11

Оня

преди 5 години

Доказано! Мъжете пият 10 пъти повече алкохол от жените и огромен процент са дебели шкембелии!

10

Анонимен

преди 5 години

Аз пуша електронни цигари от 10 години и много хъркам от тях.

9

Анонимен

преди 5 години

"Доказано! Мъжете хъркат повече от жените"Аз доказах много неща като например че жените винаги пикаят седнали или клекнали, ама никой и стотинка не ми е дал за това.

8

Анонимен

преди 5 години

Жените пък пъpдят повече от мъжете. Доказано.

7

Чичо Манчо

преди 5 години

Баси късмета ..Аз не хъркам,от 5 жени ,които имах 4 хъркаха!Сериозно говоря.

6

Анонимен

преди 5 години

БРАВО! ВЕЛИКО ОТКРИТИЕ! Това откритие бележи ново начало в човешката история! Не знам как можеше ние да мислим, че това е така само на базата на някакви си експериментални данни. Разбира се, че трябваше задълбочено проучване и извеждане на теоретичен апарат за установяване на този наболял проблем!Във всеки случай за мен най-интересно е... колко парички прибраха тези велики БРИТАНСКИ учени, за да "разработят" това изследване?Между другото оправете си заглавието на статията.

5

Анонимен

преди 5 години

Откриха топлата вода!

4

Анонимен

преди 5 години

Наложи ми се преди време да спим в едно помещение няколко човека. Болшинството от тях хъркаха и аз се оказах така да се каже в шах. Единият хъркаше по един начин, другият по друг, а третият по съвсем различен. Аз Тъкмо да се нагодя към ритъма на единият и да заспя, тогава почваше вторият, по свой уникален начин и ме събуждаше. И не можах да спя нормално.

3

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Хъркането не зависи от пола, а от т.нар."Набцова сливица" и нейната склонност да променя твърдостта си. При сериозна употреба на алкохол, цигари и други вещества водещи до нейното омекване, човек почва да хъркам. Също така е много важно в какво положение спи човек. Ако спи на две възглавници като мен, вероятността да хърка е по-голяма въпреки, че аз не го правя.

2

Анонимен

преди 5 години

Лъжа е това.....................да, 100 % лъжа, аз знам жени, които хъркат като резачки!!!

1

Как ги осветили бе!

преди 5 години

Ми това са - според мен - Кимито и Меланията!