13

Анонимен

преди 5 години

Трябва да увеличат заплатата на лекарите. То един барман взема повече от лекарите от Козлодуй.

12

Самокофка

преди 5 години

София влиза в годината на местните избори с рекорден бюджет от 1.75 МИЛИАРДА ЛЕВА...Вие тук за некви малки заплати на доктори ми говорите.Ми няма да се лекувате,бе.Пукайте.

11

Анонимен

преди 5 години

До Да се знае и помни!Бирои са на държавна хранилка нали?

10

Анонимен

преди 5 години

За даможе всяка една калинка да взима космическа заплата около нея трябва да има десетки рои опъващи на МРЗ.

9

Анонимен

преди 5 години

Здрава нация здрав народ никoй не се разболява и лекарите гладуват трябва да се внесат болни пациенти от Афганистан и Сомалия и да лекуват и да изкарват пари.

8

ти да видиш

преди 5 години

Надай се тейко на умрели ..ища.Демек,като се "оптимизират" бройките,останалите ще вземат повече?!Това при тази система няма да се случи н.и.к.о.г.а!Ако имат желание,що не съкратят 1 млн.ненужни чиновници.Цял Ню Йорк се управлява от един кмет.Как защо-това са нашите избиратели.

7

Анонимен

преди 5 години

Да ти дават повече от договореното товa е подкуп, нема как да стане! Tия искат узаконяване на корупцията, като са се подписвали на договорите да са гледали... сега да ги съдят за неустойка на договорите!

6

Анонимен

преди 5 години

Повечето общински болници не работят. Само преглеждат пациента и го изпращат на лечение в областните болници. Водят фиктивни болни в техните заведения. Трябва оптимизация както на болниците, така и на училища, детски градини, съд и прокуратура. Когато се закрият губещите институции, тогава ще се оправят и заплатите.

5

пожар никар

преди 5 години

Това е целта на заниманието-в тази страна да няма кадърни и учени хора.Да се обезлюди откъм българско население,защото *** лесно се манипулират.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Никакъв прoблeм щом трябва ще ги хванем и за дедовия нека се махат що не се махат ?

3

Анонимен

преди 5 години

Царя слънце трябва да огрее в противен случай нещата не се променят в БГ

2

Анонимен

преди 5 години

В ЕС сме светът е широк, никой не ги е вързал и да им е казал бачкайте лекари, на строежа в Англия и ще вземат по 3 000 паунда. Да не икат хем да сме в ЕС пък хем да си клатят краката.

1

Анонимен

преди 5 години

И какво като искат минималната заплата също е заплата гласувана е и узаконена какъв им проблема пък на тия, нямат ли достътъчно банани и тоалетна хартия. Може пък заплатите да са нормални, а цените да са много големи.