163

Анонимен

преди 5 години

предлагам президентите да не се избират ами да се назначават от Вашингтон

162

Анонимен

преди 5 години

Америка за Българиа... Америка за Венециела..Америка за ЕС ..демократична организация която се опитва да подчини света ..васали и лиза чи на онуси

161

Анонимен

преди 5 години

предлагам президентите да не се избират ами да се назначават от краварника и ЕС да се съгласява специално при нас и без това си ги назначават те изборите са за парламапа като гледам и сме пълни с родолюбци потриоти близачи на краварски *** так че какви избори каква демокрация

160

Йоп

преди 5 години

ЕС се намесва във Венецуела, но други страни нямат право да се намесват където и да било. Тази европейска ценност, не я приемам. Къде са Стоянов и Плевнелиев, кото ни прбиха ушите с "европейски ценности"? Нека излязат и обяснят това! Как така ще обявяват за президент човек, който се самообяви за презиент, но не е избиран за такъв, а избрания президент вече не е такъв?

159

Анонимен

преди 5 години

Без злато Гуайдо е обречен и най-много да го свалят и върнат Мадуро заради мизерията.

158

Анонимен

преди 5 години

Пет пари не давам,интересува ме България,а ние си имаме достатъчно проблеми,сега и Радев стана предател,ще слугува на чужди,ко прайм?

157

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е изпратил 40 тона злато в Москва. Остава само петрола на Венецуела но и това е успех за да не попадне в ртцете на ЦРУ. ЦРУ едва ли ще бомбят Веенецуела защото ще взривят петрола.

156

До 80

преди 5 години

Само дето световните агенци ипишат, че злато е ДОКАРАНО ОТ РУСИЯ във Венецуела, а не изнесено от венецуела в Русия.Ти продължавай да си лъжеш тука, щом ти се е хванал такъв лаф

155

Анонимен

преди 5 години

Добра новина, а Мъдуро сега да си изяде...!

154

Анонимен

преди 5 години

Аз мога ли да самообявя за нов президент на ЕК? Чух че от Русия щели да ме признаят :))

153

Ал Кохол

преди 5 години

Както са тръгнали, да признаят и Караянчева от Пекин за президент на България, че да не им разваля Радев рахатлъка в разграбването на страната!

152

ПроСоТо

преди 5 години

До Алексейне знам ТИ какво товариш,но аз не товаря нищо!..Нещо си се объркал.А Мадуро защо да го намесвам?..Статията и снимката са за въпросния Гуадио ли,кой беше?..Това видях,това споделих..Не правя никакви "внушения",просто споделих!..разбира се,за надничарите в троленето по форумите е неразбираемо как човек може просто да споделя..

151

Анонимен

преди 5 години

До АнонимеНКаква икономическа сила е ЕС,когато дори потоците си с евтин,качествен газ от Русия не можем да отстоим и се провалят?Отделно нямаме и независими и самостоятелни служби и собствена войска,която не е за нападения,а за респект,за да не ни натрапват какво да правим и какво да не правим в ЕС.

150

Анонимен

преди 5 години

Путин избра Тръмп за Президент на Америка, Тръмп си избра Гуайдо за Президент на Венецуела, а Гуайдо ще си избере Президента на Куба !Така върви глобалната Демокрация !

149

ПроСоТо

преди 5 години

на тоя вида му малко напомня на "мънки"..Освен това дланта му е много удължена,което говори че "ъгълът на папиларните точки" е под 57 градуса,а УЧЕНИ,НЕ хироманти са установили,че под 57 градуса ъгъл е признак са психически отклонения..."Всичко е свързано"..

148

Анонимен

преди 5 години

Че действащия президент да не би да се е споминал ? Явно трябва да бягаме от такъв неадекватен съюз. Ще ни вкарат в голяма беля. Както винаги.

147

не може да бъде!

преди 5 години

Маркиз дьо Талейран преди време е оставил една знаменита фраза-"това е повече от престъпление,това е грешка".Това,което прави сега ЕП е повече от намеса във вътрешните работи,това действие е открито сплашване,публично бичуване без оглед на международно,национално право,без оглед на дипломатически кодекс,морал и т.н.Едно време испанските конкистадори след като завладеят някаква територия са изграждали първо следната "инфраструктура"-голям кръст,стълб на позора/там бият ***/ и бесилка!...

146

Анонимен

преди 5 години

Руснаците имат с Венецуела договори за оръжие. Ще си вземат парите под форма на злато. Напоследък златото поскъпва и редица страни се запасяват, сред тях Турция, Унгария, Полша, разбира се Русия.

145

Много зъл

преди 5 години

До Анонимен 139"...,,заслугата" е на комунистите ,като са избили над 200хил.."--------Бъркаш в дименсията - в България са избили 200 хиляди милиарда! Комари, като засипаха крайдунавските блата.Лъжецо, и къде с гробовете на избитите? От 1923 до 1944 бяха разстреляни, обесени, удавени, удушени с връвки от палатки и т.н. повече от 30000 българи. Е, имаше и турци, и евреи. За тях си спомняме понякога, вдигнахме им паметници, плочи.... Да, седесарите унищожиха много от тях, проклети да са!

144

АнонимеН

преди 5 години

САЩ НЕ КОМАНДВАТ СВЕТА ВЪПРЕКИ, ЧЕ СА ГОЛЯМА ВОЕННА СИЛА!!!ОБЯВИХА ЙЕРОСАЛИМ ЗА СТОЛИЦА НА ИЗРАЕЛ НО ЕС НЕ ГИ ПОДКРЕПИ И С ТОВА ПРИКЛЮЧИХА!СВЕТОВНАТА ИКОНОМИЧЕСКА ВЛАСТ Е В ЕС !НА МАДУРО МУ ОСТАВА САМО ДА БЯГА В БКП РУСИЯ ИНАЧЕ Е ПРИКЛЮЧИЛ МОЖЕ И С ЖИВОТА!