29

Анонимен

преди 5 години

Те тук 2/3 немогат една операция в минута :) Не случайно всеки ден ги вадят от колите на кайма. Ниско пкд ...тръгнали да се мерят с компютъра хахаха

28

Анонимен

преди 5 години

До ГОВОРЕТЕ БЪЛГАРСКИ 26Дори по времето на тъпотията която си написал, закърнялия ти мозък е извършил повече операции от компютъра на теслАта.И тук не става дума за някакви аритметични сметки!Хич нямаш и представа колко са далеч и най-мощните компютри от човешкия мозък(пък дори и твоя) И ако твоя го хакват мастити медии и реклами, компютрите ги хакват и деца!

27

ГАДОРЯН

преди 5 години

Когато колите станат роботи, катаджиите ще изчезнат. Край на И ко праим ся ?!!;))) Хахаха.

26

Сандо

преди 5 години

Държавен служител внимавай и се пази от роботи, може да ти вземат работното място. всеки 2ри спокойно може да бъде заместен с робот тип вентилатор

25

ГОВОРЕТЕ БЪЛГАРСКИ

преди 5 години

Абе не съм много точен в спомените си ама един нормален компютър може да извършва няколко милиона операции в секунда. Така че ако някой ми каже че може той да направи това ще е е баси и киборга. Така че вероятността да стане инцидент при тези компютъризирани до ушите автомобили по-скоро клони към 0 .

24

Анонимен

преди 5 години

Напълнете до ушите с барут и се ударите в стената.

23

Анонимен

преди 5 години

До Държавен служителМдамммм, определено здравословен навик!

22

Анонимен

преди 5 години

Те има индивиди още обясняват, как ръчката била по-добре автомата :))) Какво да им говориш за самокаращи коли. Те са изтинали през 80тее..Няма спасение за тях.

21

Държавен служител

преди 5 години

Имам стриктен график. От 9 до 10:30 пия кафе и клюкаря с колегите и в фейса до 11 работя нещо, до 12 се настройвам психически за обяд, до 1 обядвам в 1:30 се връщам от обяд, до 2:30 намирам 15 до 30 мин за работа. 2 до 4:30 спя на стола както казах. След сън от 4:30 до 5 почвам да си тръгвам.

20

До 8

преди 5 години

Ти си карай ръчно, но децата ти ще карат коли на автопилот. След време дори ще има закони забраняващи ръчното шофиране първо по определени пътища, а след това - навсякъде. Бъдещето е сега, стари човече. Не можеш да спреш прогреса.

19

Анонимен

преди 5 години

Idiots! Idiots everywhere....

18

Анонимен

преди 5 години

Каква е разликата между модерната Тесла и комплексар от селооо излязал да карат с 140 с 30 годишен барутник ? Вторият донтук е нанесъл доста повече вреди. Да не излезе че колите , които само се карат са по умни от вас момчета.

17

Анонимен

преди 5 години

Държавен служител, в останалото време кво правиш?!

16

Анонимен

преди 5 години

"сега няма Тесла която да е катастрофирала заради повреда или грешка на автопилота" - това само някой с промита глава би твърдял. Я потърси tesla autopilot accidents в гугъл.

15

Анонимен

преди 5 години

Нали това е идеята на автопилота, някой ден да замести шофьора. Всъщност катастрофите със заспали шофьори са много малко в сравнение с броят катастрофи със заспали шофьори на нормални коли - там процентът клони към 100%. Така че това е по-скоро реклама на Тесла. А е въпрос единствено на регулации, кога автопилотът ще се приеме за разрешен и без човешко внимание.

14

Държавен служител

преди 5 години

Аз спя на работа от два до четири и половина.

13

Богатите

преди 5 години

и умните не шофират или ако го правят е за удоволствие, а не за да ходят на работа всеки ден. Само *** комплексиран може да иска да пере на ръка като има пералня. Използвайте си времето за ценни неща!

12

Безопасно е.

преди 5 години

Говорете както си искате, но досега няма Тесла която да е катастрофирала заради повреда или грешка на автопилота. Има само няколко регистрирани случая при които друга кола управлявана от човек се блъска в Тесла докато автопилота работи.Този автопилот е направен изключително добре и ще става все добър в бъдеще!При сегашните версии ако компютъра попадне в ситуация при която не може да вземе решение колата автоматично намаля скоростта отбива и спира. И на новите Мерцедеси S класа е същотото.

11

незапознат

преди 5 години

човек така е устроен , че винаги да излъже, дори когато от километри е видно че единствено лъже себе си.

10

Патриот

преди 5 години

и нека американската олигофрения бъде тотално завършена:)