9

Анонимен

преди 5 години

С такива действия Каракачанов тласка шведите да гласуват за ДПС.

8

Мда

преди 5 години

Нашенските ислямисти и *****ли трябва да са много доволни от ВМРО,НФСБ и Атака!При такива "патриоти" и "националисти" нищо не ги заплашва,могат да бъдат напълно спокойни за бъдещето си-МЕРКИ СРЕЩУ ТЯХ НЯМА ДА БЪДАТ ВЗЕТИ....

7

Анонимен

преди 5 години

Днес е ден за почит на жертвите на комунистическия терор. Вие обаче ни занимавате с някакви ***.

6

Анонимен

преди 5 години

Ko stava bg asker osvobodi li madan, mugla i borino ot isliamskia sniag?

5

Анонимен

преди 5 години

Има една максима- "Нищо не сплотява така силно, както общият враг". Патриотите си измислиха общ враг, за да печелят гласоподаватели.Ро.мската престъпност, породена от бедност, необразованост, мързел и тарикатлъци, я квалифицираха като радикален ислям.Браво, бе, Каракачанов! Чест ти прави да внушаваш, че някои хора са заплаха за националната сигурност! Много е "патриотично"!

4

Шопо

преди 5 години

ВМРО е партия с традиции ! За разлика от всички турски партии слугуващи на Анкара !

3

Анонимен

преди 5 години

Ако следите действията на ВМРО ще разберете че служи за дезинформация!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Агент на чужда държава.

1

ВМРО

преди 5 години

Дали ВМРО са патриоти и далу милеят за България или просто го правят за българските гласове, няма значение защо го правят, а важното е че са единствената партия която е зад българите и освен Красимир Каракачанов, нито един политик от всички партии в парламента и извън него не застанаха зад българина. Без тази партия ние българите нямаме човек във властта, които да застане и да ни защити,независимо какви са подбудите им. Факт е че ВМРО стой зад българина.