17

Анонимен

преди 5 години

Сега искам да се захапете яко и да почнат да изкачат записчетааааа всеки ден докато всички не влезете в затвора ааа боклуцццццциииии, като свински черва сте се оплеелииии.

16

Анонимен

преди 5 години

Доказателство ли са аудиозаписите при Иванчева?Правилно си писъл! Там не е един, а няколко! Мръcни лъжци сте вие!Много мръсни!

15

АДВОКАТА НА МАФИЯТА

преди 5 години

щом го активираха, значи за ГЕРБ положението е неспасяемо

14

Коце кмета

преди 5 години

Веднъж техниката такава, след малко онакава. Техниката е гражданското общество. И ако този *** не подаде оставка веднага и не влезе в затвора, да ги изринем всички. В белите държави за много по-малко подават оставка, а тези криминални злодеи нагло ни се хилят, стоят си по местата, присвояват парите ни и не помирисват пандела.

13

ОСТАВКА

преди 5 години

Този кога ще подава оставка ?Герб единия станало земетресение и се преместил ?На тоя къде ще учи сина му всички се оправдават с децата си ? Трябва да се казва вече Ало от ГЕРБ съм?до кога ще се краде ?то бива може ама чак пък толкова само Герб може ?

12

Ал Кохол

преди 5 години

Започна се с опитите за изместване на фокуса.Дали аудиозапис може да бъде доказателство, не ме интересува.Интересувам ме дали е морално, дали е редно политиците ни, които сме УЖ избрали, да се грижат повече за интересите на някакви фирми, а не за интересите на държавата.И какво произлиза от този интерес? Значи той си взема една заплата на наш гръб, а после пак индиректно ни краде, като опрощава санкции на немарливи фирми.А колко такива случаи има? Колко министерства има,агенции и т.н. има???

11

ген. Радев

преди 5 години

Ало, ген. Решетникав ли е... - задача въйполнена....

10

1234

преди 5 години

Ваньо и Мишо му махат от високо или пък от ниско..... Ако му е останал малко акъл на този кухляр, да си взема челядта ибда изчезне мнооооого далеч от тук завинаги. Не знам дали осъзнава какво го чака, няма измъкване

9

1234

преди 5 години

Имаме и свидел. Какво има да се коментира повече, едни 10 г в кариерата да блъска камъни ще го оправят.... Сегашния шеф на конпи е прокурора който не припозна гласа от ало ваньо, по тази логика знаем кой ще е следващия шеф на конпи....., както и знаем че банов ше посети без право на връщане ваньо и мишо

8

контравъпрос

преди 5 години

Доказателство ли са аудиозаписите при Иванчева?

7

Анонимен

преди 5 години

" - Ало, Ало....":)

6

Темидор

преди 5 години

Марковски мигом ще запее друга песен ако разбере че освен забавенето на изпълнението по проекта "Антична Сердика" Банов е забавил и неговото заплащане . Тогава и аудиозаписите ще станат автентични и нови доказателства ще излязат наяве и Банов ще се окаже с нов по-ефтин адвокат .

5

Освен записа,

преди 5 години

има и други факти, които доказват истината! А най важният факт е, да се види поведението на министъра, нужен му е вече памперс, гледа като насрано дете!? Има поговорка, гузен, негонен бяга, точно такъв е Банов, много, много гузен! А за този адвокат нямам думи, всички го знаем, що за мошеник е!

4

ognyanz

преди 5 години

Тази сутрин пак имаше безпрецедентна атака на гербаджии по телевизионните студия за замазване на случая.Самият Боил Банев за втори път разправяше как, представете си, Ангел Ангелов нахлул в кабитета му и го заплашвал - като че ли това обяснява всичкоДруг един брадясал като него гербаджия каза нещо "много важно": Как на конференцията на ГЕРБ Бойко наредил да се стигне до всеки човек, а на конференцията на БСП Корнелия Нинова казала да се готвят компромати (кръгла л'ъжа) и т.н.Всички на позиция

3

Анонимен

преди 5 години

на записа ясно се чува,че Банов опрощава греха на професор Мечкунов,който е бил на почивка на разноски на фирмата,за това,че не ги е санкционирал...за мен това е греха на министъра,от което следва и вината му по-нататък...дори и да е бил изнудван...

2

Киро Кюмюря

преди 5 години

Калинка или да?...

1

Анонимен

преди 5 години

Няма значение мнението на адвокатът. Важното е чувството на хората.