77

9 милиона мишлета

преди 5 години

Много е паднало нивото в БСП. Щом корупционните им разследвания, за които цялата партия плаща да се направят, се свеждат до тайнички записи с телефончето от административна мишка. Не виждам престъпление на Банов. Той казва че не могат да си приберат неустойката по съдебен ред. Като не можеш да осъдиш някой не хукваш да го съдиш защото после и разходите му трябва да платиш, а отделно ще спре целия строеж докато се съдите. И какво правим тогава?

76

Анонимен

преди 5 години

Тази антибългарска партия БКП-БСП се занимава само с убийства, кражби , антриги и доноси. Жалка работа , а още по жалко е , че има хора които я подкряпят. Срам и позор .

75

Шопо

преди 5 години

Абе ,они и жените получават инфаркт ! Та...Ленчето да се пази ! Да се не срещне с Бирата и Танов...

74

Анонимен

преди 5 години

Той записът няма значение сам по себе си, нито е важно кой и защо го е правил,но ако се докаже, че има невярно документиране и някой е извлякъл имуществена облага или не си е изпълнил вменените му задължения си има престъпление .Само, че пак се отклонява вниманието над несъществени неща.....като по предните случаи със записи Ало.....ало

73

Активист на БКП

преди 5 години

Тоя кашелот май забрави,че ченгето Евгений Михайлов чрез манипулиран видеоклип свали от поста законно избраният президент на България Петър Младенов ! ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА...

72

Ало, ало

преди 5 години

И какво се оказа? Елена Йончева от известен и уважаван професионалист се срина до 'Лелчето Лена и двама п.Е.де... търсят сензация'. Единият в МОН (там напълно се вписва), другият представлява Съюзът за Стопанска Инициатива на Алексей Петров

71

А червения депутат?

преди 5 години

Народът пpост ли е? Как така почтен депутат вместо да даде на прокуратурата в миг такива записи, той си ги пази, за да ги ползва, когато му дойде времето да получи изгода от тях? Тая трябва да е зад решетките за укриване на веществени доказателства от прокуратурата и по този начин и съучастие в схемата!

70

Анонимен

преди 5 години

И с " Ало Ваньо" беше така. Корупция няма, има само някакво си усещане!!!

69

х

преди 5 години

Прокуратурата ще замаже всичко.Цацаров за това се самосезира скоростно,за да замаже положението.Твърде много високопоставени играчи са замесени.

68

Анонимен

преди 5 години

Леле-ееее! Това министера на културата ли говори такива ***!? Ако това е критерия за този пост - Валери Дискотеката е по пддходящ!

67

Анонимен

преди 5 години

Свидетели сме на поредната партенка на БСП. В случая престъпление няма у министър Банов е действал съвсем професионално.Отклонява се вниманието от обира на КТБ извършен по времето на Орешарски.

66

баба мара

преди 5 години

доказателство е като тичате по изборите не мислите с гмо мозъците си и ето горезултата няколко дни българите нищят една простотия на едни ге-ио-ве свързанас много пари а ние мрем като мухи от грип в 21 век

65

до 65

преди 5 години

А ти какъв типаж очакваш да се забърка в такива неща?! Може би цигуларя на филхармонията!?

64

Щирлиц

преди 5 години

Този..адвокат винаги защитава правилните другари.А някои пееха едно време,че комунизма си е отишъл...

63

Пъклен план

преди 5 години

Полицейската групировка атакувана с техните похвати! Как да не са бесни! И този армеец Радев с една гола офицерска чест ще им излиза насреща на тях - спецовете на оперативните постановки! Възмутително!

62

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа, че ходил на търг във Виена! Нека да каже защо нито веднъж не е стъпвал в Двора на кирилицата в Плиска? Този чудесен комплекс е създаден от арменец и от създаването му български министър на културата не е стъпвал там!!! И в съседство - занемарените разкопки на Първото Българско царство, собственост на държавата! Срам! Тези 700 хиляди лева могат да направят чудеса, ако ....

61

Анонимен

преди 5 години

Е. Йончева публично доказа че е дъщеря на баща от ДС и майка рускиня.Перачка на мръсни пари от КТБ и кандидатка за пост в Брюксел, с тлъста заплата.

60

Анонимен

преди 5 години

Народа на избори одобрява точно това поведение! Щом ги избират, могат да правят каквото пожелаят! Народа е по важен от прокурора!

59

Анонимен

преди 5 години

Ако нещата са се случи така както е в записа, какво има толкова да се умува. Това лесно може да се провери.

58

Чао Чао ГЕРБ

преди 5 години

Всички видяха Герб що за стока са и това е последният им мандат и ще останат в историята като обикновени крадци.