27

нЕма лошо!

преди 5 години

Ами нека да опонира на Тръмп госпожата-щом може.Аз лично ще проследя с интерес този словесен двубой,доколкото той ще бъде отразен в медиите.Ще го проследя и по друга причина- има една г-жа конгресменка от демократите със същия цвят на кожата -Максин Уотърс.И при нас в правителството и ГЕРБ има подобно кухи ***,но не до такава степен!Ако и тази е като Максин -жална им майка на демократите!?

26

Европейка

преди 5 години

След слаб мъж н егър,ще управлява дебела жена не гърка.Цветът прави ли ги по-умни?Избори на расова и джендърска основа много ли са правилни?Ще гледаме цирк в САЩ.Купете си повече пуканки.

25

99%ов Българин

преди 5 години

Двамата с Тръмп ке ядат сандвичи. Кой повече яде, той става губернатор.

24

ivailo

преди 5 години

Ел.ке тая е малко по-слаба от теб...

23

до 29

преди 5 години

прираста който осигуряват малко ли ти се струва, че е и в две насоки - бебета и кльопане на храна ;) за работа не говорим, за нея си имат бели!

22

баба мара

преди 5 години

смешните демократи как се сдушиха с републиканците заради петрола на венецуелаи вкупом се хвърлиха срещу нещастните хора англосакс лицемерие защо неотворите портите и да ги пуснете в сащ ами ще строите стена

21

Анонимен

преди 5 години

Тази ли булка от столипиново ще управлява САЩ? Защо не пише в статията каква и е досега политическата кариера, каква и е професионалната кариера, какво образование има?

20

ДртПрч

преди 5 години

Приносът на черните жени???

19

Прогностик

преди 5 години

Нашенските "патриоти" веднага ще настръхнат срещу Стейси!

18

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да се напъва по-малко черна няма да стане, нито по-умна. Никой не може да надскочи своето ДНК и е крайно време някой да й го каже. Когато дедите ти са африкански канибали с вековна традиция да се женят за братовчедки (които не са изяли), няма как да си с всепомитащи ментални способности и да впечатляваш с интелект. Остава да разиграваш скандали, да се правиш на жертва и да очакваш наоколо да е пълно с шарани, които кълват на такава постничка стръв.

17

Анонимен

преди 5 години

Откъде ги намират тези кадри?

16

Анонимен

преди 5 години

Я, Фидосова се е дегизирала!

15

Анонимен

преди 5 години

Не че Тръмп е стока, но вижте какви твари са алтернатива. Боже опази ни!

14

До 13

преди 5 години

Ако там се гледаха инчовете мозък,Обама трябваше да мие тоалетни,а не да открива 3та ***-тоалетна във всяко училище,да ръчка арабелите за разселване или да разрешава дрогата!

13

Уф

преди 5 години

И ако в нея американците си виждат бъдещето-да затварят веднага!Между другото,ако разрешат на 5 милиона настоящи и бивши затворници да гласуват(мнозинството са афро)...като нищо ще я изберат за президент!Дано разумът надделее!Обама почти съсипа САЩ,ама този клош ще довърши!

12

Уф

преди 5 години

Тази е живяла като клошарка 3 години около една гара!Факт!

11

Присмехулник

преди 5 години

аз нямам нищо против излчването на дамата, което ни казва, че в "демокрацията" всеки лузър може да е ***, но такива да ме управляват в стила на тато ми иде малко в повече, като евроатлантически "ценности". капиш?

10

Присмехулник

преди 5 години

"Не става дума за нея. Става дума за нещо по-добро за всички". а резултатът от това добро за тези "всички" е *** диктатурата, която е в пъти по-зле от тази на режима на тато... или как се викаше във вица за шопо, който, като видял лозунга на бащите на днешните комсомолци: "всичко за доброто на човека, всичко за благото на човека" рекъл: "епа я го видох човеко!"

9

Анонимен

преди 5 години

***, научи се да програмираш

8

Анонимен

преди 5 години

До 8 инча 12Там се гледат инчовете мозък а у нас, инчовете еди каква си глава! Цъфтим ама само с венерически изненади!