20

до обожател от 12

преди 5 години

направо се пръскам от завист, да знаеш! малко са ми украинките, рускините, че дори и българките. обаче, не бъркай уважение с учтивост и лицемерието, което се случва зад гърба ти. по-големи расисти от азиатците няма и това всъщност е добре, за това азиатските нации ще пребъдат, а белите обожатели като теб, днк-то им ще се загуби!!

19

Анонимен

преди 5 години

До 16"враговете на партията" ! Ти в кой век живееш бе! *** в китай да видиш дали е така според сороската пропаганда. Аз съм ходил в Пекин на гости с китайци. Ти нямаш и малка напредстава какво е станало там. то в скапаната софия ви облъчват от "америка за българия" с първобитна пропаганда и затова така си облъчен.

18

Влад Путин

преди 5 години

Красная Армия всех сильней!

17

обожател

преди 5 години

До 12 Завиждаш ми ! Е, то в Бг няма как да ги познаваш и да имаш контакти с тях но аз познавам доста много от тях и поддържаме приятелски отношения. Когато си точен и коректен винаги ще те уважават. Продължавай да завиждаш. кеф ми е

16

до 14

преди 5 години

не съм жендер, за разлика от тебе, то трябва да си тотален жендер морално и етически за да подклепяш репресия на "враговете на партията"!!

15

до 13

преди 5 години

острова е "Дамански" - може би Китайските Комунисти са забравили, че СССР два пъти им нашока канчето и то здраво при опитите им да си присвоят част от СССР!

14

антиджендар

преди 5 години

До 9 к0нсерваРазбирам те напълно . Там гендарите се приемат като терористи, което си е самата истина и затова така си критичен към китай.

13

Анонимен

преди 5 години

Честито на цял Китай включително и на остров ЧиенБао бивш Дамаскин . тъй и тъй скоро ще сме съседи на Черно море

12

до 11

преди 5 години

ти ги обожаваш, а те тебе - презират!!

11

обожател

преди 5 години

Честита нова година на всички китайци и най вече на красивите китайски стюардеси от Луфтханза. Обожавам ви.

10

Бонго

преди 5 години

Специални гости на тържествата от България ще бъдат Делян Пеевски и Сотир Цацаров. Те са много земни.

9

к0нсерва

преди 5 години

Пожелавам на Българите възхищаващи се на Китай, да ги арестуват като наскоро Канадско семейство на екскурция в Китай, по обвинение в шпионаж и да ги пратят на почивка и превъзпитание в Китайски лагер. Тогава ще разберат, че Белене и ГУЛАГ са били 5-звездни хотели в сравнение с Комунизъм с Китайски Характеристики, както наричат режима си!

8

китаец

преди 5 години

Да е честита новата Китайска година , годината на свинята. Китай е номер едно в света.

7

до 5 от 3

преди 5 години

ами не ме искат, щото ям свинско и целият ми организъм е протит със свинско, а те всичките са ***!

6

Анонимен

преди 5 години

До 4 Извинете , да не сте с обратни атлантически наклонности ?

5

Анонимен

преди 5 години

До 3 свинятаАма как само сте се титуловал ! Но под това прозира вашата скрита нежност, женственност, мекота. готовноста да се отдадете на всеки мъж стига да е от Африка.

4

до 2

преди 5 години

браво, подкрепата ти към режим с поне 1 милион политически затворници по лагери, е достойна за уважение, трябва да си рядко пр0ст, буквално кръгла нула за да пишеш подобни велики слова!

3

свинята

преди 5 години

за пръв път виждам прасета с дръпнати очи, а ям поне по 1 кило свинско на ден или това са прасета с китайски характеристики като "комунизъм с китайски характеристики". колко ли политически дисиденти партията е заклала тази година, ама за това не се говори!

2

честита

преди 5 години

Честита нова година скъпи китайци. Вие първи кацнахте на Луната. И дано първия човек стъпил там бъде от вашия упорит народ

1

Анонимен

преди 5 години

Ами да им е честита по тоя повот ще си поръчам китайска манжа със орис и свинско