157

до 171

преди 5 години

До АнонименТо пък щото Мадуро с едни честни избори дойде на власт...

156

Анонимен

преди 5 години

Кого е признал като той е нелегитимен.Как признава един човек провъзгласил се за президент.

155

Анонимен

преди 5 години

Краварите изгубиха войната в сирия и бързат за реванш

154

Анонимен

преди 5 години

Сега сащ ще му пратят оръжие и ще унищожат поредната държава...

153

Факт

преди 5 години

Защо на протестите на венецуелците се чуват крясъци : БСП , БСП ,БСП ?

152

!!!

преди 5 години

До 179фейковия нюз е от 2015 година. Венецуелските медии още през 2015 година обещаваха да публикуват банковите сметки. О чудо до сега Февруари 2019 година, същите тези медии не са публикували дори една сметка дори с един долар. Фейк, лъжа, само и само "демократите" да крадат. Айде у десно фейк пипъл.

151

SS

преди 5 години

в коя ли тайна дупка на момчетата от Ленгли се е заврял този "генерал". Но ако не успее да се изниже навреме от Венецуела го чака какво? - Пълни самопризнания. А после - той си знае:)

150

Анонимен

преди 5 години

Над 15 млрд долара са пръснали Чавес и Мадуро за руски оръжия, включително нападателни - танкове, тежки оръдия и пр. Да ги пречукат направо, тия ***. Някой може ли да обясни за какво са им 50 бр последен модел Су-30?

149

Тинев

преди 5 години

Петрола - петролаааааааа им бърка в г*за на САЩ.Терористична държава са САЩ и това си е. Още със стъпването си на континента европейската из*мет е избила почти коренното население. После идват роботърговците - Хирошима - Виетнам ........КРАЙ НЯМА списъка с техните зверства.ЦЕЛ 1 са природните богатства на суверенни страни. Убийства, зверства: където е стъпил американски крак потичат реки от кръв.

148

Анонимен

преди 5 години

То е много лесно да се скриеш някъде, най-вероятно в чужбина, и да казваш "признавам тоз, признавам оня"!Като е мъж да отиде на терен и да си поведе подчинените, да видим колко от тях ще тръгнат след него!Ама май не му стиска нещо

147

Няма значение

преди 5 години

ама тоя генерал след месец ще е редник, ако е жив.

146

Анонимен

преди 5 години

Най богатия във Венецуела 4 милиярда долара о чудо Мария Чавес дъщерята на Уго Чавес големия комунистА народа със 7 долара заплата Червените навсякъде са си бо,клуци

145

Анонимен

преди 5 години

Мъдуро при Путин

144

до 205

преди 5 години

злото си отива. с него и присмехулките.

143

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

Башар Асад не бил провел избори и бил незаконен. Чудя се се Султана на Катар, емира на Кувейт или принца убиец на Саудитска арабия кога са провеждали демократични избори....нали са ви френдове.Еми да, имат и нефт и според вашата логика САЩ би трябвало да ги бият. Да ама не!

142

Анонимен

преди 5 години

Симпатичен индианец, и жена му миловидна, нищо общо с шопарите Чавес и Мадуро.

141

Анонимен

преди 5 години

ЕЙЙ ! НАЙ СЕТНЕ ЕДИН ГЕНЕРАЛ ! ПЛАНИРАЩ ! ДЕВЕТА ДУПКА НА КАВАЛА

140

Анонимен

преди 5 години

Те тва е демокрация! Без избори без нищо хващат някакъв Обонго 2 и хоп- президент! Не че Венецуела ще стане по -добре. Това въобще не е целта и скоро ще го разберат. Важен е нефта за янките! Това е като компенсация на загубата в Сирия.

139

Анонимен

преди 5 години

така преврат се не прави. До третия ден требе да си взел властта, другото е афиф, най много да почнат братоубийствена война и да пламне Южна Америка

138

до 176

преди 5 години

До АнонименАко искаш и с по-големи букви го напиши, истина няма да стане. Мадуро докара венецуелците до банкрут и немотия...няма какво да ядат хората и е време да си ходи. И не ми обяснявай само как на мадуро и другите некадурни комунист все някой им пречи и саботира да посторят социалистически рай и видиш ли проблемът не е в тях. Наслуша ли сме се ние на това особено от източна европа.