50

Анонимен

преди 5 години

Русия не спори за територии. Просто си не дава нейното :)

49

Анонимен

преди 5 години

52, ...

48

ognyanz

преди 5 години

За тези, които се оправят с руския език, ето линк, от който може да се прочете повече за случая:https://ruelect/accident/v-rossii-zaderzhali-yaponskie-rybolovnye-sudaОказва се, че инцидента наистина е край остров Сахалин, както изглежда там риба може да се лови, но раци - не. На два от корабите е наложена само глоба, но третия, който е превишил и лимита за улов на риба, е задържан.

47

ognyanz

преди 5 години

За сведение на пишещите, Русия е дала право на японски кораби да правят риболов в акваторията на остров Сахалин, въпреки че той е територия на Русия след Втората световна война (а и преди Руско-Японската война от 1904). Не е ясно къде е станал този инцидент, но би трябвало да е по-близо до континенталните граници.Подобни инцитенти там не са рядкост, има случаи, когато Япония е задържала руски моряци за подобно бракониерство в техни води, напр. в август 2018г.

46

toa

преди 5 години

Тоя с таблетите ,пак се завърна))))))))))

45

Анонимен

преди 5 години

За лов на раци. Трябва специални условия и техника. При руснаците такава техника имат за лов на кораби. И сега ще си имат и раци и техника.

44

Анонимен

преди 5 години

До43. Но сега руснаците имат най права . Прибират улова и японците се прибират без раци.Така се оспорват водни територии.

43

защо

преди 5 години

Поздрави за работодателя ти Кина. Написали ти поста на правилен български. Не се случва често.

42

Анонимен

преди 5 години

Всички злини на този свят започват от правото на собственост.Морето мое,земята твоя,гората на трети.Алооу ние сме гости на тази земя и всички имаме равни права да ползваме богатствата и.

41

Кина

преди 5 години

Нагли до безкрайност ! Русия бе е и за сега си остава агресор 1 в света. САЩ само демонстрират опит за баланс, но нито по алчност, нито по агресия могат да се съревновават с Русия.

40

Анонимен

преди 5 години

Алчността няма край . Взели са половината свят земя и още искат. Отврат. Такава лакомия света не е виждала.

39

Кратун

преди 5 години

Сакън, на руснаците ще им свършат раците, империята ще се разпадне, а Джуджи ще трябва да се запише за безработен.

38

закъсаха московиците

преди 5 години

Кузнецов го счупиха и сега нямат военен флот.Та почнаха да крадат японските риболовни корабчета.

37

Анонимен

преди 5 години

Руската измеет в действие...Няма по голяма кочиина от руската....

36

Ха-ха

преди 5 години

Save the wales!(crabs)

35

До 33

преди 5 години

Правиш ли разлика между гръмнат и задържан.

34

Hafen der Wahrheit

преди 5 години

"Meanwhile in Russia compilation" - тубата - посмейте се от сърце с простотията на русками алкашами!

33

Олей

преди 5 години

Олей тоя откачалник ,пише от 10 таблета и 5 телефона,ей *** стига си храчил срещу Мадър Раша!!!!!!!Върви се разходи ,че се запролети!!!!!90% от българите са с положителна нагласа за руснаци и украинци,имат си трески за дялане ,но са хора като нас,брат'чеди.......А платените проститути ,като им харесва толкова да хващат кораба и през океана)))))))))0

32

Анонимен

преди 5 години

Незнам за японците ама преди няколко години имаше случай с турски рибари на калкан в наши води. Граничарят гръмна фeсa и държавата не се застъпи за него.

31

dfg

преди 5 години

Това е тънка провокация,както тази с украинсите кораби,руснаците са предвидими и западът ги работи системно,в случая изтока хахах.Целта е да се провали договор м/у Русия и Япония,Шиндзо Абе ,макар че не прилича на нашиот премиер, е нещо като Боки в Джапан.Те го смъкват той се връща.............