34

..

преди 5 години

33

Анонимен

преди 5 години

Гриша Ганчев превъртя едни КТБ кинти в завода си, сглоби няколко заготовки и до там.

32

Марко

преди 5 години

Ужасна новина!!!! Как ще спя нощем?!!!

31

Капитан

преди 5 години

До 29Не си прав. Бентли, Ролс-Ройс и Мини са германски, обаче Ланд Ровър/Ягуар са индиски, MG и Лотус са китайски

30

Анонимен

преди 5 години

Пропагандната война срещу Великобритания е в пълна сила.Както Америка и Русия водят студена война така. ЕС и Англия ще възобновят старото съперничество .

29

до 23

преди 5 години

Я ни светни кои са английските марки,че доколкото съм запознат всичките са купени от Германия. Марките са английски,но НЕ СА тяхна собственост

28

Анонимен

преди 5 години

Островитяните да си карат калпавите островитянски марки, с волана от грешната страна и да оставят японските коли на нас...

27

Ного прос

преди 5 години

Нисан никога не е произвеждал Джип и никога няма да произведе. Само в БГ всяка моторна резачка е " щилка" , коприната машина е " ксерокс", ... "***" и т.н.

26

...

преди 5 години

До АнонименНяма да има бъдещи модели в Англия. След подисването на търговски договор между ЕС и Япония, се очаква да поевтинеят малко японските коли, жалко че не съм им фен, но може това да доведе и по-ниски цени на европейските :) Така или иначе англичаните са пътници

25

Анонимен

преди 5 години

Ще правят Киа И Хюндай , те Нисан като загубят пазар, сами ще се молят

24

цц

преди 5 години

И какво сега нисан няма да продава в Англия, ами друг ще продава. Просто губят втория пазар за автомобили в Европа

23

Анонимен

преди 5 години

Англичаните си имат собствени марки така че това не е лоша новина за англичаните привърженици на бритиш-изхода а това са 51 % от англичаните.Всъщност това е добра новина за тези англичани които подкрепиха Брекзита.Но не и за тези които подкрепят евро ценностите но те не са преобладаващи в Англия, дори са малко не са 49% ,защото голяма част от тях не подкрепят евро ценностите ,просто мислят че Англия е привилегирована страна заедно с германия в ЕС и има далавера в това която не хубаво де се губи.

22

House M.D.

преди 5 години

Веселинче, Нисан никога не е произвеждал джип, защото джип е продукт на Дженеръл мотърс и Нисан никога не са откупувани правата върху него.

21

сандо

преди 5 години

Нисан имат 25% спад в продажбите на Xtail глобално, и не Брексит е причината за това

20

Анонимен

преди 5 години

Всъщност това е добра новина за англичаните,защото преди месеци се говореше ,че завода ще бъде преместен на континета и 7000 работници ще останат без работа!Явно и привържениците на ЕС послъгват като тези на брекзита!

19

факт

преди 5 години

Ама защо да го местят из Европа, когато те си имат капацитет в техният си завод , ще си ги правят там и на кораба директно в Европа .

18

Анонимен

преди 5 години

А ние като сме в ЕС какви коли произвеждат у нас?

17

Анонимен

преди 5 години

Голяма "загуба".

16

Анонимен

преди 5 години

Ако това е причината, нямаше ли друга страна от ЕС, където да се изгради такъв завод? За британски заплати всяка европейска страна ще намери хора. Дори и България. Ще дойдат квалифицирани хора и от съседните страни, а може и от чужбина да се върнат. Поне като са шочнали, да преместят и сегашния си завод от ГБ. А англичаните едва ли са изненадани от какво ги чака. По-скоро изненадата е, че няма да има възелин.

15

Турсун бей

преди 5 години

Германски коли произвеждани в Германия от турци и японски Тойоти произвеждани е Турция пак от турци.Те тава е бъдещето свиквайте.