59

До Видял

преди 5 години

*** не лъжи. В момента в" Гърция има три различни ДДС ставки - стандартна 23% и две редуцирани - съответно 6,5% и 13%. Най високите ставки са за алкохола."

58

Анонимен

преди 5 години

В България 64% са с под 600 лева, а 79% са с под 1000 лева. В Гърция минималната заплата се вдига от 1146 на 1271 лева.Според демократите в България важното е да има банани и тоалетна хартия.

57

До 57

преди 5 години

Ти верваш ли си или просто проверяваш дали някой те чете?

56

Хаха Гърция

преди 5 години

Вие се шегувате нали, на тази минимална заплата от 650 евраки работят много малко хора, около 300 хиляди работници от 11 милиона население,а в Гърция се взима задължително 13-та заплата!!!

55

Видял

преди 5 години

Подсетихте ме и аз ДДС-то в Гърция.24% за храните.

54

Видял

преди 5 години

До ЦенитеАбе и в Сърбия не е толкова евтино.За Белград става въпроц.По моловете им цените са като тук или малко по-високи, за някои стоки.По заведенията също не е евтино особено в центъра на Белгарад.Иначе храната в една заведение е добра, в друго не.На едно място салатата супер, на друго не става.И у нас е така.А дизела им беше 2,85 края на октомври месец.

53

Видинско

преди 5 години

В съседна Румъния от 24% ДДС на храните го направиха на 9%. Много по евтино е при тях, а минималната заплата им е 980 лева.

52

Видял

преди 5 години

До ЕнгелА кажи им.И добре, че ме подсети за цените в болниците.Едно момиче от групата го болеше корема и се беше засилила заболницата ама като чу 200евро за добър ден и й мина корема.Иначе там водата им е така бистра защото водата им е доста солена и не позволява развитието на разни микроорганизми и планктони и водорасли.

51

Анонимен

преди 5 години

До 50Защо обръщате еврото в левове? Цените са им в евро.

50

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

продълж.....Където ще се намира вилата.В България леят железобетон на самия пасък !!!А вие имате само 354 км ивица. И две военни бази - Атия и Шабла. където няма право на туризъм и цивилен достъп --- Тоест имате само 320 км морска ивица !ЯСУУУ МАЛЯКЕС Българус .

49

Пп

преди 5 години

Незнам Дидо певеца да е руснак

48

Цените

преди 5 години

Цените в целия ЕС са на едно ниво и всеки, който е излизал от България го знае. Има два полюса, като Норвегия, където цените са много високи, но и тя е третата икономика в Света, на другия полюс са Македония, Босна, Албания и Сърбия, там цените са по ниски от България и ЕС, но въпреки това храните са им с високо качество.

47

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

Има огромен парадокс във едно нещо...В ГЪРЦИЯ БРЕГОВАТА ИВИЦА при пълна обиколка на всички острови = малки и над 5 метра диаметър го водят остров, Гърция има 1716 острова.Та цялата обиколка на морската ивица на Гърция е колкото тази на Бразилия ! = 11 700 км .И ТАМ ИМА ЗАКОН ЗА СТРОЕНЕТО !!ПРЕДИ 150 М от началото на пясъка -- НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА ЛЕЕ БЕТОН М ЖЕЛЯЗО И СТОМАНА...САМО ДЪРВЕНИ НАВЕСИ ЗА БАРЧЕТЪАТА !А който иска да строи ВИЛИ, ПЛАЩА ГОЛЯМА ТАКСА НА ВСЯКА ОБЩИНА, където ще е ви

46

?

преди 5 години

какви са тези неща по-евтини в Гърция отколкото у нас.Зехтина ли ?До 48

45

Анонимен

преди 5 години

До БравоБраво на гърците. 650 евро или 1270 лева е достойна заплатаАбе какво браво?Все едно у нас да взимаш 650лв.Същата работа.

44

Видял

преди 5 години

В края на септември ама самия край 28-ми 30-ти няма значение, че е Кавала.Даже тогава нали чакаха урагана да ги удари.Да не са били цените като юли и август?А и къщите и хотелите им не са кой знае какво.Не са в добро състояние за курорт.Масово се карат малки коли.Бензина им беше 3.10лв литъра.Не са цъфнали и вързали гърците.не ми ги хвали толкова.Надолу към Атина може да са доста по-добре нещата не знам.Сетих се и за пътищата.Магистралата покрай Серес до Кавала е далеч назад от нашите.

43

Браво

преди 5 години

Браво на гърците. 650 евро или 1270 лева е достойна заплата. Протестират и са си заслужили парите, а тук 30 години политиците Ви крадът и си траете, като мишки.

42

Анонимен

преди 5 години

Не съм запознат с цените в Гърция, но по-високите цени в магазина не винаги означават по-скъп живот. Имам къща и в Бояна, и в Швеция, семейството ми живее на второто място. Частното училище Монтесори е напълно безплатно, вкл и храната, лекарски и зъболекарски услуги и лекарства до 18 год също, библиотеки безплатни, спорт на символични цени, всичко е елктронно без ходене по гишета и тн, колите на ново значително по-евтини от Бг, като цяло животът излиза по-евтино

41

1

преди 5 години

Какво затягане ви гони,бе другари гербери-комунисти,нима вашата минимална заплата е равна на гръцката.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Понеже не ни облъчват през ден как нямало кадри и трябвало да внасяме ***. Няколко милиона се изнесоха от страната, а и когато "бизнеса" и управляващите са едно цяло не очаквай нормално възнагражение.