71

Анонимен

преди 5 години

Аз забремених една лесбийка. Сделката беше, да и направя дете и да не я търся, за да си го гледат с приятелката. Не знам, дали хвана, ама дано са щастливи :)

70

МухаНаМед

преди 5 години

АхмедСалямалейкум: Хората са тесногръди за зоофилията / искрената любов към козичката /. Трябва да сме по толерантни не само към хората с различна сексуалност и веганите но и към тези с различни сек*суални предпочитания.Говоря сериозно. Скоро и ние ще започнем да излизаме на протестни шествия и да си организираме прайдове . Не се търпи повече .Който ми сложи минус или ме изтрие значи е сексист,расист и тесногръд *****ист.

69

Питър

преди 5 години

Аз съм в различни сайтове за запознанства в ЮК и твърдя, че 90 процента от жените се определят като бисексуални. И не защото са, или защото го чувстват така, а защото им се струва, че ще изглеждат "задръстени", ако кажат, че са нормални. Срещал съм такива с партньорка и като опре ножа... оная работа до кокала и викат "ау, сега ще ми е за пръв път". Има и сума ти женички, търсещи "еднорози" (сами жени), за да "зарадват бойфренда"... Нищо лошо няма в тия работи, ама не са искрени и не идва отвътре

68

111

преди 5 години

До Ра$$$ово ЛомскоМи то и аз съм лесбиянец,много си падам по мацки!:)

67

Анонимен

преди 5 години

И аз няма да споря с теб умен човече.Ако си жена остави фб.

66

Анонимен

преди 5 години

Човече истината е друга влязал им е яко ,те може да си говорят каквото искат.Знаем истината.Мъж ги е .... за да стане.Обичат мъже.

65

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност е била .... от мъж инвитрото е за шараните

64

Анонимен

преди 5 години

Лесбийки няма как да имат дете едната е била .... от мъж

63

До 68

преди 5 години

Природата казва едно нещо

62

Ах, Морето

преди 5 години

До Анонимен до 65:Природата казва най-различни неща. Зависи кой си и как я слушаш. ;-)

61

До 63

преди 5 години

От ,,ръгането и блъскането" си се появил ти. От,, коженият" на баща ти!А от пластмасовият х.й, от секс шопа ,най много да хванеш нещо,,поливинилхлоридно"

60

Анонимен

преди 5 години

Комунистите бяхте много по-толерантни по времето на "червените прашки" на Меликов.

59

Анонимен до 65

преди 5 години

Природата го казва бе мишок.

58

До 63

преди 5 години

Така е ама секс се прави само от мъж и жена !!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Комунистите си строшихте клавиатурите да пишете глупости, а се кланяте на хомосексуалиста Ленин, умрял от венерическа болест (сифилис) без да остави поколение (за щастие). Имайте предвид, че крайната хомофобия винаги говори за скрит/непризнат хомосексуализъм.

56

Хората

преди 5 години

Белке защо реши че ние сме тесногръди !?Защото сме нормални ли ?Бъди си широкогръда и не се занимавай с нас !И ако обичаш да не даваш определения какви сме, Защото далеч не си пример за децата с тези железа в носа (А може би и на други места) !!!

55

Анонимен

преди 5 години

Госпожата защо е с юлар на носа? Да я дърпат с въже, като не ще да ходи ли?

54

До 55

преди 5 години

Разбирасе ,че няма как да го направат толкова ли си зле жена с жена освен да се лижат друго няма как да направат секс не става ако ще и тръба да си заврат.Същото е и мъж с мъж .Природата е такаа,че мъж да е с жена. Не пиши глупости.

53

Уважаема Бела

преди 5 години

А ти си тесногръда за нормалността !

52

До Hafen der Wahreit

преди 5 години

Странни заключения? Сравняваш несравними неща-изпуснал си Франк Шьобел,Удо Юргенс и Манфред Круг или Катерина Валенте и Регина Тос. Въпрос на поколения и интереси момко.Тези които споменаваш са по възрастни от родителите на Бела Торн.,а те се нтересуват от Селена Гомес и Джъстин Бийбър.Те не са чували примерно и за,, Бърдс" или ,,Джеферсън Еърплейн" ти искаш певци от ГДР/а Х.Фишер е немска рускиня/да знаят А тия с чалгата!?!?! Там положението е неспасяемо!!!