24

Анонимен

преди 5 години

това литовско петофилско шмекере май ни се подиграва... пожелавам му да се намира до кукловодите си макарон и шмеркелина жоли когато увиснат.

23

Шоп

преди 5 години

До Анонимен 23:Смени си работата бе, аланкоолу! Що работиш за 500 лева само?

22

Скептик

преди 5 години

Нали се сещате този как се е добрал до поста си? Какво ви учудва тогава?

21

Анонимен

преди 5 години

Домбровскис да дойде да живее в "добрите икономически времена" на България с 500лв. заплата, и тогава да се изказва

20

Шок

преди 5 години

С тези си " умозаключения" тоз европолитик направо ме събори от стола. В шок съм.

19

Анонимен

преди 5 години

... във всякакъв смисъл !

18

наблюдател

преди 5 години

Делът на износа за Русия е нищожен. Делът на руските туристи също намалява. Така че положението в Русия не може да повлияе на възхода на България.Очевидно е, че идват добри времена за икономиката и блъгоденствието на българите.

17

X

преди 5 години

Бла,бла

16

Iris

преди 5 години

Предизборни нахъсвания.Подценяват българина ,като мислят , че той пак ще се ловне, ксто заблуден шаран за въдицата на ГЕРБ.Е, да ,ама - не.

15

пецата

преди 5 години

Човека има предвид добри икономически времена за крадене , демек народа е толкова запростял, оскотял, апатичен и страхлив че можеш да му вземеш и ризата от гърба

14

V

преди 5 години

Икономиката е циклична щото я управляват алчни и ***.ло.ум.ни хора.Не задължително да има точно тези цикли.Нормално е да има сезонни цикли но не и такива предизвикани от банките и обществените поръчки както и от лоша местна политика .Може да се направи устойчива система,но с известни компромиси.Ако се направи това което казвам няма да има виши кетапи ,но няма да има и богати.Ще има само средна класа.Проблема е че ще са необходими доста реформи на местно ниво и на върха .А всички виждаме кой управ

13

Анонимен

преди 5 години

Това виц ли е че България е добри икономически времена. Каква икомомика бе брат, Българите от чужбина са пратили повече пари от колкото има инвестиции за 2018 година.

12

Охобохо

преди 5 години

Влизането ще стане когато валутния резерв в БНБ бъде даден на ЕЦБ.След тази операция ние вече няма да имаме собствена валута,а ще ни дадат евро.Всички левчета обаче трябва да бъдат обменени и там е ключа от бараката по какъв курс.Ако курса остане добре,обаче инфлацията от 1997 ако я пресметнат в ЕЦБ и ни кажат сменяйте по курс-1евро=3,95лв какво правим?!

11

ким ир сен

преди 5 години

.......мбахахахахаха направо цъфти икономиката на производителите на банички и руска салата направо не може да смогне заради липсата на кадри....направо икономиката е пълна с фабрики и заводи точно те замърсяват въздуха с комините.....затова и крупните производители на банички постоянно търсят продавачи,келнери,пазачи и готвачи само.....между другото къде ви са заводите с пушещите комини...нали постоянно ви втълпяват че въздуха е замърсен и мислели за здравето ви....мислят ама за високи данъци!!

10

Ибрикчия

преди 5 години

Ако това са добри икономически времена не ми се мисли какви ще са лошите.

9

Някой си

преди 5 години

Още един болен мозък се изказал...

8

Анонимен

преди 5 години

То всички брюкселски комисари са емисари на брюкселските зелки.Зарибяват за да контролират.С нищо не е по -различен от Сталинка,Куневица-Пръмовица.И този латвийски политик от полски произход е един от послушниците на ишиаса Юнкер.

7

SS

преди 5 години

"България е в добри икономически времена" - да, затова народът масово бяга оттук, бяга презглава с твърдо намерение (мечта) да не се връща доброволно !

6

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че България бележи икономически ръст въпреки герб. Просто ЕС е в подем и ние сме като скачени съдове с тях, понеже над 80% от търговията е с европейските държави. Представете си, ако бяхме имали воля за съдебна реформа и намаляне на бюрократщитана, но... герб трябва да печелят избори все пак и им трябват гласовете на бюрократите и техните обръчи от фирми. *** с техните идеи за сближаване със северноазиатската *** дори няма да ги коментирам. Българите сме европейски народ!

5

Корнелия

преди 5 години

В България е пълна мизерия аз за това пратих Рафи в САЩ