57

Бананов съм

преди 5 години

Мале, недохранения адвокат на дявола се включи

56

Анонимен

преди 5 години

Какво се оказва:Че човека рекетирал Банов, е бил от службите на ДС....хахахааааа...Явна комунистическа игричка.

55

Анонимен

преди 5 години

Аз на мястото на БСП ще си призная, че записите са предоставени лично от Адмирал Решетников, а не да ни клеветят, че сме в коалиция със сатана на име Ангел!

54

Анонимен

преди 5 години

Тук дори не става дума за стойността на сумата, а да държането на министъра НА КУЛТУРАТА, когато идва реч да се защитава. държи се като абсолютна мутра. - квалификцаии, епитети, с държане "знаете ли кой съм аз?" Е, кой си? за две години веднъж не сме ти чували името. Ако си беше посипал главата с пепел и беше казал "вярно е, сбърках, подведоха ме", хората щяха да му простят, но с това нагло държане - изключено.

53

Анонимен

преди 5 години

Може да е доказателство, но мен ме впечатлиха реакциите на Банов и Вежди. Всеки от тях в интервютата казва, че "нещото" се е случило по времето на другия. Има нещо там, което и двамата знаят, но на Банов му избиват само нервите, без да се опитва да докаже, че не е имало документни измами. А точно това е наказуемото действие (освен финансовата щета за държавата).

52

Анонимен

преди 5 години

Нескопосан опит на Е. ЙОНЧЕВА, да отклони вниманието от Прането на парите от КТБ , чрез преводи от ОФШОРКИТЕ на Цв. ВАСИЛЕВ на нейно име.Чака я, Панделата.... А не Брюксел.

51

Анонимен

преди 5 години

до 41 - естествено че могат да докажат! по случая Мишо Бирата викаха специалисти от Френсак лаборатория, за да правят експертизи и стана ясно, че ако има повече от три секунди "ракъсване" на записа и монтаж веднага ще се разбере, защото на всеки три секунди, на всеки кадър на лентата се отеблязвало часово време и може с точност да се разбере дали е монтаж или не е монтаж.

50

Анонимен

преди 5 години

Според мен, ,,Ало, Вано!" е в пъти по укоримо от ,,Ало, Бано!" !!!

49

Без

преди 5 години

Личи си, че записа е автентичен и Банов извършва престъпление, като вместо да защитава интересите на държавата, която му плаща хубава заплата, казва на частна фирма как да не плати 700 хиляди лева. ГЕРБ пробват да излъжат народа по абсурден начин, все едно не сме 2019 година и хората сега имат достъп до интернет, нови технологии и не могат да бъдат манипулирани от прости мутри.

48

Анонимен

преди 5 години

47 - Мишо бирата как бе подслршван без заповед? А като падслушваха Ало ваньо и операция галерия не стана ли ясно че се подслушва целият бизнес без законови заповеди от съдия или прокурор? И какво? освен това как сигурен, че за ИВанчева СРС-то не е издадено със задна дата, след като е извършено подслушването и после да се търси прокурор, който да го узакони?

47

Анонимен

преди 5 години

Бано се държи точно като хванат в крачка и възмутен как могат да го кепазят така подло! А той е толкова всеотдаен на ползу герб! Откупи Батенберг и вместо похвали - помия! Най човешки помогнал на изпълнителя на проекта да избегне неустойка, но какво от това - Още едно доказателство, че частното е добро, а държавното - герберасти го окрали!

46

Банов

преди 5 години

трябва ли да треперя, че някакъв кеелш ме заплашва? Ми хайде, бе, справи се с мен!

45

Анонимен

преди 5 години

Някой съмняма ли се, че е направена делавера ?А някой съмнявали се, че ще изкарат,че всичко е наред ?

44

Анонимен

преди 5 години

Dokasatelstvo e toja bradat minister 4 g go tirmosili ami saschto e tarpal 4 g uj mu se reve naka da kaje raschidov kolko e barkal v hasnata raschidov stroi sa milioni atilie vila do maha bojkova sa milioni apartm bliso do kempinski sofia priatela mu z vasilev 13% lihvi ot *** sina mu isnese milioni sa avstria 6 m le4enie v berlin koi mu plati pitaite go pitsite gerb v nc elena jon4eva e super 4ista snela bg jurnaliska eu vi gledat i se snejat s skandalite v nc goranov kak e sledstven li e ne

43

Анонимен

преди 5 години

Иванчева е обвинена на база СРС. Не всеки запис е доказателство в съда.

42

САМО ТАКА

преди 5 години

В администрацията както и в цялата държава ГЕРБ е като ОПГ. Цели отдели и министерства се занимават ЕДИНСТВЕНО с нагласени конкурси и ходят на екскурзии за сметка на фирмите. Докторите са клиенти на ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ФИРМИ. Всички кабинети се обикалят от дилъри на фирмите с подаръци и оферти за симпозиуми тук и там в екзотични места. ТЕЛКовете са превърнати в манифактури на фалшиви болнични и фалшиви инвалидности. ВСИЧКО Е ПОД МАСАТА. ВСИЧКО даже в КНСБ и ПОДКРЕПА е така - само "проекти"

41

Анонимен

преди 5 години

Де Тано Вано, там и Бано!

40

Славчев

преди 5 години

До Аз123 Ние герберастите сме готови да плащаме. Не ни интересува кай крив, кой прав. . Ние които десетилетия слугувахме и се подчинявахме на тези, които съставяха първия ешелон на БКП, няма да простим факта, че ни държаха в пета глуха. Сега ние сме елита и ще се държим като господари, каквито винаги сме мечтаели да бъдем. Зад нас е армията от ***, в гръцкия смисъл, които най аристократично отказват да гласуват и матриала. Обобщено Иво Христов закръгли на 80%. Няма мърдане, властта е наша!

39

Анонимен

преди 5 години

По скоро СРС са манипулирани! Тя казва, че не иска деца в центъра, те го превели на хартиен носител - Искам 10%!

38

Анонимен

преди 5 години

Отказвам да повярвам, че съвременните технологии не могат да доказат, че гласа е на е Банов.