14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен6Да бе. помним през 90-те когато БСП управляваха, как хич нямаше убийства и побои.Жалки бузлуджански сополи сте.

13

Анонимен

преди 5 години

На Габриел, Габи ли ще му викат на галено? 100% ще обърне резбата, като порасне. :)

12

Анонимен

преди 5 години

Напълно съм съгласен с коментар #12.Статията разказва за измислени герои и героини в един измислен и малък, жалък свят, но правописът е под всякаква критика. Съставителят на това произведение се нарежда до героите, които одумва със своята неграмотност.

11

Неук

преди 5 години

Г-н Попов, надявам се да не сте журналист и да сте чужденец. Още на първия ред в края липсва смисъл в подчиненото изречение. Пише се титулУва. Липсват запетайки. Не съгласувате подчиненото изречение с *** на главаното и т.н. Моля Ви спестете ни усилията . Има по-добри от Вас.

10

Бау

преди 5 години

Силно се съмнявам, че Криско е милионер ... Колкото и участия да има, милион са доста пари ...

9

Гъзибаров

преди 5 години

Жените и автомобилите си приличат по измерението в кубици. Но се различават в това че: на колата първо се качваш и след това я караш, за жените е обратно първо ги караш след това им се качваш. Освен това на колата се качваш когато са напомпани гумите, но при жените първо се качваш и после помпаш. Затова вече се измерва мощността на жените като на колите в кубици. Трябва само да имат яки спонсори за присадка на кубиците.

8

Анонимен

преди 5 години

Какво ли не правят със себе си само и само да се видят по медиите....

7

Анонимен

преди 5 години

7-ми, Исках да кажа че в народа вече има ГОЛЯМ страх. Това се налага вече 10 години от тоя човек от Банкя....безнаказаността е най-голямото оръжие на тоя ***!

6

Анонимен

преди 5 години

до 3 Ами ти какво очакваш от управлението на Тиквата? Не си виновен , че те е страх както не са виновни и другите които сте гледали безучастно докато бият човека, защото знаете, че ако се намесите след това вас ще изкарат виновни. Така е в Тикволандия.

5

Анонимен

преди 5 години

Добре би ило медиите да наемат фирма "Титан" за почистването - много *** се е насъбрал от години, и фините прахови частици са ни най-малката грижа - простащина с мегатонове не е лесна за изриване.

4

неандертал

преди 5 години

в недостиг на 2000 кубика мозък!!

3

Анонимен

преди 5 години

Бог да пази България!Преди 2 часа в моя квартал видях как 3 наркоманчета се нахвърлиха да бият един чичо на 50 години понеже им направи забележка да не викат. Това на кварталния пазар. Имаше 5-6 мъже около тях, включително и аз. Уплашихме се всичките....Не знам защо...за да си нямаме проблеми след това ли или защото сме мъъършиии, което е едно и също.Набиха го и избягаха. Ченгетата след 10 минути дойдоха но кел файда.Работата отива на зле....постоянно битови убийства и насилие.

2

Анонимен

преди 5 години

Трябва да не ми достигат 1400 кубика мозъчно вещество, за да се навия да прочета тази статия.

1

Анонимен

преди 5 години

Защо няма статия за Италия? Намаляват пенсионната възраст с 5 год.