11

batmario

преди 5 години

Тази война преди 5 години още я спечелиха китайците...нещо ше реве Тръмбата...ми се чини...

10

Гoшу

преди 5 години

....и те да си вземат тяхното си. Защото *** трудно ще води война на два фронта, даже ще им е почти невъзможно

9

Гoшу

преди 5 години

Става дума за оная статия от вчера мисля, където се коментираше конфликта между Русия и Япония за островите и че ако стане сериозно, САЩ веднага ще направят база там. Обаче в статията имаше едно много интересно изречение. Там се казваше, че като възникнал конфликта Китай веднага предявили и те претенции за Сибирските области. Тоест Китай само дебнат *** да се разсее, за да се намеси и тя с интересите си. На тях ще им е удобно *** да има конфликт с Япония и САЩ

8

Гoшу

преди 5 години

Абе ще се споразумеят, гаранция. Те са толкова свързани двете страни, направо сиамски близнаци са в търговията. Гледах веднъж по Дискавъри, че Китай изкупували след Нова Година всички използвани лампички за елхи и след това ги претопяват и вадят стотици хиляди тонове мед, понеже вътре жичките били медени. После медта пак на САЩ я продават :) Това само 1 пример. А на путлерасчетата, дето смятат Китай за техен приятел, само един факт ще спомена, който удобно прпуснаха, ама в другия пост

7

Анонимен

преди 5 години

В неподражаемия стил на вчера-деге, няма нито 1 изречение без грешка :) Дерзайте, юнаци!

6

Анонимен

преди 5 години

Ще свърши търговската война За малко Ще започнат нова

5

към 3

преди 5 години

"Най добре е Русия да се присъедини към Япония"--------------Остави таз песен любовна!Да ме прощава Великият Ботев, но все едно мечка да се опита в началото на зимата да си легне за зимен сън в миша дупка. А сега сериозно и без алегории.ЕС и Япония са политически несъстоятелни, откровено колониални васали, а Русия е велика сила и върховен играч на глобалната сцена.Какъв е интересът на РФ да слезе до нивото и да се присъединява към слугите?

4

Анонимен

преди 5 години

Защо преговарят с комунисти? Търгуват с тях, произвеждат айфони при тях. Голям дружба между китайския и американския народ. Такава дружба не е имало и в Съветския съюз.

3

Анонимен

преди 5 години

Най добре е Русия да се присъедини към Япония ЕС .Могат да се разберат за Украйна.

2

Дановски

преди 5 години

Президентите може да се срещват, може и да не се срещнат във Виетнам, но за край на търговския спор е преждевременно и лекомислено да се тръби. По-скоро търговският спор ще прерастне в пълномащабна търговска война, тъй като КНР активно се бори за завоюване на глобалната титла "център за управление", а Пиндостан няма намерение да отстъпва "топлото" място на хегемон.

1

Анонимен

преди 5 години

Тя тепърва започва. Преди дни ЕС и Япония сключиха митническо споразумение, което ги прави практически безмитни помежду си зони. А колкото до конкретния тъговски проблем между САЩ и Китай, ще се споразумеят нещо.