54

Дон Карнаж

преди 5 години

До 56Не е такаЕй така от любопитство - в записите от 92/93 тя казва че бодигарда е шътнат по подозрения че са любовници. Развода е по-късно през 1996

53

99%ов Българин

преди 5 години

Кралското семейство са вампири хемофилици.

52

Анонимен

преди 5 години

Като го гледам тоя чарлз нямаше да му пука ако тя имаше един любовник настрани ама тя тръгна през всички...Те вече отдавна бяха разведени.

51

Факт

преди 5 години

Тежйка е кралската корона! И то не само за самия крал.

50

Сат

преди 5 години

Някак си не изпитвам съжаление нито за тая селс ка пръчка, нито за кафевия и любовник.

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"... а на снимката се вижда основно как Елтън Джон плаче"---Ами, нали днес им е празника 2-ри февруари. :)Трябва да ги уважим и споменем, толерантно е, политкоректно ... така, де! :)

48

Анонимен

преди 5 години

Хе, публикацията е за Даяна, а на снимката се вижда основно как Елтън Джон плаче, а "партньорът" му го е прегърнал утешително. :) Съмнявам се, че Mirror, откъдето е преписана "новината", е публикувал точно тази снимка. :)Смехотворна приказка със смехотворна картинка. :)

47

Дон Карнаж

преди 5 години

Принц Чарлз мясаше на комплексар но е имал само 1 любовница. Диана е била с бодигарда си (и него са го гътнали), коняра си, пакистански лекар и арабин от който е забременяла. То въпроса е как правиш нещо, не дали го правиш. Като го гледам тоя чарлз нямаше да му пука ако тя имаше един любовник настрани ама тя тръгна през всички. И като е била толкова нещастна горката за кво е стояла толкова десетилетия? Щяха да й дадът развод без излишни патаклами, всяка жена като загази на затворница се изкарв

46

Дон Карнаж

преди 5 години

София е имала добре развити аграрни покрайнини по време на бомбардировките. Някой кореняк Софиянец да ме обори ако не съм прав.

45

Дон Карнаж

преди 5 години

Още ли ги ревете тея бомбардировки на леко ъпгрейднатото село София? Горкия добричък малък народец!! Той само искаше да е в Съюз с Хитлер и да обявява война на САЩ и Англия без последствия! А те! Лоши и го мразят и го бомбардират!! Лоши хора!!!Тва детска градина неща.. навън в реалния свят утре ще са ти приятели на другия ден ще сте врагове тъй като това е интернационална политика. Франция е била в съюз с Османската империя 200 години за да играе шах на международно ниво ама вие по детски

44

бРАВО МОМЧЕТА

преди 5 години

абе това беше в "миналият век",защо пускате тази новина? Нямате друг иновини ли ,да ви помогнали...ето едно Турция изнася злато от Каракас и го прехвърля в Техеран ,а вие Диана пишете -жълтинизъм и 52 коментатори отдолу са се наредили.

43

Анонимен

преди 5 години

Карайте не толкова бързо, за да не ви носят толкова бавно.

42

От дек на дек ?

преди 5 години

Братя българи,редно е да пишем тук,за четата на Драгалевския Ай дук ! Важното е да решаваме нашите проблеми,а не да ни интересуват глупаците от МИ 6 и ингилизките ***.

41

:)

преди 5 години

До дедо Ташунко: Тоя мерцедес беше голЕм! Не може да се изписва с малка буква като тико.

40

дедо Ташунко

преди 5 години

***, мерцедес се пише с малка буква. Иначе публикацията е интересна, благодаря.

39

Анонимен

преди 5 години

Обърнете внимание, кое е това момченце до Даяна на снимката. :)Е, днесбегето не може и ден без гейове, пък било то и известни певци, :)

38

Анонимен

преди 5 години

Наивитетът на тази женица граничеше с глупост. Първо се омъжва за принца,за които като аристократка не може да не е знаела,че от години има любовница. После следват скандали,които тя развихря като вади кирливи ризи.Отделно е имала глупостта да поддържа интимни връзки с доста съмнителни и явно меркантилни алфонси.Накрая завъртя любов с мюсюлманина-търговец.След толкова глупости логично беше да се допусне следваща такава- дете от арабина, а то щеше да е брат или сестра на принцове...

37

Бездомен

преди 5 години

Лъжииии ... зимааамиииии!

36

Анонимен

преди 5 години

Дано сега, останат без съзници и всички да ги нападнем и да си поделим провинцийки .. ХЕХЕХХЕХЕХЕХеххехехехех хиииихиххиихихихихих!

35

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуХхаххахах ... Ами излез навън и ще се нагледаш на изродщини, достойни за съществата, който се показват пред нашите чалготеки.