17

До Софиянец

преди 5 години

От 20 дни съм на обиколка из Тайланд. Да пази Господ нашите политици да започнат да се учат от тайландските.

16

Всякакви образи

преди 5 години

Тоя пък с камбоджамската методология откъде се появи. Супер активен по всички политически въпроси. Камбоджа Пауър :):):) хахаха

15

Анонимен

преди 5 години

Инструкции:1. Да се представят в негативна светлина всички дронове в Банкок.2. Да се представят в нягативна светлина тия тайландски ***

14

Да

преди 5 години

Да минават на газ или метан.

13

CAMBODIA POWER

преди 5 години

НАПРИМЕР РЕГИОНА ДО ГРАНИЦАТА С ЛАОС И КАМБОДЖА Е МНОГО БОГАТ И КРАСИВ!!! ТРЯБВА ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ НАСЕЛЕНИЕТО И ТАМ ПОНЕЖЕ ИМА МНОГО КРАСИВИ ГРАДОВЕ В ХИЛЯДОЛЕТНА ИСТОРИЯ И КУЛТУРА!!!! НЕМОЖЕ ВСИЧКО ДА СЕ ВЪРТИ ПОКРАЙ ЕДНА СТОЛИЦА.... ЕТО НАПРИМЕР В КАМБОДЖА НАСЕЛЕНИЕТО Е РАЗПРЕДЕЛЕНО РАВНОМЕРНО И В СТОЛИЦАТА ЖИВЕЯТ 2-3 МИЛИОНА ОТ ОБЩО 17 МИЛИОНА НАРОД... ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ СИ ЖИВЕЯТ НА СЕЛО ИЛИ В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ ТАКА И ТРЯБВА!!! ИКОНОМИКАТА НЕ СЕ ВЪРТИ САМО ПОКРАЙ ЕДНА СТОЛИЦА !!!

12

CAMBODIA POWER

преди 5 години

ПО ПРИНЦИП НАСЕЛЕНИЕТО Е РАЗПРЕДЕЛЕНО НЕРАВНОМЕРНО В ТАЙЛАНД.... БАНГКОК ПЛЮС АГЛОМЕРАЦИЯТА МУ Е БЛИЗО 20 МИЛИОНА ЗА СПРАВКА ВТОРИЯ ПО ГОЛЕМИНА ГРАД ТАМ Е ЕДВА 250 000........ РЕШЕНИЕТО Е СЕЛЯНИТЕ ДА СИ ИДАТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА И НЕЩАТА ЩЕ СЕ НАРЕДЯТ И НЕКА БУДА(ГОСПОД БОГ) ДА ИМ ПОМАГА!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Тези са три пъти колкото София и население 9 100 000 и си мислят, че с няколко туби с вода проблема ще се реши.Нека си вярват и да прииждат още хора в града им и да си карат автомобилите.

10

Анонимен

преди 5 години

Ние, троловете, борим мръсния въздух като плюйем по ГЕРБ.

9

men

преди 5 години

айде чичо ви боцко сега ше купи от бойнг чисто нови дроновое седма ръка и че ви сипва отходните виоди от банкя върху софийските чутури. сметката че я плаща цела българия. на печелившите котараци, шоровци, камили, тикби, айцеглави посетители на помощно училище честито.

8

роб на влаЗта

преди 5 години

И там гуш парички......

7

Анонимен

преди 5 години

не е нужно, природата сама се прочиства.

6

Анонимен

преди 5 години

специален разтвор -мистерия въпреки че в днешно време химията не е мистерия.да бяха писали че са опънали няколко платинени пластини по напрежение поне щеше да бъде по логично .Естествено прочистването което се прави при катализаторите на колите е ефективно но е нереализуемо за цял град.Въпреки че са правени подобни планове ,Но това е друга тема.

5

Анонимен

преди 5 години

Специания разтвор е рактивен и намалява приченителите успешно за 2-3 години

4

Софиянец

преди 5 години

Да се учи Фандъковата ***!!!

3

Тръба

преди 5 години

50 дрона по 10 литра = 0.5 кубика. Превеждам за тези дето не разбират тайландски. Това са 500 литра вода. Тайната обаче е в магическата съставка, която е добавена. Съставката явно е секретна, защото не се споменава. Все пак се предприемат някакви действия де... ха-ха-ха!

2

Умерен оптимист

преди 5 години

Генерал Франсиско Янес от ВВС на Венецуела призна за временно изпълняваш длъжността президент Хуан Гуайдо!

1

Анонимен

преди 5 години

До1че ти какво мислиш, че правят ?