38

Анонимен

преди 5 години

Ципрас е умно момче, показа, че е принципен човек и си заложи главата с преспанския договор. Но най-важното е, че не е крадлив и дава пари на хората под формата на заплати и пенсии. Българския народ е повреден, това е една аморфна маса от крадливи , злобни скoтове. Гърците са единни, а българите се прeцакват взаимно. ПОВРЕДЕН народ.

37

Анонимен

преди 5 години

Ти Сеата за кола ли го имаш ?

36

огладняха много

преди 5 години

Такива инвеститори има в Испания, че във Великобритания е пълно с испански бapмани и испанци миячи на чинии !

35

Анонимен

преди 5 години

Глу.ак испания прави от самолети Еърбъс до коли.Ти освен изпра.не ия друго не правиш.

34

Анонимен

преди 5 години

В Португалия също има златна виза и печелят милиарди. Умни народи. В България инвестициите са обидно малко.

33

Анонимен

преди 5 години

"Брей Испания балон а ве *** цяла Европа и не само се сипе в Испанските курорти а и в гръцките."Ти държава и икономика ги свеждаш само до летен туризъм ли бе тъпyнгep ?

32

Факт!

преди 5 години

Брей Испания балон а ве *** цяла Европа и не само се сипе в Испанските курорти а и в гръцките.България не е балон щото тука никой не надува.Чуждите инвеститори доколкото ги има се изнасят кой накъдето свари.

31

Анонимен

преди 5 години

В Гърция също не е цветуща магистралата, поне съм минавал по нея и го знам от личен опит

30

Избягал от бг

преди 5 години

А вие се радвате, че Боко тиквата ви направи магистрали (които се кърпят ежегодишно). За това ще тънете в мизерия, защото си избирате неграмотна мутра да ви управлява!

29

Анонимен

преди 5 години

Гърция и Испания бяха един изкуствено надуван балон, който беше надуван около десетина години, но накрая звучно се пръсна. Няма как да ядеш и да пиеш цял живот за сметка на някой друг. Може да мине номера няколко пъти ама рано или късно тоя който плаща ще се усети.

28

Зорбан

преди 5 години

Къв бензи уе не виждате ли че си паркирате ес класите пред падащите балкони на панелките ви.Смех пълен.

27

Анонимен

преди 5 години

Изобщо не е евтино в Гърция, това е абсолютен мит на разни любители на Гърция. Цените по кафенета и таверни са едно към едно с нашите, само че там е в евра, а тука в левове. Който не вярва да отиде и да види, който твърди пък че там е по-евтино, верояртно се опитва да внушава неверни неща от чуждопоконничество.

26

Фъ.к джърмани

преди 5 години

Толкова са бедни Гърците че модернизират всичките си Ф-16 и купуват танкове Ейбрамс.Между другото ако гърците хванат германците ще ги изпочупят от бой.А в Бългафия се чудите отде 8 самолета да купите щото ако ги купите нямало да има пари за незнам си какво.Гърция си е била и ще бъде Гърция от хилядолетия насам.Другото е бла бла.

25

KOSTAS LINKE

преди 5 години

Българите сте турци говорещи на руски. Не стъпвайте в Гърция, нямате евро за Гърция .Гладни умиращи роби .

24

Фъ.к джърмани

преди 5 години

Заробен си ти до живот на Путинова русия.България е руска колония най-бедните и мизерните.

23

заробени са до живот

преди 5 години

кви пари ква гърция бълнуваш, тези фалираха - забрави ги. Как се връщат тия милиарди? Или викаш някой ще им ги опрости? Ако така си мислиш - пускай си анимационния филм и си лягaй.

22

Да си го кажем!

преди 5 години

Ако не са шопите България нямаше да се нарича България а Турция.

21

до 19

преди 5 години

хахахахаха, явно по-надолу от солун не си слизал. Големите гръцки курорти не са в северната част.Не знам откъде е тази заблуда, че едва ли не българският турист крепи икономиката на съседите. Българските туристи са една песъчинка от всички туристи и ходят по евтините и спокойни северни плажове. Парите се сипят по островите, където е пълно с германци, англичани, руснаци и всякакви други европейци. Оттам сам им парите на гърците. Разбира се българите са важни за малките градчета в северна гърция

20

Анонимен

преди 5 години

Само шопите им пpавят евала на кapaкaчаните. Шопите си падат чуждопоклонници по принцип.

19

Анонимен

преди 5 години

Напишете есе и ще спечелите гръцки остров и златна виза.