29

Анонимен

преди 5 години

Нормално е част от софийските данъци да отиват в провинцията. Все пак, 90% от населението на София вече е оттам.

28

Пъзел

преди 5 години

Да се инвестира в Бургас за образование е пълна загуба на време и пари!

27

Анонимен

преди 5 години

За още един ремонт на НДК ще стигнат.

26

Анонимен

преди 5 години

До МдаКъв ресурс точно може да се изсмуче в Разград или Пазарджик например?

25

Анонимен

преди 5 години

Оф, айде да ни правят най-накрая английска колония и да изметат свинете, че да може да прихванем нещо европейско...

24

Анонимен

преди 5 години

Защото в София, Пловдив и Варна хората работят и произвеждат нещо.

23

Анонимен

преди 5 години

Защо се говори само за София, Пловдив, Бургас, Варна и Стара Загора, от една партия ли се управляват?

22

Софийска баница

преди 5 години

До МдаАми отделяйте се, бе. Кво само хленчите? Обаче, като се отделите, ще трябва да започнете да бачкате, вместо по цял ден да висите по кафенетата и да търкате билетчета.

21

Василев

преди 5 години

Банов , след като твърди, че е изнудван с тези записи, защо не се е плакал на полицията и на компетентните органи, да вземат мерки срещу изнудване на държавна администрация, на високо държавно ниво????Излизат от най-различни хора твърдения, че този изнудвач Ангелов е бил много всемогъщ и може да рекетира министри и агенции!!!Агент Монти Бийгън!ЦРУ!!!

20

Чиновник

преди 5 години

До шопеАбе , София е единствения град в България, който внася ПОВЕЧЕ пари в държавния бюджет, отколкото получава. София внася на година над 6 млрд. лева, а получава 1,5 млрд. Останалите пари отиват даром в провинцията. Щото в провинцията не можете да изкарате пари, дори за да си оправите ceлcките мегдани.

19

Анонимен

преди 5 години

А хората във Варна, Бургас, Пловдив? Те не заслужават ли да си имат метро? Не заслужават ли нормален градски транспорт?

18

Мда

преди 5 години

Ако в София потъваха и се крадяха парите САМО на софиянци-както и да е.Обаче столицата изсмуква ресурса на цялата държава,а резултатите са меко казано незадоволителни.От милиард и 750млн. ако 750-те милиона не се открадат-пак добре!Може би са прави хората от Северозапада,дето викат:"По-добре да се отделим и минем към Румъния!".Ами щом софиянци са с такива претенции(че хранят страната и прочее)-нека останат сами да си живеят живота,а останалите да си търсим лесното другаде заедно с територията.

17

Agenta

преди 5 години

Какво направи общината за премахне мръсните горива за отопление? Има ли стратегия за субсидиране на чисти говрива ? Има ли контрол на замърсителите от кв.Факултето, кв. Христо Ботев и кв. Филиповци? Въведе ли подвижини газ анализатори, за да лови колите без катализатори?

16

Модерното

преди 5 години

Може ли да се направи анализ последните 10 години, как е разпределен бюджета по райони?Тази година как е разпределен по райони? Конкретика проекти?Внесете повече яснота за гражданите, не се правете на герои със суми.Струва ми се пак ще се налеят огромни суми в приятелски райони и фирми.Ако е така жалко - както се случи със санирането, новите квартали и центъра на София. А хората живеят в мизерия и лишения - за да могат определени кръгове да се чувстват важни и значими.

15

младен

преди 5 години

"Рекордни общински харчове: В София заделят за метро, улици"По правилно е може би да се каже "В София крадат като за последно..."

14

Оруел

преди 5 години

Идват кметски избори, за това на всякъде позна да се строи масово, по морето и по градовете рекордни бюджети. След изборите не се знае какво ще стане

13

шопе

преди 5 години

Язе у софето съм си добре!Целата рая от територията бачка за назе!Я че крадеме колкото можеме!Бате Бойко и Фандъко са велики!Нищо че всеки ден все нови и нови скандали за кражби!

12

До 16

преди 5 години

До АнонименПич излез малко навън *** в Белгард Атина даже *** в Инстанбул дето го мисляхме за третия свят и тогава ми говори за модерни градове! Щото така кат та чета и май май ....!

11

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименПо-скоро от социалистическа -в капиталистическа,ама пак ***....

10

Анонимен

преди 5 години

Само за 10 години София стана красив Европейски град под ръководството на Борисов и Фандъкова. Не е необходимо да се говори за това , всичко се вижда и се ползва от хората. Явно на БСП им е трудно да го приемат и реват от злоба и завист. Ревете другари , следващия кмет е Фандъкова.