковите заболявания.

24

Няма как.

преди 5 години

Постоянен завишен радиационен, мощни радио вълни във целия спектър, замърсяване на водите със химикали от индустрията, пестициди и антибиотици в храните, ГМО, замърсяване на водата и почвите със микро пластмаса, замърсяване на въздуха с отработени газове, азотни окиси, микро сажди......Замърсителите са навсякъде! Неизбежни са. А хората са безнадежни! Единствения шанс за Земята с глобалната кастрофа при която трябва да бъде унищожен човека. Аз мисля че това събитие ще е съвсем скоро.

23

Анонимен

преди 5 години

"Заболеваемостта се увеличава. Но това е така, защото се удължава човешкият живот колкото по-дълго се живее, толкова по-голям е шансът за развитие на ракИ тоя Оливър е станал началник отделение???

22

Анонимен

преди 5 години

За пластмасовите бутилки за вода-просто не наливайте гореща вода в тях.И ракия.

21

1234

преди 5 години

Разликата между 4G и 5G е че сигнала се удвоява като мощност. Това ще срине окончателно мембраните на здравите клерки. Раковоболните ще са повече от тези с хрема. Голям погром.... А когато Мъск качи всичките си нови 200 сателите и ги добави към останалите 3000 не ми се мисли....

20

до 20 от 13

преди 5 години

май бая флуор и бисфенол вече си поел щом коефициента ти на интелигентност толкова е паднал или знам ли, може по рождение да е...

19

Анонимен

преди 5 години

До муахахаСлед аварията честотата на раковите заболявания се увеличава с 6000%.Това е усреднена стойност.Само за 1 ден равнището на радиоактивно замърсяване над София надвишава сумарното безопасно замърсяване за 30год. взети заедно.Тогавашната власт мълчи естествено за важните другари храната и водата се доставят от проверени и чисти източници.За обикновените хора тия които са без значение дали ще живеят или умрат има манифестация под радиоактивен дъжд.Децата също.

18

До 13

преди 5 години

Интересно ти от коя планета ползваш храна и вода,ако е различна от нашата моля посочи я,та и ние да ползваме тези благинки.

17

Анонимен

преди 5 години

При естествени условия -без медицина антибиотици лекарства и всички удобства в природата 1 човек трудно надхвърля 50 год.

16

Шопо

преди 5 години

До Анонимендо 12 : Като обеднения уран е толкова полезен що го не пущаха у Ню Йорк,бе мен ???

15

1234

преди 5 години

Сега сме на 4G, като минем на 5G рака ще стане като хремата ама ще е перманентна. Главния виновник са цялото радио облъчване от гпс, хиляди сателити уай фай, мобилни оператори и радиостанции. Там е проблема и всички си мълчат щото си мислят че са недосегаеми

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимендо 14 : Няма значение чий инструктаж изпълнявам -в България има свобода на мненията ! А ти,моето момче ,си неграмотен !При теб няма главни букви ,за пунктуация не си и чул ! Такива необразовани люде като теб са срам за България в 21 век ! В ерата на интернет да не можеш да пишеш грамотно е не само срамно ,но и престъпно !

13

АНОНИМЕН

преди 5 години

БАЛАНСИРАНО ХРАНЕНЕ, МНОГО ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, МЕСО САМО В ПОЧИВНИТЕ ДНИ, МНОГО ДВИЖЕНИЯ, МАЛКО СТРЕС И НЕЩАТА СИ ИДВАТ НА МЯСТО. ЕДНО ВРЕМЕ ХОРАТА СА СПАЗВАЛИ ПОСТИ ИМЕННО С ТАЗИ ЦЕЛ ДА СЕ ПРОЧИСТИ ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИНИТЕ И ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ. СЕГА ХОРАТА ПОВЕЧЕТО ЖИВЕЯТ ЗА ДА ЯДЪТ. Е НЕ МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ ОСВЕН БОЛЕСТИ И ЗДРАВЕ. САМИ СИ ПРИЧИНЯВАМЕ БОЛЕСТИТЕ. ЧЕТЕТЕ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ. ИМА МНОГО МЕТЕРИАЛ ЗА ТОВА.