113

Хахахахахаха

преди 5 години

Европатриоти, как пък не!Само *** и майкопродавци са го подписали това писмо.Как така ще са патриоти на лоените топки, които се търкалят по креслата в Брюксел, срещу интересите на собствената си родина???

112

Анонимен

преди 5 години

Точно от такива "интелектуалци" ми се драй.фа... Те унищожиха европа с техните либерални соц възгледи - сега ще гледаме епичното разпадане от първия ред...

111

Отбор каръци

преди 5 години

Дет сме влезли всичко е пропаднало.Съсипахме сивн,съсипахме варшваскиет договор. Прецакаме комунизма. Иде ред на ЕС .жсетне на НАТО. Да се готви и световната банка.

110

Анонимен

преди 5 години

Няма лошичко ... Всеки да си е свободен ... И свобода за Барса!

109

Анонимен

преди 5 години

Ще се разпадне и ще има война, бомби, момби, разруха, воиници, малееее. ... Помооощ !!!!

108

Путин

преди 5 години

Глупости, ще обединим Европа откъм изток

107

Наблюдател

преди 5 години

Гoвeдoтo Ц.Д. лъже, за да ви дразни. Ето истината: "An average public pension for someone over 65 in France amounts to 1,583 euros ($2,100) per month" . Демек с 1000 евро по-малко, или само 60% от лъжливата сума.

106

Анонимен

преди 5 години

Тези който мислят а *** с краката си. Трябва да знаят , че ЕС е създаден около средата на петдесетте години. И зада се разпадне. Преди това Холандия, Белгия, Германия да ни подминат по бедност.

105

Анонимен

преди 5 години

На някои им е в главата , че се разпада. Но имат ли престава ако е така какво следва. Ако не мисят какво следва значи халюцинират и така им се струва да бъде.

104

татул

преди 5 години

Тези ,които я разпадат, викат като селски глашатай и се кефят.Доказахме им,че няма да ги бъде,така че те неот-криват топлата вода.Злобата ,с коятони заляхя си е техна и да си я рупат.Следва развръзка,с много копита.

103

Анонимен

преди 5 години

АМА КАК ДА НЕ СЕ РАЗПАДА- ЗАТОВА МИГРАНТИТЕ НИ ВЕЧЕ НЕ ХОДЯТ ДА РАБОТЯТ В ЕВРОПА А В РУСИЯ- ФАКТ.

102

KOKO

преди 5 години

DA SE RAZPADA,ZASHTOTO BESHE EDNA GOLJAMA GLUPOST.ANGLI4ANITE SA UMNI,ZATOVA KRALSTVOTO SHTE E VE4NO,A NIE SE RAZPADAME,NAMALJAVAME,GLADUVAME,.....

101

имо

преди 5 години

До До 48 имо''Съединението прави силата.''съединението на корумпирани партии с цел разграбване и обедняване на народа води до пълна разруха.Личностите със своята персонална отговорност а не общата безоговорност.Това е истината.

100

Кратун

преди 5 години

Не, не се разпада. Просто Путин пак е имал мокри сънища и сега цялата кАманда руски *** му пригласят.

99

Анонимен

преди 5 години

Като прочетох заглавието останах с впечатлението че континенталните плочи се размесват.И ще има яко земетресения и размесване на континентите.????

98

Анонимен

преди 5 години

Националната идентичност се превърна в престъпление! Извратените джендърски закони и подивялите феминистки бълват срещу семейството мъж/жена! Започват да преподават в училища за трети полове! Политическата корекция е наложено тоталитарно еднакво мислене без право на мнение! Хора като Сорос влагат стотици милиони за заличаването на единтичността и за ислямизирането на Европа! Не са популисти тези които са против! Просто не са удобни на извратените леви либерални партии!

97

Анонимен

преди 5 години

Ако Европа се разпадне,нищо добро не ни чака.

96

не

преди 5 години

Не се разпада. Аре стига сте лъгали хората. Разпада ви се мозъчната дейност.

95

Анонимен

преди 5 години

Разпадането в факт.

94

Демократ

преди 5 години

При демокрацията 2% успяваме, останалите некадърници дyxaт супата. Демокрацията е най-добрата система, никойне е измислил по-добра.