9

Анонимен

преди 5 години

Ето какво било... Аз не се будя нощно време,имам здрав сън, но на 2-ри и 3-ти се събуждах през нощта. Този психолог определено си разбира от работата!

8

смутен от смутита

преди 5 години

"Какво ни носят магнитните бури ? "На нас - нищо !Ама на разни психиатрични пациенти , пардон ,психолози - кинти .На т. нар. журналисти - също.Друг е `въпросът дали въобще има магнитни бури ?!Пък и дори да има - едва ли някой ще усети нещо , ако не знае , че има такива явления.Всъщност , дали има или няма - не е важно , защото , както виждаме ,могат да се вадят кинти и от нищо .

7

Анонимен

преди 5 години

Ай, стига с тия глупости. Магнитните бури ви носят само магнити.

6

пътник

преди 5 години

Аре пак медийна паника. дневна слънчевата активност е ниска, волфов индекс 0, брюкселски индекс 0, изхвърляне на коронарна маса 3.6-4, земни геомганинти бури в норма , леко завишени електромагнитни смущения, SOHO индекс на НАСА леко завишен. Мидиите що пишете глупости бре?

5

Питър

преди 5 години

До ГoшуГошу много чел, ама нищо не знае. Най-силните магнитни бури НЕ ВЛИЯЯТ на хората. Най-зле се отразяват по-слабите смущения.

4

Анонимен

преди 5 години

Както е писал и "Гошу" - няма никакъв пик. На папагалите по медиите явно пак са им подали сигнал да отвличат вниманието. Този път от какво - от строителството на заробващият Турски поток 2?

3

Гoшу

преди 5 години

Защо ЛЪЖЕТЕ?!? На 1 и 2 февруари ще има минимално minor степен G1, това е минималната възможна степен, максималната е G5. Това G1 дори може да не достигне земята. ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ? Всеки може да отвори който и да е сайт за соларното време и да види че за няма никакви "пикове" и глупости. Има просто едно G1, дори си пише МИНАЛНО, minor изригване. По3драви от Sydney Australia

2

Анонимен

преди 5 години

ку - ку

1

бай генчо

преди 5 години

Пийте ракия да не ви се отразят!