12

Анонимен

преди 5 години

Направете му резонанс на банковата сметка и индикаторите на машината ще светнат като морски фарове ама не ви изнася нали.

11

ПроСоТо

преди 5 години

те това е!..Искаш някой да се погрижи за здравето ти?..-"Кил дъ нейбъ!"..Или обери банка....Или нещо такова,важното е да те капладисат..

10

Анонимен

преди 5 години

Милионите тежат, сецнал се е. Лошо е да ти се прецака кръста.

9

пожелание

преди 5 години

Смятам ,че електрическият стол ще го излекува най-бързо и безболезнено !!

8

въй

преди 5 години

ко ривьети вее овции сетихте сее че и здравеопазването ней безплатно в демократичния свят и че се краде яко се сетихте чак сега !!! ами не сме дозрели за демокрация по тея географски ширини не сме отговорни и честни към себе си и към държавата си - чакълим и се лъжем на дребно вече 30години а ся сте тръгнали да разпъвате некъф разглезен и глупав син на партийно назначен крадец ае вие *** ли сте ве народаааа пак ви хвърлят прах в очите къф стайко кви 5лв под носът ви изнесоха милярди !!!!!!!

7

тцтц

преди 5 години

аааве пращайте го на курорт ве тей или инак всички ни крадът и ни мамят години наред барабар с Бочко последните 12години ся сте се хванали за сина на един от партийно назначените крадци и к'во ше оправим държавата ли така !? не се излагайте това са глупости !!! друг подход трябва тука ама на народа не му стиска щот сме овци и ся пак ни баламосват като овци че няква справедливост ше има - ами няма да има това е! пускайте го тоя стайко да си живее живота и туй то.

6

до House M.D.

преди 5 години

Има лечение и се казва Аналис Продухвалис,което се прилага във всички заведения с лек,среден и специален режим от закрит тип.

5

Него

преди 5 години

ще го пращат на ЯМР... Преди година "ескпертите "от здравната каса ТРИ пъти ми го отаказваха по редовния начин. Чак като мъжът ми ми го пусна се случи и не съм го плащала.Резултатът беше оперативно решение на проблемът ми веднага след като го направиха.А който няма близък доктор?!?

4

всеки бандит болен!

преди 5 години

Преди ЯМР (нас простосмъртните не ни удостояват с такива прегледи, дори и при необходимост) е редно да му предпишат изследване с полиграф! Очевидно в рода им има генетично заложено заболяване клептомания в анормални размери. Дали се хваща с ЯМР. Трябва да е много услужлива фамилията към някоя групировка, че така безропотно се угажда на гевезелъците и шмекериите на бандита!

3

Анонимен

преди 5 години

Аз само да попитам... Като здравно осигурен ме принудиха за ядрено магнитен резонанс да платя доста пари... На този кой му плаща изследването?

2

Анонимен

преди 5 години

Абе тия много болни бе. Кой го хванат веднага се разболява от неизлечими билести. И бандитите ви като държавата болни. Егати бандитите егати държавата.

1

House M.D.

преди 5 години

Така е! Резистенция менталис е особено тежко заболяване, водещо до Екзитус леталис. Възможно е и развитие на Лупус Еритематозис, макар и в по-редки случаи.