6

ДоКомплексаркиганьов

преди 5 години

А бъдещите свекърви?Нужно ли е да изброяваме поменика от условия, на които трябва да отговаря бъдещата снаха, включително и да донесе зестра, а да не е "гола като пушка"? Плюс други изисквания, от които следва, че трябва да е съвършена, но покорна и безправна като купена съпруга в най-консервативните ислямски среди.Колко обаче са онези мъжки майки, които, след като изброят тези условия, си задават въпроса "А аз какво предлагам насреща? Какво представлява синът ми? А аз самата какво представляв

5

комсомолка

преди 5 години

Вижте *** Нинова и се учете!Социалистките поставят партията пред любовта.Мъжете са товарни добичета! На мъжете нищо! Те нищо не заслужават!Вземи всичко и не давай нищо от себе си!С БСП напред!

4

Анонимен

преди 5 години

До КомплексаркиганьовкиАко си от такова смейство или имаш контакт с такива семейства, моите съболезнования, но не всички сме бездушни меркантилни и злобни. Надявам се и ти да не си! Поне не обощавай. Все едно да посоча някоя мутра и да кажа "Българите са убийци, крадци, изнасилвачи, рекетьори и простаци" .... Ами не е така.

3

Комплексаркиганьовки

преди 5 години

Каква любов, какви чувства. Сега се възпитава с думите "гледай да вземеш някой с пари" и след това всички виждаме какво става.

2

Анонимен

преди 5 години

Това е тема на цял раздел филми за възрастни.

1

Анонимен

преди 5 години

Ааааа-аз гледах в нета еидн такъв филм.Дано само, бащата не се оптиа да предаде на сина си по тоя начин, че ...