26

Анонимен

преди 5 години

До БачкаторМнооого си ***, бате :D

25

Бачкатор

преди 5 години

Трябва да се облагат повече програмистите.Единствено програмистите взимат повече пари от депутатите. Най-облагодетелстваната група в България са програмистите. Трябва и те да дадат нещо за тая държава.

24

анонимен

преди 5 години

А ОЩЕ КОЛКО МИЛИАРДА ИМАТ ДА СЪБИРАТ??? ИМА ФИРМИ ОТ КОИТО НИЩО НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМАТ АМА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ТРУПАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КОИТО НИКОГА НЯМА ДА МОГАТ ДА ПЛАТЯТ. ТЯХ КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВЯТ???? ИЛИ ТЕ ЩЕ ИМАТ ДА ДАВАТ А НАП ЩЕ ИМА ДА ВЗЕМА И ДО ТАМ. АМИ ЗАТВАРЯЙТЕ ГИ ТЕЗИ ФИРМИ КАКВО ЧАКАТЕ.

23

Анонимен

преди 5 години

Den na otvorenite vrati v zdravnata bg kasa...i v bnb....

22

Анонимен

преди 5 години

През 2018 г.: Събрали сме с 1 млрд. лв. повече от... осигуровкиБРАВО-само така -да има и за учители лекари и пенсионери

21

Анонимен

преди 5 години

до кондомфрей - такива са нещата, че и да искат тези хора да бъдат коректни, няма как.за това са принудени да си доработват.

20

pp

преди 5 години

До 12 АнонименНе това е проблема. Проблемът е , че събраните пари се харчат не както трябва.

19

Анонимен

преди 5 години

2/3 от този 1 милиард са от повишаването на МРЗ, а останалите са заради вдигането на процента на осигуровките.

18

Кондофрей

преди 5 години

До Анонимен Не ги мисли за "нещастни"! Беден митничар виждал ли си? А да си чувал? Може би си от "нещастното " митничарско съсловие и търсиш пари за носни кърпички?

17

Анонимен

преди 5 години

виждаш ли Бойко данъчните и митничарите колко работят и накрая им хвърляте заплата колкото на един бензанджия !!!!!!!

16

Охобохо

преди 5 години

По принцип това трябва да е радостна новина,обаче как така намаляваме,емигрират и умират все повече хора,раждат се по-малко,а данъците и държавната администрация все се увеличават?Нещо или информацията не е вярна,или има скрита такава.Уж чуждите инвеститори бягат от БГ,уж само на еврофондове се крепи икономиката,а явно приходите са по-големи и съответно повече данъци са събрани?Нещо не е така,ама кое?!

15

ххх

преди 5 години

Фирмите затварят, защото плащат ниски заплати, а няма кои да им купува *** не поради данъците умнико! *** в ЕС да видиш какви данъци плащат хората.

14

Анонимен

преди 5 години

Аз се чудя защо така с лека ръка се хвърлят наляво и надясно милиони и милиарди,а то било защото са ни одрусали с повече данъци.Аферим,Бойко,машшала!

13

Анонимен

преди 5 години

Много сте нагли! Събра ли сте ги, откраднали сте ги, та и се хвалите!

12

Анонимен

преди 5 години

аз от две години прекратих с плащането на данъци / време е да го направим всички

11

Анонимен

преди 5 години

данъци , данъци , а този месец установих че в нашия град затварят няколко големи фирми и около 500 човека стават безработни , напишете статия в която пише яе се откриват нови работни места а не че са сабрали повече данъци , те са ясни , да има за ония 240 тюлена в парламента заплати

10

Бащицата

преди 5 години

Добра събираемост, а какво се промени? Всички виждаме, едно голямо Н-И-Щ-О! Благодарим! Просто единични бройки (синове) забогатяха повече и карат с 280 по околовръстното.

9

до мамин Кирчо

преди 5 години

Абе, Кирчо мамин....Ти видял ли си хората как ровят в кофите за ***, как млади хора си събират стотинки за да пазарят и излизат от големите търговски вериги с хляб и кисело мляко, как шивачките шият до изнемога за 200лв , ..........ако им ги дадат след 2-3 месеца? Голям бооооклллук си Кирчо... не случайно името ти е Кир.....

8

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ ПАРИТЕ ЗА ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ СА ОСИГУРЕНИ.НАЛИ, ГОСПОЖО МЕНДА!

7

Кирил

преди 5 години

Бедни, бедни, ама не. Коли-пълно и то никак не лоши, апартаменти-всичко могновенно се изкупува, екскурзии-задръстени граници за Гърция, Турция и т. н за почивка, пазарувки-всичко в изобилие, маркетите и количките до горе. Он лайн техника-изкупено. Баби меткат пари на мошениците. Да бе много сме бедни...