11

Анонимен

преди 5 години

ЕС ни е дал досега милиарди евро за пътищата. Ако не се грабеше така , сега щяхме да имаме нормални , добре направени пътища и мостове.... И много други неща щяхме да имаме. Примери много- Чехия, Словения, Словакия, Полша, Унгария...Дори Румъния.

10

Анонимен

преди 5 години

Проядоха асфалт.

9

Анонимен

преди 5 години

До scbgЩе плащаш и ще строиш, няма не искам БГ е демократична държава, демокрацията позволява да си строиш сам мостовете

8

scbg

преди 5 години

До АнонименДа спрат тогава да ми събират данъци -здравни, ДДС, пътни, акцизни и прочие да се хрантутят само..

7

Идея

преди 5 години

Ако се използва само за пешеходци, направете успоредно един въжен мост: 4 метални греди забити в земята (по две от всяка страна) и останалото е въже и плетка. се люлее, но се свиква към втората седмица. Излиза на цена около 3-5 хил. лева (материал). Поздрави и ползвайте идеята със здраве или плачете за това дето се руши..

6

Анонимен

преди 5 години

При тиквата само хаос,разруха,анархия и крадене на пари!

5

Анонимен

преди 5 години

Ааааа нема да ревете щото бай Тошо когато строеше не ви харесваше. Искахте тоалетна хартия и банани. Ами ето ви ги и тоалетната хартия и бананите. Само че няма какво да бришете с нея, а бананите не са по джоба ви с тези огромни заплати и пенсии. Така че ще гледате как падат мостове, как се разрушават пътища как падат сгради и нямате думата да се оплаквате. А нямате думата защото сами сте си виновни за това което се случва през последните 29 години. Кой каквото сам си направи никой друг не може.

4

Кольо Фичето

преди 5 години

Как да строя мостове тук като мия чинии в Германия?!

3

Анонимен

преди 5 години

И какво реват запретват си ръкавите и почват да строят нов мост Кольо Фичето ако беше като тия ревльовци нищо немаше да построи, да стоят без мост не заслужават нищо.

2

Ганчоо..

преди 5 години

Бъзикаме се злобно с Русия и Путин,но те си стройнаха Кримският мост а ние караме като тунгусите на съборетини...И само празни приказки отвсекъде...

1

Анонимен

преди 5 години

Да пада бе какво да направим, да арестуват моста за терориризъм щом заплашва.