21

Надъхняк

преди 5 години

До 30А някой имаме доходи по 150000 лева на месец от далавера, батенце! Според мен, това оправдава всичко. Тва че некво *** страдат, не е мой проблем!

20

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията богатите изхвърлят много огризки храна на боkлука за да могат пенсионерите да ровят в кофите и да се хранят.

19

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-големият проузводител на петрол в Света и изнасят нефт много повече от Венецуела а в същото време 42 милиона американци гладуват (близо 1.5 пъти повече от цялото население на Венецуела), и живеят само благодарение на купоните за храна, food stamps, които федералното правителство им отпуска за не мародерствят от глад по улиците.

18

Анонимен

преди 5 години

А в куба и венецуела демокрацията ли е донесла мизерията?

17

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков нямаше огризки от храна в ***. Даже и вестниците се ползваха за тоалетна хартия. Та нямаше смисъл да се рови,

16

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков българските пенсионери не ровеха в кофите за огризки от храна.

15

ПУРКО

преди 5 години

30 ГОДИНИ ПО КЪСНО.БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЕ С ОБРАЗА НА ДРУГАРЯ ЖИВКОВ И ДРУГИТЕ ДРУГАРИ НА КОИТО ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ................

14

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията навсякъде носи само мизерия. В Иран е теокрация - управление на религиите. В парламента има квоти за регистрираните религии - има мюсюлмани, християни, юдеи и зороастрийци - места са според процента регистрирани вярващи, бройките се запълват с гласуване на избори.

13

Анонимен

преди 5 години

А защо не. Щом така искат какъв е проблема. Или защото на САЩ не им харесва и не пасва на евроатлантическите ценности трябва да им се налагат санкции.

12

Анонимен

преди 5 години

На власт са ги докарали същите, които са използвали шаха, американците. Изменили са си стратегията за подриване на СССР. Не чрез светски изкушения, а чрез религиозно противопоставяне. Понеже американците реално нямат духовна основа, история и единство, не са били и наясно колко силна е вярата и родовата общност. Личностите в историята са хората с големи идеали. Как са осъществявани, е друг въпрос.

11

Анонимен

преди 5 години

Чакаме иранската пролет да разчистят и тая ***. Американците нещо много се забавиха.

10

Анонимен

преди 5 години

Ми нали точно фащ направи иран от светска в ислямска, както и много други. "Диктаторите" пазиха мир и озаптяваха ислямистите с бой, са като ги няма, няма и кой да спре двойната, докато фащ грабят и печелят

9

!

преди 5 години

САЩ трябва да им покаже на тези комунисти от къде изгрява слънцето. Вече 40 г. тези заплашват световният мир. САЩ е длъжна да донеси демокрация и да освободи великия ирански народ от мюсюлманският комунизъм.

8

Sahin Emmek Yarak

преди 5 години

Ето какво става, като се месят мириканците навсякъде!

7

Анонимен

преди 5 години

Тези ги докараха на власт православните братушки!

6

Пияндурник №2

преди 5 години

Наздраве на аятоласите!

5

Анонимен

преди 5 години

Текстът ви е лош. Дребнав и клюкарски. Ислямистите се задържат на власт, защото наложената от запада система е аморална, безкрайно корумпирана, далеч от народа и шпионска...

4

Наблюдател

преди 5 години

Жалко за хубавата до 1979 година страна. Много жалко.

3

Питър

преди 5 години

До Анонимен 1Браво! Смятам обаче, че до 5-6 мнение най-късно, ще има споменаване на "***" и производните им

2

Анонимен

преди 5 години

За тях исляма тъй или иначе е по-добър, иначе всичките ще имат по 37 деца те със бурки и строг аскетичен живот пак изцъкват 7-8 чaвeта, без ислям са за никъде. Във стари времена за да се отърват от населението си шаховете са ги пращали на войни на някъде, иначе много *** няма изхранване в тия пустини. Не знaм защо всеки си пъха носа навсякъде да вееш лозунги е лесно и после ревеме ама каква я мислехме, пък каква стана.