179

МРЪСНИ СЪРБОМАНИ

преди 5 години

ХЪРВАТИТЕ - МРЪСНИ СЪРБОМАНИ !!! ЗНАЕМ ТИТО КАК ИЗБИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ В ЛАГЕРИТЕ !!!!

178

Начо

преди 5 години

Айде да им е честито новото име и с чест да го носят барем едно 10 години защото по новото ще е илирида

177

Ю кортес

преди 5 години

Никой нищо не им е взел защото са го нямали.античната и средновековната истории са били само в техните болни комплексирани мозъци

176

Анонимен

преди 5 години

Грешка е, че 9оте, докато все още имахме армийка, не си ги взехме нашите територийки

175

Хозе

преди 5 години

Татарите пак нешто стегат мускули а нема за што куче да ги апне.

174

Shark

преди 5 години

Нищо не сме им взели. Македония винаги е била българска и те си го знаят. Колкото до езика, е това вече е друг въпрос. Аз отдавна казвам, че македонците направиха огромна грешка, като се отделиха от Сърбия. Скоро там ще е албанско, от това най-много трябва да се притесняват, защото ако бяха си останали към Сърбия, нито името щеше да им е сменено, нито щеше да се въведе двуезичие. Като ги отделиха изкуствено от България, да бяха си останали със Сърбите, поне са християни и щяха да ги пазят.

173

Ала-Бала

преди 5 години

Скорон ще видим големите джамми, построени със саудитски пари до нашата граница. Най-голямото предателство през последните 80 години.

172

Морски_

преди 5 години

И пропо няма нищо срамно в това да си признаят, че говорят български език. Чули ли сте в Швейцария, Австрия да казват че говорят австрийски, или швейцарски език? С какво са по-различни макетата, освен с наглостта си?

171

Mopcku_

преди 5 години

Какво им взели на макетата? 1. Езикът е диалект на българския. Мисля че дори шопския диалект е по-далечен от книжовния български, ако го сравняваме с т.н. македонски.2. История на Македония-няма. Записки какво правят наследниците на българите по тези земи наричащи се македонци съществуват от няколко десетки год. Нищо не е откраднато.3. Името на държавата? За Бога! Ако сте стигнали в четенето до тук-няма смисъл да пиша за името на държавата.

170

Анонимен

преди 5 години

Как подобна фалшива истина в тази статия се превежда и представя на български. Все едно да обясняваш че света много е загубил че нацизмът не е победил.

169

Анонимен

преди 5 години

Хм.Създателят на хърватската държава се казвал хорват или коврат.Имал пет сина и им показал че сноп стрели не се чупи. И т.нт.Странно.

168

Анонимен

преди 5 години

И после хърватите ми се правят на големите братя, да сме се обединили хърватия и България срещу Сръби.. ай сиктиp видяхме ви кви мижитypки сте. Къде пък ви касае Македония? Македония ако я подсилим с още няколкостотин хиляди българи ще е по-голяма от вашата хърватска плюнкa, имената ви са италиански, чешки, български и сръбски. Вие нямате идентичност. Малко ви биха сърбите, даже трябваше да ги подкрепим и да ви изметем.

167

Анонимен

преди 5 години

Ако на акедонеца жена му забременее пак ще му е виновен някой друг.

166

От Рассия с любов!

преди 5 години

Честит ви национален празник скъпи "братушки"!юДнес е 2 февруари-ваш най-почитан празник и всегда любимий!Ще отворим за ваше здаровье по една бутилка "антифриз" и 2-4 бутъйлочки "бояьришник"и вперьод!Въй люди хорошие и очень любите Рассия!Наздаровьйе!!!

165

z-rock

преди 5 години

До д-р Васко,офталмолог: Само си дай, бате, адреса ..... ще ме запомниш

164

нищо не сме им взели

преди 5 години

Този език дето се нарича Македонски не е съществувал по времето на Александър защото Българите още били северно от Коспийско море по това време.Майката на Сергей Станишев може да си спомни как го е измисляла за да разделят българите.

163

Ала_Бала

преди 5 години

Преспанския договор са насилие. подкупи и предателства извършени по план от САЩ с цел прекъсване и изтласкване на влиянието на Русия на Балканския полуостров. Спечели Гърция - опрощаване на 20 % от дълговете към Световната Банка, спечели Албания, която ще простре влиаянието си до западнните граници на България; България загуби завинаги Македония и никак не и е взела историята и'. Главни предатели - Заев, Цветан Цветанов, Бойко Борисов ( последния едва ли осъзнава какво е направил ) и Каракачанов

162

Кур за путкин

преди 5 години

И хръватите!Македония в ЕС и НАТО!

161

Стамат

преди 5 години

Дермокрация, братия. Тя не ви пита дали я искате или не. Свиквайте!

160

Ko

преди 5 години

Крайно време е и ние люлинчани да се борим за независимост.Не че някой се е затичал към Люлин ,но да се знае че сме башка.