10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Друго беше по времето на Тодор Живков. Язък че руснаците заедно с БКП (сега БСП) го свалиха от власт.

9

Алеко Константинов

преди 5 години

Че тоя cepceмин не знае ли, че кoпoите само на зелен *** отдават чест, ако надушат алкохол. Къде е тръгнал да ги залъгва с тия стамболовки! Нали жените им ще ги потрошат с точилката, ако се върнат с 20 киpливи лева след дежурство. Това е равносилно на фалит!

8

Анонимен

преди 5 години

С тая демокрация се загуби всякакво уважение към униформените служители

7

Анонимен

преди 5 години

Нормално, пиян на кирка тарифата е 200-300 лв. тоя луд ли е да им хвърля 60, то затова са го закопчали сигурно - за обида на длъжностното лице?

6

Хаха

преди 5 години

Във Варна града на абонамента в КАТ? И като има ПТП и ти казват камерите са на градска мобилност, не може да изясним истината....знаеш как е...може с 300, може с 400....от виновен ставаш невинен.

5

Шофьора

преди 5 години

Ако беше дал 600 лв щеше да получи и целувка.

4

КАТерица

преди 5 години

Малко уважение трябва, като подавате пари на колегите! Това да не са ви сервитьорки по чалготеки!

3

Анонимен

преди 5 години

Когато решите да подкупвате полицаи не се правете на стиснати а вадете по едри от 200 лева нагоре. С тези 60 лева какво ще си купят полицаите ако са трима по 4 кутии цигари. Не вижадатели каква скъпотия е настанала и те семейства хранят. Със 100 лева неможе да напълните количката с продукти. Всички цени са от 10 лева нагоре. Такава скъпотия е настанала че вие бедна фантазията. Затова не се излагайте а давайте едри. Ако нямате слизате от автомобила и ходите пеша защото и билета за градския е скъп

2

Тираджия

преди 5 години

Айде айде точно пък във Варна, където са най подкупния КАТ! Няма да цитирам имена, че не е етично и ще ме изтрият. Инсп. Хр. Геор. пердаши левчета наред, даже много фирми се отчитат на абонамент

1

odpo

преди 5 години

Тоя луд ли е!!! За 60 кинта ченгетата си затварят очите само за дребни провинения... За алкохол само зелени левчета (за бавно схващащите 100) трябва да летят и всичко се разминава! но не едно зелено левче - а няколко!!!