13

Анонимен

преди 5 години

Майка ми като дете се разболява от детски паралич. (удря я в десния крак). В момента ходи едвам с 2 канатки, придържайки се с 2 те си ръце и малко от левия крак. И е 2 ра група 78 % нетрудоспособност. От обездвижването е с наднормено тегло. В момента пенсионер, работила е дори над годините за пенсиониране. В среда непригодна за инвалиди! Тя успя! Обичам те Майко! А Лекарите с главно "Л" искат кинти, за да я направят 1 ва група. Къде е хипократовата клетва, къде е съвестта питам аз?

12

Анонимен

преди 5 години

МОДЕЛА Е кано в Русия. Едни те преглеждат, други правят докуМента. Трети прибират парите. Всичко е завързано . И затова сумата е голяма

11

Анонимен

преди 5 години

Нарочно пускат такива статии.Болните и сакати да не си пхравят илюзии за инвалидни пенсии,защото телк просто ще ги е шобе да ги отпускат.Поне да въведат безплатна евтаназия...

10

светло бъдеще

преди 5 години

Скоро при тия заплати ще останете без лекари и тогава му мислете.Който няма пари за лечение в чужбина,да си лакира дървения костюм.

9

Анонимен

преди 5 години

Ами да им направят заплатите като на депутатите и няма да има подкупи.С 600 лв заплата какво да правиш-или ще крадеш или ще изнудваш.Не че депутатите при тия заплати не крадат,но това е друга тема.

8

РАЗГНЕВЕН

преди 5 години

Ето къде трябва да се "реже",тези които не си вършат работата и взимат рушвети за да си затварят очите,а Вие отново рИвете по форумите,че ромите са виновни и станаха нагли. Н е само те станаха нагли ,а ми всичките нехранимайковци станаха нагли и арогантини,щото знаят,че могат да се откупят. Е,кой е виновен у нас ?

7

Solar Power

преди 5 години

Поредното Деи

6

.

преди 5 години

До Анонименабссолютно! Аз останах без пенсия, защото работя. Иначе съм с хронично заболяване, от което в световен мащаб няма излекували се. Всички лекарства ги плащам сама и решиха, че не ми трябва пенсия, само защото работя...Хо, честно казано 13000лв са много- не знам кой бил дал толкова пари за 100, 200 или 300лв пенсия....

5

истина е

преди 5 години

БЯЛАТА МАФИЯ ПРАВИ ПОВЕЧЕ КИНТИ ОТ ГЕРБЕРИСТКАТА МАФИЯ !!

4

Анонимен

преди 5 години

Лекарите, от страх да не ги разследват, няма да искат да подготвят документите на истинските инвалиди. Много хора в неравностойно положение ще останат без инвалидните си пенсии.Това не е реформа в ТЕЛК. Това е геноцид над най- беззащитните.

3

Хм

преди 5 години

Телка е ясен, но те все пак работят с документи издадени от други лекари. С тези лекари какво се случва? Търсят ли ги?

2

Анонимен

преди 5 години

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ БАШ ВЪВ ТЕЛКА НЕ НИКОГА !ТАМ РУШВЕТ НЕ ВЗЕМАТ АКО Е ЗА ВАШЕ ЗДРАВЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМАТ НЯКОЙ ЛЕВ ???

1

Анонимен

преди 5 години

Корумпиран ТЕЛК?!!! Не може да бъде, не и в България.